Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαΐ 2022
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 12  Μαρτίου έως 18 Μαρτίου

 

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Θα ήταν λάθος να δοθεί έμφαση σε ότι φαίνεται, γιατί η ουσία υπάρχει σε … κρυφά σημεία.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες να προχωρήσετε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας θα ανταποκριθούν στις επιθυμίες σας και θα συμπορευτείτε μαζί τους με αρμονία. Στο τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που θα αφορά την εργασία σας ή θέμα υγείας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μία αρκετά θετική στάση απέναντι στα προβλήματα που τυχόν να είχαν παρουσιαστεί σε προσωπικό επίπεδο. Η συνεννόηση και η καλή συνεργασία με τους άλλους, θα σας απαλλάξει ουσιαστικά από τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να έχετε. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17/3, σας φέρνει πιο κοντά με άτομα από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνικότητα σας θα βρίσκεται στο υψηλότερο βαθμό, βάζοντας προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα σε ότι θα χρειαστεί τον καλό χειρισμό μιας κατάστασης. Θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές με αγαπημένα σας άτομα και θα γεμίσετε την ατζέντα σας με ραντεβού που πρέπει να γίνουν. Στο τέλος της εβδομάδας προσέχετε μία ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει πολύ καλές εκπλήξεις σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε οικονομικά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα, για την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Η οικογένεια θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε σας απόφαση.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει πολύ καλές προοπτικές σε προσωπικά θέματα και πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέες επαφές και γνωριμίες που θα έχουν διάρκεια. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17/3, θα σας κάνει αρκετά ανυπόμονους με κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ [ζωηρή] περίοδος αυτή που θα διανύσετε, εφόσον θα έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά θέματα συγχρόνως. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και θα ανανεώσετε μία παλιά σας σκέψη που έχει όλα τα αβαντάζ να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας δείχνει τα υπέρ και τα κατά μίας προσωπικής σας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι πολύ σημαντική για τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αναπροσδιορίσετε την προσωπική σας ζωή με συζητήσεις που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους και ολοκληρωμένους. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μία σχετική προστασία και θα δείτε να διαλύονται αρκετά σύννεφα που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θα έχουν να σας πουν αρκετά, που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τους άλλους και τις καταστάσεις που θα βιώνετε, θα δουλέψουν κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο και θα σας κάνουν να σκεφτείτε την επόμενη μέρα, απαλλαγμένοι από εμπόδια του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία σας θα είναι ένα από τα μεγάλα σας ατού αυτή την περίοδο, βάζοντας νέους στόχους που σίγουρα θα έχουν καλές προοπτικές εξέλιξης. Τα οικονομικά σας θα βαδίζουν σε δύο ταχύτητες και αυτό θα σας κουράσει αρκετά, ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας όπου θα πρέπει να κάνετε μία σωστή διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά νέα ανοίγματα και καινούρια πρόσωπα εμφανίζονται την στιγμή που είχατε λίγο [πέσει] ψυχολογικά. Αυτή την περίοδο θα στραφεί η ενέργεια σας σταδιακά προς τα έξω και θα αναζητήσετε την δράση σε κάθε τομέα που είχε [ατονήσει]. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 18/3, θα σας κάνει να ζήσετε με περισσότερη ένταση και αποφασιστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο θα δείτε μία θετική αλλαγή στις σχέσεις σας με τους άλλους και θα μπορέσετε να πάρετε τις αποφάσεις σας, βασιζόμενοι στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν.  Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να [νοικοκυρέψετε] κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες και να φροντίσετε την επαγγελματική σας πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά σημαντική για σας κυρίως στον προσωπικό τομέα. Βέβαια θα πρέπει να απαλύνετε κάποιες εντάσεις που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και ανακυκλώνονται συνεχώς, σε κάθε ευκαιρία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 17/3, βάζει τα θεμέλια σε νέες προσωπικές επιδιώξεις.

 

*** Στη βασική φωτογραφία  το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

 

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts