Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Αυγ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 16 έως 22  Απριλίου

Από την Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγο  και διαισθητική σύμβουλο

Ανακατατάξεις, νέες συνθήκες και παρορμητικές αποφάσεις, χαρακτηρίζουν το σκηνικό αυτής της περιόδου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι σημαντικές για σας τους Κριούς, εφόσον το σύμπαν ασχολείται πολύ έντονα και αυτή την εβδομάδα με σας. Ορθή η πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 15/4, όπου βάζει μία σειρά στην [αναστατωμένη] ζωή σας, αλλά και μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, φέρνει νέο αέρα και ιδιαίτερα γεγονότα που καθορίζουν το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ένα πολύ όμορφο πέρασμα στον [εσωτερικό] σας κόσμο που θα πρέπει να τον επισκέπτεστε πιο συχνά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό, θα σας δώσει την δυνατότητα, να εντοπίσετε κάποια [κρυφά σημεία] που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γεγονός ότι ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία, σας λύνει τα [χέρια] από καταστάσεις που είχαν [παγώσει]. Από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας ξεσηκώνει να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον και να έρθετε σε επαφή με άτομα που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε. Την Τρίτη θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από μία οικονομική πρόταση που θα σας γίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θα είναι στραμμένο το βλέμμα σας αυτή την εβδομάδα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους υπόλοιπους τομείς. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/4, θα σας δώσει μία νέα πνοή σε ότι αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας πορεία. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ταξιδέψετε ή να βρεθείτε κοντά με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από εσάς.

ΛΕΩΝ

Νέος αέρας αισιοδοξίας θα υπάρξει στην ζωή σας αυτές τις μέρες. Η ορθή πορεία του Ερμή, θα δώσει μεγαλύτερη ευκολία στο να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και εν γένη υποθέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη την Δευτέρα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο να προχωρήσετε σε ότι καινούριο επιχείρημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την περίοδο αυτή θα μπορέσετε να βάλετε και πάλι μία σειρά στις υποθέσεις σας και  ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Η ορθή πορεία του Ερμή, θα τακτοποιήσει και θα νοικοκυρέψει κυρίως την καθημερινότητα σας. Το ξεκίνημα βέβαια αυτής της εβδομάδας θα έχει και την Νέα Σελήνη, όπου θα σας ανανεώσει πνευματικά και σωματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας αφορά σε μεγάλο βαθμό, γιατί θα ανατραπούν καταστάσεις και θα δείτε την προσωπική σας ζωή να σας βγάζει κάποια στοιχεία που μέχρι τώρα τα αγνοούσατε. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε για λίγο τα γεγονότα να εξελιχτούν και εσείς να τα παρατηρήσετε με πολύ μεγάλη προσοχή. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την θέση σας και τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την περίοδο αυτή συμβαίνουν πράγματα που δεν τα βλέπετε με τον πιο σωστό τρόπο, γιατί απλά παρατηρείτε τα γεγονότα που σας αφορούν, από λάθος οπτική γωνία. Βάλτε μία σειρά στις σκέψεις σας και σε εκείνα που σας απασχολούν. Η εβδομάδα αυτή θα έχει καλά νέα σε προσωπικό επίπεδο και έτσι θα έχετε ισχυρούς συμμάχους που θα σας ανεβάζουν την ψυχολογία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, [διορθώνει] τα λάθη που είχαν συμβεί στην προσωπική σας ζωή. Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη στις 16/4, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και βοηθά να δείτε τα γεγονότα με πιο αισιοδοξία. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και νιώθετε μία εσωτερική ταλαιπωρία το τελευταίο διάστημα, αυτή η εβδομάδα θα έχει καλά νέα για σας. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία στον Κριό, θα σας δώσει προβάδισμα σε οικογενειακές υποθέσεις, αλλά και την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη φροντίζει να ξεκινήσετε κάτι που αν και φαίνεται στην αρχή [διαφορετικό], στην συνέχεια θα εκπλαγείτε με το θετικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, βάζει σε σειρά τις σκέψεις σας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πάρετε σωστές αποφάσεις. Στο ξεκίνημα βέβαια της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη στο Κριό, επηρεάζεται από το πλανήτη Ουρανό, όπου σας αφορά άμεσα, εφόσον είναι ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας. Θα έχετε λοιπόν την δυνατότητα να κάνετε καινοτομίες που θα σας βοηθήσουν σημαντικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλά νέα στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον τομέα που αφορά την υλική σας σταθερότητα, βάζει τα θέματα αυτά σε σειρά. Πολύ πιθανόν να έχετε και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ευνοήσουν αρκετά, ή ακόμη και έναν συνεταιρισμό που θα έχει καλές προοπτικές. Η Νέα Σελήνη στις 16/4, ανανεώνει τις επαφές σας με τους άλλους.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts