Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Μαΐ 2022
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 16-22  Ιουλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος
Σε αναμονή καινούργιων συνθηκών, θα φύγει αυτή η εβδομάδα.
ΚΡΙΟΣ: Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού, εσείς θα ασχοληθείτε πολύ με εργασιακά θέματα. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία αναμονή και εσείς θέλετε να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε.
ΤΑΥΡΟΣ: Σε προετοιμασία νέων καταστάσεων θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα, που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην αμφιβάλετε για όλους και όλα, ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, χαμηλώστε τους τόνους.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτές οι μέρες θα είναι μία μικρογραφία των συνθηκών που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Πολύ κίνηση και νέες καταστάσεις, σκέψεις για το μέλλον και προβληματισμοί για την προσωπική σας ζωή. Μην περιμένετε να φτιάξουν όλα αμέσως, χρειάζεται χρόνος.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, θα σας δώσει μία γεύση από Καλοκαιρινές διακοπές, θα επιδοθείτε με πολύ ενθουσιασμό σε κάτι νέο για σας και θα απολαύσετε τα δικά σας πρόσωπα. Οικονομικές διακυμάνσεις, θα σας προβληματίσουν.
ΛΕΩΝ: Είστε σε μία άβολη περίοδο, που δεν ξέρετε αν πρέπει να πατήσετε [γκάζι] ή [φρένο]. Έτσι θα περάσει αυτή η εβδομάδα, καλύπτοντας εν μέρει, ένα μικρό συναισθηματικό [παράθυρο], που βρίσκεται κυρίως στο μυαλό σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε ένα σημαντικό προβάδισμα αυτή την εβδομάδα, σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και την δημιουργικότητα σας. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, θα σας προσφέρουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο από σας, ότι πραγματικά έχετε κατά νου.
ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να σας προβληματίζουν έντονα, βάζοντας στο περιθώριο [παγιδευμένα] συναισθήματα. Αν πρέπει να μιλήσετε στον σύντροφό σας, για κάποια σοβαρά θέματα, οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο κατάλληλες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, ζει στον απόηχο μιας σημαντική σας [νίκης], που αφορά ένα έργο που είχατε αναλάβει, μία επίπονη προσπάθεια και μία τακτοποίηση σε οικονομικά θέματα. Δεν χρειάζεται τώρα να σκεφτείτε το επόμενο βήμα, είναι νωρίς.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η νέα εβδομάδα, σας βρίσκει να μετακινήστε και να σχεδιάζετε πράγματα για το μέλλον. Οι συνθήκες σε ένα επαγγελματικό διάβημα, θα είναι πολύ καλές και απλά χρειάζεται να το πιστέψετε, για να κερδίσετε το στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν και βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο για σας, θα έχετε σίγουρα την δύναμη να ανταπεξέρθετε με πολύ δυναμισμό σε ότι σας προβληματίζει . Ένα οικογενειακό θέμα δεν έχει σταματήσει να σας απασχολεί, αλλά δεν θα πρέπει να σας τρώει όλη σας την ενέργεια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε σίγουρα σε κάποιο μακρινό τόπο, ή ρεμβάζετε το επόμενο διάστημα μέσα από [εύφορες] σκέψεις. Μπορεί να μην έχετε ολοκληρώσει ένα έργο που έχετε αναλάβει, θα προχωρήσετε όμως σίγουρα σε μία νέα κατάσταση με [μαγιά] από το παρελθόν.
ΙΧΘΥΕΣ: Συνεχίζουν οι καλές προοπτικές για να βρείτε αυτό που πραγματικά ποθείτε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα οι καλύτερες, αλλά δεν θα σας αποτρέπουν από εκείνο που θέλετε πραγματικά.
*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta
Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.
Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775
 

Related posts