Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Αυγ 2022
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 25 έως 31 Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Οι μέρες αυτές  χαρακτηρίζονται από μεγάλες συναισθηματικές δοκιμασίες. Το 2017 φεύγει και παίρνει μαζί του κάποιες εικόνες που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, αλλά θα δοθούν ισχυρές ψυχικές δυνάμεις, που θα είναι εξιτήριο για κάθε δυσκολία.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στις 25/12 περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που θα σας κάνει να μαζέψετε τις τυχόν αφελείς σκέψεις σας για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην ζωή σας. Η νέα χρονιά είναι μπροστά σας και θα σας φέρει σίγουρα την ισορροπία μέσα από δυναμικές και ξεκάθαρες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη σε προσωπικό επίπεδο. Μάλλον κάποια ταξίδια θα σας ανανεώσουν και θα βρεθείτε αργότερα να αναπολείτε τις όμορφες στιγμές που θα ζήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλό είναι να πάρετε αποφάσεις για ένα πολύ προσωπικό σας θέμα με την είσοδο της νέας χρονιάς.

ΔIΔΥΜΟΙ

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα τις επόμενες μέρες. Βέβαια οι σχέσεις σας με τους άλλους  θα αρχίσουν σιγά, σιγά να αποκτούν την εμπιστοσύνη που είχε χαθεί για κάποιους λόγους. Πολύ πιθανόν να σμίξετε με άτομα που ο χρόνος τα είχε πάρει από κοντά σας.

ΚΑΡΚIΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα σκεφτείτε πράγματα και γεγονότα που αφορούν το παρελθόν σας. Πολύ πιθανόν να αναρωτηθείτε για κάποια λάθη σας σε μία πολύ προσωπική σας σχέση. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να ωριμάσετε συναισθηματικά και αυτά που αισθάνεστε τώρα, είναι τα πρώτα δείγματα μιας νέας για σας περιόδου.

ΛΕΩΝ

Έφτασε και το τέλος αυτού του χρόνου και είναι αλήθεια δεν σας άφησε να ξεκουραστείτε καθόλου. Οι μέρες αυτές θα σας βάλουν σε μία νέα πραγματικότητα που πρέπει να κατανοήσετε σε βάθος χρόνου. Η εργασία, η υγεία και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις θα είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστούν το 2018.

ΠΑΡΘEΝΟΣ

Τελειώνοντας το 2017 αρχίζουν να αλλάζουν πολλά πράγματα στην ζωή σας. Ήδη έχουν μπει νέα θεμέλια στην προσωπική σας ζωή, κάτι που το τελευταίο διάστημα το έχετε νοιώσει περισσότερο εσείς που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αφήστε τα παλιά και προχωρήστε με θάρρος στο 2018.

ΖΥΓOΣ

Το 2017 τελειώνει με πολλές σκέψεις, που αφορούν τα οικονομικά σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως λίγο πριν ανατείλει το 2018, να πάρετε κάποιες πληροφορίες όπου αφορούν την προσωπική σας ζωή. Είναι πολύ σημαντική περίοδος και θα πρέπει να αφουγκραστείτε και να δώσετε μεγάλη σημασία στην κάθε αλλαγή που γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απομάκρυνση αυτές τις μέρες από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γίνει λόγο κάποιων καταστάσεων που σας βαραίνουν. Μπορεί να μην έχετε πολύ διάθεση λίγο πριν φύγει το 2017, αλλά σίγουρα θα δείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά μέσα στο 2018. Κάνετε τον προγραμματισμό σας και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

ΤΟΞOΤΗΣ

Είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά και τώρα νοιώθετε ότι κάτι συμβαίνει στην ζωή σας που θα σας κάνει και πάλι να χαμογελάτε μέσα από την ψυχή σας. Το 2018, είναι μία περίοδο που θα σας γαληνέψει και αυτές οι μέρες σας βάζουν σε αυτή την λογική. Αποχαιρετίστε ότι σας κούρασε, ήρθε επιτέλους κάτι όμορφο που θα το γευτείτε πολύ σύντομα.

ΑΙΓOΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, την τελευταία εβδομάδα του 2017, σας δίνει ένα προβάδισμα σε προσωπικά θέματα. Είναι αλήθεια ότι θέλετε να πιστέψετε και εσείς οι ίδιοι ότι ο προσωπικός σας τομέας είναι επιτέλους αυτό που σας αντιπροσωπεύει. Μην αγνοείτε όμως τον Κρόνο που πλέον βρίσκεται στο ζώδιο σας,… δεν είναι απλά περαστικός.

ΥΔΡΟΧOΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του 2017, είναι μία αρκετά πιεστική περίοδος για σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δείχνει ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε την προσωπική σας ζωή. Για κάποιους λόγους θα έχετε την τάση να κρύβετε τα συναισθήματα σας, με το σκεπτικό ότι δεν βρίσκουν τον σωστό αποδέκτη.

ΙΧΘYΕΣ

Η κοινωνικότητα σας θα παίξει τον βασικότερο ρόλο λίγο πριν το 2018. Θα αναζητήσετε νέους ορίζοντες και κυρίως θα μπουν στην ζωή σας άτομα που θα τα χαρακτηρίζει η ωριμότητα και η σύνεση. Μπορεί να κάνετε κάποια σημαντική συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα σας επιφέρει υλικές απολαβές.

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta (βασική φωτογραφία)

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts