Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Ιούν 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 2-7  Ιουλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Γεμάτη γεγονότα η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ : Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, θα είναι για σας αρκετά ήρεμες, ώστε να αποφασίσετε μία Καλοκαιρινή απόδραση. Ένα καλό γεγονός όπου θα αφορά την οικογένεια σας, ή ένα οριστικό ξεκαθάρισμα μιας υπόθεσης, θα σας δημιουργήσει καλό κλίμα για τις επόμενες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχουν περάσει από το μυαλό σας, μερικές σκέψεις που δεν εύχεστε να συμβούν. Η εβδομάδα αυτή, ευτυχώς, θα είναι αρκετά πιο ήρεμη από την προηγούμενη περίοδο και σίγουρα θα βρείτε τα σωστά πατήματα σας, πολύ σύντομα. Μην αμφιβάλετε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά να περιμένετε αλλαγές που έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι μια περίοδος, όπου οι υποχρεώσεις σας είναι υπερβολικές και εσείς έχετε πνιγεί μέσα σε αυτές. Την Πέμπτη, θα έχετε μία πολύ ευχάριστη ανατροπή σε οικονομικά θέματα, αλλά συγχρόνως θα πρέπει να διαχειριστείτε μία προσωπική σας υπόθεση, χωρίς ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία εβδομάδα χωρίς πολλές εντάσεις και ανατροπές. Έτσι θα υπάρχει η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη την ζωή σας, γιατί το τελευταίο διάστημα είχατε κουραστεί από πολλές δυσνόητες καταστάσεις που συνέβαιναν. Την Πέμπτη, θα έχετε εύνοια σε ότι ξεκινήσετε.

ΛΕΩΝ: Αυτή την εβδομάδα, η θετική σας διάθεση, θα σας βγάλει από πολλές ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Την Πέμπτη θα δημιουργηθούν πολύ καλές συνθήκες, στο να κερδίσετε την εύνοια ατόμων από το περιβάλλον σας. Η εβδομάδα τελειώνει με αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η στήριξη από δικά σας άτομα, θα σας ανεβάζει την ψυχολογία και θα νιώθετε πολύ ευλογημένοι για ότι σας συμβαίνει. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να αποφύγετε μία ένταση στα μέσα της εβδομάδας, αλλά θα πάρουν όλα τα θέματα την πορεία που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ο εκνευρισμός δεν θα σας εγκαταλείψει ούτε και στην Ανατολή αυτού του μήνα. Έτσι θα έχετε να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν θα σας αφήνουν σε ηρεμία και καλή διάθεση. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι γεμάτη από ερωτηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρομαντική και ερωτική θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για σας. Ένα προσωπικό θέμα θα σας δώσει χαρά. Την Πέμπτη θα έχετε να πάρετε μία ευχάριστη είδηση από μακρινό τόπο, ή από μία απόφαση νομικής φύσης. Η εβδομάδα τελειώνει με μία αστάθεια σε πολλά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σας απασχολούν θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε την Πέμπτη να σας εκνευρίσουν σχόλια και κακές συμπεριφορές. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να αποφύγετε ότι σας στεναχωρεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με κάποια καλά νέα και ακόμη καλύτερες ιδέες για ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βελτιωθούν, βάζοντας τις μικρό παρεξηγήσεις στην άκρη. Βέβαια μία επιπόλαιη οικονομική κίνηση, μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι μία περίοδος όπου πολλά θέματα έχουν συσσωρευτεί στο καθημερινό σας πρόγραμμα και νιώθετε ότι κάποια από αυτά έχουν [ξεφύγει] από την προσοχή σας. Την Πέμπτη σας γίνεται μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, όπου θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτή την ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, όπου αναπτύσσει την διαίσθηση σας. Την Πέμπτη θα χαρείτε από μία προσωπική προσπάθεια, όπου θα στεφτεί με απόλυτη επιτυχία. Τα φιλόδοξα σχέδια σας, θα έχουν άνοδο, αλλά κάποιοι θα θελήσουν να σας δημιουργήσουν εμπόδια.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts