Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
02 Απρ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 28 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα  Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Η επικοινωνία, θα αποδειχθεί κανάλι για την ολοκλήρωση των στόχων.

ΚΡΙΟΣ:  Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε ευέλικτη  επικοινωνία με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί για αρκετό καιρό. Η Πανσέληνος στις 29/5, θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, θα σας δώσει νέες εμπειρίες και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες γεγονότα που θα αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα. Η Πανσέληνος στις 29/5, στο ζώδιο του Τοξότη, θα ολοκληρώσει μία σίγουρη πηγή εισοδήματος. Ο Ιούνιος ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ιδιαίτερη για ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και γενικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια θέματα. Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα [φωτίσει] τις σχέσεις σας με τους άλλους και πιθανόν να μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια θέματα εργασίας και υγείας. Βέβαια να προσέξετε τις κρυφές συναντήσεις με άτομα από το περιβάλλον σας, όπου μπορεί να σας μπλέξουν σε παρεξηγήσεις που δεν θα μπορέσετε εύκολα να αποτρέψετε. Ο Ιούνιος ξεκινά με μία συναισθηματική αισιοδοξία, αλλά μην υπερβάλετε.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος στις 29/5, στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει πιο κοντά με τα όνειρά σας και τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο. Μπορεί να μην ζείτε και την πιο ήρεμη περίοδο της ζωής σας, αλλά θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό ήταν σε εκκρεμότητα. Ο Ιούνιος μπαίνει στην ζωή σας δυναμικά, βάζοντας στην άκρη καταστάσεις και άτομα που δεν σας ταίριαζαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε για πολλοστή φορά να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας. Στον επαγγελματικό τομέα, μην αφήνετε τα πράγματα ως έχουν, γιατί οι αλλαγές θα σας ευνοήσουν σε μάκρος χρόνου. Θα πρέπει να βάλετε την επικοινωνία περισσότερο στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος θα σας ευνοήσει υπερβολικά σε ότι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία και σπουδές. Αν πρέπει να ολοκληρώσετε κάτι που αφορά τα πιο πάνω, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε μία πολύ καλή εξέλιξη σε αυτά τα θέματα. Βέβαια η συναισθηματική σας ζωή σας έχει προβληματίσει αρκετά, αλλά δεν το κάνετε γνωστό σε δικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα σας βάλει σε μία διαδικασία, ολοκλήρωσης οικονομικών στόχων. Από την άλλη, θα έχετε μία πλήρη εικόνα που θα αφορά τα κεκτημένα σας και θα σας είναι πολύ εύκολο να διεκδικήσετε ότι σας αναλογεί, χωρίς να κάνετε ένα βήμα πίσω. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, γλυκαίνει τα συναισθήματα με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, είναι ένδειξη ότι κάτι πλέον έχει ολοκληρωθεί, είτε το θέλατε, είτε όχι. Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε μία πρόκληση σε προσωπικό επίπεδο, όπου θα παίξουν σημαντικό ρόλο η ταύτιση ή όχι που έχετε σε επικοινωνιακή ικανότητα με το έτερον ήμισυ. Ο Ιούνιος ξεκινά με οικονομικές διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στις 29/5, σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και γεννά κάποιες ανασφάλειες. Δεν είναι και η πιο καλή περίοδος για να δείξετε στους άλλους τα συναισθήματα σας, αλλά θα πρέπει να είστε το ίδιο εγκρατείς στον εργασιακό σας χώρο. Το να εκτεθείτε με λόγια, είναι πάρα πολύ εύκολο, γι αυτό προσέξτε αυτά που συζητάτε με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μέρες αυτές σας δίνουν μία κοινωνική ευρύτητα, κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες και αναπτύσσετε με δυναμισμό καινούριους στόχους. Η επικοινωνία θα παίξει ρόλο σε ότι αποφασίσετε να κάνετε και τα συναισθήματα σας προχωρούν μέσα από μία επικοινωνιακή παλέτα. Ο Ιούνιος ξεκινά με εργασιακές ανασυγκροτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος στον Τοξότη στο τέλος του μήνα, αυξάνει τους προβληματισμούς σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Ίσως να μην έχετε καταφέρει ακόμη να βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζονται, ώστε να [κυλίσει] η καθημερινότητα σας χωρίς εντάσεις. Ο Ιούνιος ξεκινά με δημιουργική διάθεση και καλά νέα.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts