Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Ιαν 2019
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 23 έως 29 Απριλίου από την Αλεξάνδρα  Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Επικοινωνιακά τερτίπια, αναστατώνουν πολλά θέματα που θεωρούνταν δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει αναστατώσεις, που θα έχουν την βάση τους σε παλαιότερα γεγονότα που δεν είχαν επιλυθεί. Στις 26/4, θα ενεργήσετε με πολύ δυναμισμό, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματα σας, κάτι που στο παρελθόν είχατε εμπιστευτεί και σας απογοήτευσε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η στιγμή να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις, που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Οι μέρες αυτές θα προετοιμάσουν το έδαφος, για να δείτε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη διαύγεια, ακόμη και αν προκαλέσουν κάποιο πόνο. Οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν από τις 25/4 και μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η εβδομάδα αυτή είναι από τις πιο σημαντικές του Απριλίου, βάζοντας σε νέες βάσεις την προσωπική σας ζωή και ξεκαθαρίζοντας τα κακώς κείμενα μιας σχέσης. Πολύ πιθανόν να έρθετε με τους άλλους σε λεκτική σύγκρουση, κάτι που θα σας ευνοήσει αργότερα, γιατί θα θέσετε τα όρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, μέσα από τις δυσκολίες που θα σας προκαλέσουν οι άλλοι. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και όχι τους άλλους, κυρίως στις 26/4, όπου θα έρθετε σε σύγκρουση με τα ψυχικά σας αποθέματα.

ΛΕΩΝ: Πολύ έντονες αυτές οι μέρες, εφόσον θα [ανακατέψουν] και πάλι τα γεγονότα και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Βέβαια θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα και θα βρείτε λύσεις κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Η προσωπική σας ζωή από τις 25/4, γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και [πικάντικη], μετά από την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε κουραστεί αρκετά από το απαιτητικό καθημερινό σας πρόγραμμα και τώρα θα έχετε νέες ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας. Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια επαγγελματικά βήματα που είχατε κάνει κατά το παρελθόν και η εικόνα σας προς τα έξω, θα αποκτήσει την αίγλη που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αναστατώσεις λεκτικές με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει να τις αποφύγετε. Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι κάπως δύσκολο και χρειάζεται να δήξετε αυτοκυριαρχία στα συναισθήματα σας, ακόμη και αν νιώθετε αδικημένοι. Βέβαια θα έχετε την θετική επιρροή της Αφροδίτης από τους Διδύμους, να [εκτονώνει] το κακό κλίμα, όταν αυτό θα δημιουργείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαγγελματικές ανησυχίες θα υπάρχουν την περίοδο αυτή, χωρίς να μπορείτε να βρείτε τις πιο κατάλληλες λύσεις. Βέβαια θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να ανακάμψετε οικονομικά, ή ακόμη και να έχετε ενίσχυση οικονομική μέσα από νέες πηγές εισοδημάτων. Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν από επαναπροσδιορισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τον οικονομικό τομέα θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο και να εντοπίσετε τα λάθη που επαναλαμβάνετε. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε από την αρχή στους άλλους τα όρια σας, για να μην επιτρέπετε να σας εκμεταλλεύονται. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη μέσα από τους Διδύμους, θα γλυκαίνει την προσωπική σας ζωή και θα σας δίνει ένα ανάλαφρο στίγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εβδομάδα αυτή θα είναι ένα ψυχολογικό πέρασμα, που θα αφορά τις αποφάσεις σας σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να γίνετε κάπως [σκληροί] με τους άλλους, αλλά είστε δίκαιοι και αυτό σας το αναγνωρίζουν έστω και αργότερα. Κάποιες καταστάσεις που σας πιέζουν υπερβολικά, θα πρέπει να τις [υποτάξετε] με εσωτερική δύναμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μέρες αυτές θα έχουν μία δυσκολία στην επικοινωνία σας, που όμως θα έχει μικρή διάρκεια. Θα αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις και θα σκεφτείτε εκ νέου επαγγελματικά σας βήματα. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποιες μικρές μετακινήσεις, όπου θα σας δημιουργήσουν ανατροπές και αλλαγές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο οικονομικός τομέας θέλει αυτές τις μέρες προσοχή και σίγουρα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με άτομα που έχετε κοινά οικονομικά οφέλη. Φροντίστε να είστε συνεπείς με ότι λέτε στους άλλους και μην αφήσετε να [αιωρούνται] υπονοούμενα και νοήματα που δεν κολακεύουν την εικόνα σας προς τα έξω.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts