Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Ιούλ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 14–20  Μαΐου από την Αλεξάνδρα  Καρτά

 

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Είναι η πιο σημαντική εβδομάδα μέσα στον Μάιο, εφόσον οι περισσότεροι πλανήτες αλλάζουν ζώδιο και η Νέα Σελήνη στις 15/5 φροντίζει για σταθερότητα και ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Αυτές οι μέρες θα σας δώσουν κάτι νέο στην ζωή σας. Μπορεί να έχει να κάνει με επαγγελματικούς στόχους, ίσως και νέα οικονομικά ρίσκα. Φροντίστε να είστε ήρεμοι στις αποφάσεις σας και ακολουθείστε την τακτική, [ακούω πρώτα και μετά μιλάω]. Η Νέα Σελήνη στις 15/5, βάζει σε σειρά τα οικονομικά σας, αλλά προσέχετε πολύ την επόμενη μέρα όπου θα ανατραπούν πολλά δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις μέρες αυτές θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, με την βοήθεια της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας. Για εκείνους που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αυτή η εβδομάδα θα είναι μία άκρος ανατρεπτική περίοδος, όπου θα χρειαστεί πολύ προσοχή σε ότι και να αποφασίσετε. Κάποιοι από σας θα απαλλαχτείτε με κάπως έντονο τρόπο από τους [δυνάστες] σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία περίοδο αρκετά περίπλοκη. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα λειτουργήσει αρκετά εσωτερικά και θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά πράγματα από την αρχή και να τα αναθεωρήσετε. Αλλά υπάρχει και ο πλανήτης Ουρανός που θα κάνει την είσοδό του στο προηγούμενο από σας ζώδιο, όπου αφορά τα αποτελέσματα κάποιων καταστάσεων από το παρελθόν και τον τρόπο που θα δείτε πλέον την ζωή σας μετά από αυτή την αφύπνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές, θα σας επηρεάσουν από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, κάνοντας την προσωπική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Η Αφροδίτη επίσης στις 20/5 θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας, όπου θα σας χαρίσει γοητεία και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα παρουσιαστεί και πάλι στην ζωή σας, με σκοπό να σας αναστατώσει.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον τομέα που αφορά την καριέρα και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν και αυτή η περίοδος δεν είναι και από τις πιο εύκολες, θα είναι πολύ δημιουργική και δεν θα φύγει χωρίς να αφήσει το στίγμα της. Η Τετάρτη είναι μία πολύ απαιτητική μέρα και θέλει την πρέπουσα προσοχή. Η εβδομάδα θα τελειώσει με την μετακίνηση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, βάζοντας την προσωπική σας ζωή σε περιορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει πάρα πολλά γεγονότα, που θα σας αλλάξουν την μέχρι τώρα ροή της καθημερινότητας σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει νέες ιδέες και ίσως ένα ταξίδι αποβεί πολύ σημαντικό για την πορεία σας. Βέβαια δεν θα λείψουν και οι δυσκολίες που θα σας θυμίζουν ότι τα [καλά κώπης  κτώνται]. Στο τέλος της εβδομάδας θα μετακινηθεί η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας πολύ συναίσθημα στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα νέα για τις επόμενες μέρες δεν είναι πολύ καθησυχαστικά, μιας και τα γεγονότα σας κάνουν να αναρωτιέστε αν έχετε πράξει σωστά το προηγούμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα βοηθήσει εν μέρει τα οικονομικά σας, αλλά ο Ουρανός στο ίδιο ζώδιο σχηματίζοντας δύσκολη όψη με τον Άρη, σας υπενθυμίζει οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να φροντίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα που θα πρέπει να το φέρετε εις πέρας. Βέβαια η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και ο συνωστισμός πλανητών στο ίδιο ζώδιο, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στο ότι θα σας απασχολήσει έντονα η προσωπική σας ζωή. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και θα πρέπει να είστε ήρεμοι όταν οδηγείτε ή κάνετε κάτι που μπορεί να προκαλέσει άθελα σας ατύχημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει ένταση και ίσως να μην μπορέσετε εύκολα να συντονιστείτε. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας δημιουργήσει πολύ καλές προοπτικές σε επαγγελματικά θέματα, αλλά θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω όταν βλέπετε ότι υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις σας, θα είναι γεμάτες από ανατροπές και ίσως να πρέπει να δείτε τα πράγματα και από την θέση των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει καινούρια διάθεση και νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας και να προχωρήσετε παρακάτω με τον σύντροφό σας. Εκείνο που θα σας χαλάσει κάπως την διάθεση, είναι ένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη και αφορά την οικονομική σας υπόσταση. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινά μία περίοδος που θα πρέπει να δώσετε περισσότερο βάση σε οικογενειακά θέματα τους γονείς σας και υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία. Βέβαια η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5, θα σας δώσει την δύναμη να κάνετε σταθερές κινήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, σε κάθε κατάσταση που την θεωρείτε δική σας υπόθεση. Ο Άρης στο ζώδιο σας στις 16/5, θα σας κάνει ανήσυχους και επαναστατικούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας κάνει αισθητή την αλλαγή μιας πραγματικότητας που έως τώρα δεν έλεγε να αλλάξει. Ο Ουρανός με την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο, ταρακουνά τα θεμέλια σε ότι είχατε δεδομένο. Έτσι θα μεταλλαχτεί η καθημερινότητα σας με νέα γεγονότα που δεν μπορούσατε πιο πριν να σκεφτείτε. Την Τετάρτη θα προσέξετε τους κρυφούς εχθρούς σας, ενώ στο τέλος της εβδομάδας πέστε στην ζεστή αγκαλιά που σας περιμένει.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts