Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Φεβ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από  21–27  Μαΐου από την Αλεξάνδρα  Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Οι μέρες αυτές έχουν ποικιλία στην επικοινωνία, αλλά τα συναισθήματα περνούν κρίση.

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία θα είναι έντονη για σας αυτή την εβδομάδα, κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που καθορίζουν τα οικονομικά σας, όπου θα είναι γεμάτο σκαμπανεβάσματα. Αυτή η εβδομάδα θα σας χαρίσει κάποια καλά νέα, που ίσως να έχουν καθυστερήσει να έρθουν σε σας. Το Σάββατο, ίσως να πρέπει να φροντίσετε κάποιο δικό σας πρόσωπο, που θα έχει την ανάγκη σας.

ΤΑΥΡΟΣ:Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πολύ κίνηση και πολλές ασχολίες, όπου δεν θα σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, είναι ένα σημείο αναφοράς, ώστε να δώσετε περισσότερο βάρος στις συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Το Σαββατοκύριακο βέβαια, θα συννεφιάσει η ψυχολογία σας όταν θα συμβεί κάποιο γεγονός από δικό σας πρόσωπο, όπου δεν θα είστε προετοιμασμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή την εβδομάδα θα έχετε σημαντικά πράγματα να ολοκληρώσετε. Ξεκινά συγχρόνως και η γενέθλια περίοδος σας, όπου θα νοιώσετε ότι πρέπει να κάνετε καινούρια πράγματα. Βέβαια ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες που θα προέρχονται από συζητήσεις σας με τους άλλους. Το Σάββατο, θα υπάρχει μία απομάκρυνση με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ επικοινωνιακή αυτή η εβδομάδα για σας. Ίσως να πρέπει να συναντήσετε άτομα που σας ενώνουν κοινοί στόχοι. Η είσοδος βέβαια του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας κάνει να αναπολείτε καταστάσεις από το παρελθόν και να ψάχνετε να βρείτε  την αιτία και τον λόγο σε κάθε θέμα που σας  απασχολεί. Η εβδομάδα τελειώνει με ένα συναισθηματικό γεγονός που θα σας χαλάσει την ψυχολογία.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αισιόδοξα και θα έχετε την δυνατότητα να τελειώσετε πολλές εκκρεμότητες. Επαγγελματικά νέα θα σας δώσουν ικανοποίηση και ίσως εξασφαλίσετε μία σταθερότητα σε ότι αφορά τα εισοδήματα σας. Βέβαια το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά μελαγχολικό, χωρίς ενδιαφέρον και μάλλον κάποιο πρόσωπο θα σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, να ταξιδέψετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα αποβούν πολύ χρήσιμες για το μέλλον σας. Επιτυχία θα έρθει μέσα από σπουδές και διδασκαλία στις 22/5, ενώ θα αναπτύξετε μία φιλοσοφημένη στάση απέναντι στα γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, θα σας κάνει να αμφιβάλετε για τα συναισθήματα των άλλων προς εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Οικονομικά ζητήματα θα τεθούν στο τραπέζι των αποφάσεων.  Ίσως να σας απασχολήσει πολύ έντονα η διαχείριση των υλικών σας αποκτημάτων, που αφορούν και άλλα άτομα. Φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι με ένα προσωπικό θέμα και αφήστε λίγο χρόνο ώστε να ωριμάσει η σκέψη και τα συναισθήματα και των δύο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο, εφόσον θα σας επηρεάσουν οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ σημαντική για την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας, λόγο απόστασης, αλλά και για να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την κοινή σας ζωή. Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε κάποιες εντάσεις που θα προέλθουν από το στενό σας περιβάλλον και σίγουρα θα θελήσετε να απομακρυνθείτε από ότι σας προβληματίζει και σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ αισιοδοξία, κάνοντας την προσωπική σας ζωή να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Στην συνέχεια θα έχετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν αρκετά, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο.  Το Σαββατοκύριακο θα έχει μία βαριά ατμόσφαιρα, που μπορεί να προέρχεται από μία λάθος δική σας συμπεριφορά στο ταίρι σας, ή και το αντίθετο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινά μία πολύ εύφορη περίοδος σε εργασιακά θέματα. Θα έχετε να ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση ενός έργου και ίσως να πάρετε πολύ καλές οικονομικές απολαβές από τις προσπάθειες που θα καταβάλετε το επόμενο διάστημα. Η επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που αφορά την οικογένεια σας, θα αρχίσει να φτιάχνει, μετά από μία μακράν περίοδο προβλημάτων. Το Σαββατοκύριακο βέβαια θέλει πολύ προσοχή σε προσωπικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές, κάνοντας ένα θετικό βήμα σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Αν και ο Άρης στο ζώδιο σας δεν σας υπόσχετε ήρεμη περίοδο από εδώ και πέρα, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε όμορφα διαλλείματα και να ανασυγκροτηθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό θέμα, που ίσως αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και θα βρείτε λύσεις σε πολλές εκκρεμότητες που σας είχαν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Όσον αφορά τις μετακινήσεις σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους, θα υπάρχει εύνοια. Στο τέλος της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με ένα προσωπικό σας θέμα, όπου σας είχε ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν και τώρα ζητά άμεσα την λύση του.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts