Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Ιούλ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 19  Μαρτίου έως 26  Μαρτίου

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και η ηρεμία θα έρθει  μετά από έντονες αντιπαραθέσεις,  όπου θα διαλύουν ότι παλιό, για να πάρει την θέση του  το καινούριο.

ΚΡΙΟΣ : Από τις 21 πλέον, θα χαίρεστε την ζωογόνο ενέργεια του Ήλιου στο ζώδιο σας. Βέβαια εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετούς προβληματισμούς που αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μία νέα περίοδος ξεκινά για σας, με μεγάλο εύρος στα επαγγελματικά σας. Πολύ πιθανόν μέσα σε αυτή την εβδομάδα να πρέπει να τακτοποιήσετε μία νομική υπόθεση που έχει να κάνει κυρίως με οικονομικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο είναι καλό να βάλετε τα όρια σας στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσωπική σας ζωή θα ζωντανέψει αρκετά και θα μπορέσετε να βάλετε νέους στόχους. Βέβαια αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά πολύπλοκη, στις σχέσεις που έχετε με άτομα που για κάποιους λόγους σας συνδέουν κυρίως οικονομικές δοσοληψίες. Το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά έντονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσωπικές υποθέσεις θα σας κάνουν να είστε σε μία ένταση, όπου θα πρέπει να την διαχειριστείτε με σωστό τρόπο. Αν πρέπει να βρεθείτε σε έναν καινούριο επαγγελματικό χώρο αυτές τις μέρες, θα πρέπει να δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας για να διακριθείτε.

ΛΕΩΝ: Οι εντάσεις δεν θα λείψουν από την ζωή σας αυτές τις μέρες. Πολλοί άνθρωποι θα θελήσουν να σας δείξουν την παρουσία τους με κάπως [άκομψο] τρόπο και αυτό θα σας κάνει να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας ακόμη και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν και είστε από τους ελάχιστους του ζωδιακού, που αυτή η περίοδος σας αφήνει λίγο να πάρετε τις ανάσες σας, βρίσκεστε και εσείς σε μία σύγχυση. Έχετε να αποφασίσετε κάποια θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, [αν είστε γονείς], όπου θα βρείτε [τοίχο] στις προσπάθειες σας με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετή πίεση σας δίνει αυτή η εβδομάδα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να διαφυλάξετε τα συναισθήματα σας και την ψυχολογία σας, από άτομα που προσπαθούν να σας χαλάσουν την ηρεμία. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πάρα πολύ καθοριστικό για την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο που θέλετε να βάλετε μία σειρά στην ζωή σας. Βέβαια θα πρέπει να σκεφτείτε και τις ανάγκες των άλλων και κυρίως αν είναι άνθρωποι που για σας είχαν δώσει πράγματα χωρίς να ζητήσουν ανταλλάγματα από σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μέρες αυτές θα σας αναστατώσουν σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να ξανασκεφτείτε ένα προσωπικό σας θέμα που θα έχει μία πολύπλοκη πορεία μέχρι να βρείτε την σωστή λύση. Βέβαια η Άνοιξη θα σας φέρει τον έρωτα, σε όσους είναι αδέσμευτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις αυτή την εβδομάδα δεν θα λείψουν, ιδίως στα επαγγελματικά σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Φροντίστε να έχετε αυτοσυγκράτηση σε θέματα που θα προκύψουν και μην πέσετε στην παγίδα να πάρετε αποφάσεις τώρα. Επαγγελματικά υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μία πολύ επικοινωνιακά έντονη περίοδο, που θέλετε να συγκεντρώσετε πληροφορίες για θέματα που σας απασχολούν. Ίσως να πρέπει να συζητήσετε με δικά σας άτομα την εξέλιξη κάποιας υπόθεσης που έχει σκαλώσει χρονικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικά θέματα θα σας κάνουν αρκετά ανήσυχους και απρόσεκτους. Μην βάλετε στόχους αυτή την περίοδο, γιατί δεν θα πραγματοποιηθούν στον χρόνο που θέλετε. Φροντίστε την προσωπική σας ζωή, αλλά και τις σχέσεις σας γενικά με τους άλλους. Ένα θέμα υγείας θα σας ταλαιπωρήσει λίγο.

*** Στη βασική φωτογραφία  το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts