Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Μαΐ 2022
SLIDER

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Η περίοδος αυτή, αγαπά τις αλλαγές και εμπνέεται από εκείνους που οραματίζονται.

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα, που έχει και συναισθηματικές προεκτάσεις. Ο Νοέμβριος θα αρχίσει σταδιακά να σας ηρεμεί, αλλά τα γεγονότα δεν θα σας αφήσουν κανένα περιθώριο για να πειραματιστείτε στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα έχετε μία αρκετά ανατρεπτική κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο. Η Αφροδίτη απέναντι από τον πλανήτη Ουρανό, θα σας δημιουργήσει ένα [ταραγμένο] περιβάλλον, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση. Οικονομικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έως την Τετάρτη θα νιώθετε ότι πολλές οικονομικές εκκρεμότητες θα σας δημιουργούν αστάθεια και εκνευρισμό. Στην συνέχεια θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άλλους με μεγαλύτερη ευκολία, λύνοντας πολλά θέματα που σας είχαν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι θα σας χαλάσει την διάθεση τελειώνοντας ο Οκτώβριος, βάζοντας σε μία καινούρια πορεία ένα προσωπικό σας θέμα. Αν πρέπει να ρισκάρετε στα οικονομικά σας, αυτό θα σας φέρει την απόλυτη αναστάτωση. Οι αλλαγές θα σας αποδιοργανώσουν, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και την άλλη όψη του νομίσματος.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να σας κουράζουν και να σας δημιουργούν αναστατώσεις και ανατροπές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, βάλλεστε περισσότερο σε αυτόν τον τομέα, όπως επίσης και στην επαγγελματική σας πορεία. Το ξεκίνημα του Νοέμβρη, σταδιακά σας ηρεμεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Οκτώβρης θα σας αφήσει με εικόνες που δεν σας άρεσαν, αλλά εν τέλει θα καταλάβετε ότι όλα γίνονται για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Τα ξεκαθαρίσματα με άτομα του περιβάλλοντος σας, θα σας απαλλάξουν από την πολυφωνία, που σας είναι παντελώς άχρηστη.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρκετά [ταραγμένη] περίοδος, έχει αρχίσει να σας δείχνει τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε. Μπορεί να φτάσετε σε ένα χωρισμό, ή μία απομάκρυνση ενός αγαπημένου σας προσώπου, αλλά σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε την [γέννηση] αυτής της κατάστασης και πως εξελίχθηκε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα σας γεμίσουν με ταραχή και απρόβλεπτα γεγονότα, που μάλλον έχετε συντελέσει και εσείς για να δημιουργηθούν. Ο Νοέμβριος θα σας δώσει και πάλι κάποιες ευκαιρίες να αναθερμάνετε  σχέσεις που δεν τις φροντίσατε στο παρελθόν, όσο έπρεπε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και μέχρι την Τετάρτη θα έχετε έναν εσωτερικό εκνευρισμό, με το ξεκίνημα του Νοέμβρη θα ανακάμψουν πολλές υποθέσεις, που σας ταλαιπωρούσαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε να έχετε μεγαλύτερη ισορροπία και καθαρότητα στην σκέψη και στις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Οκτώβρης ήταν για σας ένας δύσκολος μήνας και το πρόσωπο του δεν θα πάψει να σας το δείχνει ακόμη και τις τελευταίες μέρες, πριν την αποχώρηση του. Ο Ερμής στο πέρασμα που θα κάνει στον Τοξότη, θα σας δώσει και πάλι την αναζήτηση μιας πιο ουσιαστικής επικοινωνίας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ατυχή στιγμή σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να σας δημιουργήσει μία ξαφνική αναστάτωση, λίγο πριν αποχαιρετήσετε τον Οκτώβρη. Από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, θα έχετε την δυνατότητα να ανανεωθείτε και να χαρείτε με πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν την θετική πλευρά της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποχαιρετίστε τον Οκτώβρη με αλλαγές, που μέχρι χθες δεν υπήρχαν στην ζωή σας. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, θα να σας πουν, ή θα σας δείξουν με τα έργα τους, κάποια καινούρια πράγματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Ο Νοέμβρης θα σας δώσει φτερά, ώστε να κάνετε πολλές από τις σκέψεις σας, πραγματικότητα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts