Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Ιούν 2021
SLIDER

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 26 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Εβδομαδιαίες πλανητικές επιρροές.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, ανεβάζει την θετική διάθεση και επαναφέρει την αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας. Ο Ερμής αν και είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο, συναντά τον πλανήτη της αισιοδοξίας και της τύχης, Δία, βάζοντας κάποια πράγματα έως την Τετάρτη σε μία πιο ξεκάθαρη και ευνοϊκή πορεία. Οι μέρες αυτές χαρακτηρίζονται από [διαφάνεια] σε ότι ήταν μπλεγμένο και σκοτεινό.

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας ευνοήσουν αρκετά και σε μεγάλο βαθμό. Έως την Πέμπτη εκμεταλλευτείτε τις καλές πλανητικές όψεις και αναλάβετε νέα εγχειρήματα, που θα έχουν σαν σκοπό να σας απαλλάξουν από την μιζέρια κάποιων καταστάσεων. Βέβαια μεγάλη προσοχή σε προσωπικά θέματα θα πρέπει να δώσετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ θετική περίοδος για τα οικονομικά σας, θα αποδειχθεί αυτή η εβδομάδα. Ο μήνας αυτός θα ολοκληρωθεί με ευχάριστα γεγονότα, κάτι που για λίγο είχατε πιστέψει ότι είναι αδύνατον να συμβεί. Καλές μέρες μέχρι την Πέμπτη, για συμφωνίες που έχουν σαν αποτέλεσμα το οικονομικό όφελος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο διαφαίνεται στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα, μία νέα αισιόδοξη πορεία. Οι μέρες αυτές θα [δουλέψουν] για δικό σας όφελος, κάτι που είναι αλήθεια δεν το περιμένατε να γίνει τόσο γρήγορα και κυρίως τόσο εύκολα. Καλή πρόθεση θα υπάρχει από τους άλλους προς εσάς, κάτι που θα σας δώσει ηθική ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την πολυτέλεια να χαρείτε το άνοιγμα νέων οριζόντων στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως να έχουν συμβεί πολλές ανατροπές και αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία, λόγο κάποιων συνθηκών που δεν μπορούσατε να διαχειριστείτε. Τώρα ήρθε η στιγμή να ορίσετε τις επιθυμίες σας, και να δείτε να [χτίζονται] με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

ΛΕΩΝ

Ή εβδομάδα αυτή δεν αφήνει κανένα περιθώριο να σκεφτείτε τα λάθη του παρελθόντος, αλλά σας προκαλεί να δώσετε νέα ώθηση σε επαγγελματικά, οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Οι πιο ευνοημένοι θα είστε εσείς που γεννηθήκατε τον Ιούλιο, ενώ γενικά για όλους ισχύει ότι τα πάντα θα έχουν μία θετική προοπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετικά μηνύματα θα πάρετε αυτές τις μέρες από το σύμπαν, για ότι σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα. Η επιθυμία σας να δημιουργήσετε και να ανανεώσετε τον χώρο σας, θα είναι μέσα στα καλά αυτής της περιόδου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν βέβαια, κυρίως στους γεννημένους στις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, αλλά πολύ εύκολα θα ξεπεραστούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι θετικές επιρροές αυτών των ημερών, δεν σας αφήνουν και εσάς έξω από την προ εορταστική περίοδο. Αυτές οι μέρες και κυρίως έως την Πέμπτη, θα έχετε πολύ θετικές συζητήσεις με τους άλλους, ενώ κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα από το παρελθόν, το πιο σίγουρο είναι ότι θα [γλυκάνουν] και θα εκτονωθούν δημιουργικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θα αποδειχθούν μία πολύ θετική συγκυρία από γεγονότα, όπου το παζλ τους θα σας φέρει πιο κοντά σε επιτυχημένες κινήσεις. Πολλοί από σας θα έχουν την ικανότητα, να διαχειριστείτε εξ ίσου καλά και την προσωπική και την επαγγελματική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γεννημένοι τον Νοέμβριο, θα έχετε μία πολύ θετική εξέλιξη στην ζωή σας, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Βέβαια όλοι οι Τοξότες, έως τα μέσα αυτής της εβδομάδας, θα ανανεωθείτε για κάποιους λόγους, ενώ θα βάλετε στην ζωή σας μία ευχάριστη νότα. Μία ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα μπορέσετε να την διαχειριστείτε εύκολα, με διπλωματία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν είστε στην πιο θετική περίοδο της ζωής σας, η σύμπραξη πολλών θετικών πλανητών στον Τοξότη, αρχίζει να ενεργοποιεί θετικές συνθήκες σε θέματα που σας είχαν ρίξει την ψυχολογία. Μπορεί να σημαίνει επίσης, το άνοιγμα μιας περιόδου, όπου θα ανασυνταχθείτε και θα βάλετε σειρά σε καταστάσεις που σας είχαν αποπροσανατολίσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές οι μέρες θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά, βάζοντας προτεραιότητα στην ευχάριστη πλευρά της ζωής. Φιλικά πρόσωπα θα έρθουν κοντά σας, για να σας επισημάνουν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι την αγάπη, τις επιθυμίες και τα όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία πολύ καλή περίοδος, που θα καταλάβετε ότι οι ευκαιρίες δεν σταματούν να δίνονται, ακόμη και αν αυτές σας παρουσιάζεται με δύσκολο τρόπο. Καλές λοιπόν αυτές οι μέρες, αλλά το [σκοτεινό] σημείο τους βρίσκεται στις συναισθηματικές σας σχέσεις και τις φιλίες, όπου εκεί θα χρειαστεί να αντιδράσετε δυναμικά.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts