Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
15 Αυγ 2022
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος  από 20- 26 Νοεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να δείτε τις καταστάσεις που βιώνετε με αισιοδοξία και θάρρος.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας ξανά επαναφέρει στα δικά σας δεδομένα και στα δικά σας [νερά]. Οι συνθήκες θα είναι αρκετά θετικές προς ένα έργο ή μία συγκεκριμένη κατεύθυνση που εσείς θα επιλέξετε. Ξαφνικά νέα θα σας δημιουργήσουν για λίγο μία αστάθεια στις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές ανησυχίες και ερωτικές αναστατώσεις, θα είναι αυτό που θα σας χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να δράσετε πρώτα εσωτερικά και μετά να γίνει έργο. Φροντίστε να είστε συνεπείς με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα δεδομένα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο σας δίνουν αρκετή αυτοπεποίθηση στο να προχωρήσετε. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρχουν σημαντικά νέα που θα σας βγάλουν από άστοχες σκέψεις που κάνατε. Θα βρεθείτε πολύ κοντά σε λύσεις, που πριν  φαίνονταν βουνό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις  θα ξεκινήσουν για σας από αυτή την εβδομάδα. Ο επαγγελματικός σας χώρος, θα γίνει η καθημερινή σας έννοια βρίσκοντας και εφευρίσκοντας τρόπους ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Για πολλούς από εσάς συμβαίνει να έχετε κλείσει έναν κύκλο στην προσωπική σας ζωή και να βλέπετε την ύπαρξή σας με νέα δεδομένα και προσωπικές ευκαιρίες. Η οικογένεια επίσης, θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο για σας και θα σας βγάλει από τυχόν λάθος καταστάσεις που είχατε επιλέξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά είστε στην καλύτερη περίοδο. Η εβδομάδα αυτή θέλει να σας δώσει ένα αρκετά δυνατό εκτόπισμα, ώστε να βρεθείτε στην θέση που πραγματικά σας αξίζει. Ξαφνικές ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, θα συμβούν στο τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο νοιώθετε αρκετά περίεργα, καθώς έχουν συντελέσει πολλοί πλανήτες να σας χαλάσουν την ηρεμία. Από την άλλη συνειδητοποιήστε αρκετά πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και κυρίως τον τρόπο που την διαχειρίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μάλλον την εβδομάδα αυτή έχετε να σκεφτείτε την επαγγελματική σας πορεία, μέσα από τα λάθη και τα σωστά, που έχετε πράξει κατά το παρελθόν. Δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία αυτή, γιατί καλείστε να φροντίσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν που δεν είναι και οι πιο απλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και τα γενέθλιά σας και σίγουρα θα έχετε ένα μεγαλύτερο πλανητικό αβαντάζ. Θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά θέματα που αφορούν κυρίως την προσωπική σας ανανέωση και οι συνθήκες θα είναι κομμένες και ραμμένες στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος από τις 22/11 θα βρίσκεται στον Τοξότη, φροντίζοντας την ίαση στους προβληματισμούς που έχετε και αφορούν  το κοντινό παρελθόν σας. Τα επαγγελματικά σας βήματα βρίσκονται σε μία εξέλιξη, που πολλές φορές θα χρειαστεί να την χαλιναγωγήσετε ώστε να μην έχετε αντίθετα αποτελέσματα από τα ποθούμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας ανταμείψει, σε κάθε περίπτωση. Το φιλικό σας περιβάλλον, ή μία πολύ προσωπική σας σχέση, θα έχει πολλά να σας δώσει. Ο έρωτας βρίσκεται στον χώρο της εργασίας και θα επινοήσετε κώδικες επικοινωνίας ώστε να μην είστε εκτεθειμένοι σε κίνδυνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ενεργοποιούν ευχάριστα. Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές και σε προσωπικό επίπεδο προς το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts