Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Φεβ 2019
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 12 έως 18 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Έκρηξη συναισθημάτων και πολύ επικοινωνία που τις περισσότερες φορές φτάνει στην υπερβολή.

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή έχει να σας δώσει σε υπερβολικό βαθμό, επικοινωνία με άτομα που δεν υπάρχουν απαραίτητα στην καθημερινότητα σας. Η υπερβολή σε κοινωνικό επίπεδο, θα σας βγάλει από την [ηρεμία] σας και θα σας προτρέπει να γνωρίσετε νέα άτομα που θα παίξουν ένα μικρό και σύντομο ρόλο στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ : Η περίοδος αυτή θέλει αρκετά προσοχή σε κάθε τομέα της ζωής σας, εφόσον η έκλειψη Ηλίου θα ανατρέψει αρκετά την επαγγελματική και την οικογενειακή σας σταθερότητα. Πολλοί από σας θα νοιώσετε δυσφορία όταν ανακαλύψετε να παίζονται παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σας.  Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/2, θα σας ευνοήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε σχέδια που αφορούν πολύ πιθανόν και το εξωτερικό, ή μία προσπάθεια σας που ανήκει στα μελλοντικά σας σχέδια. Η εβδομάδα βέβαια τελειώνει με αρκετό άγχος και προβληματισμούς για μία προσωπική σας σχέση.

ΚΑΡΚIΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες σε ότι προσπαθήσετε να κάνετε. Η έκλειψη Ηλίου θα εντείνει ακόμη περισσότερο τις οικονομικές σας κινήσεις και θα πρέπει να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους οικονομικούς συνεταιρισμούς. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ακούσετε περισσότερο την διαίσθηση σας, ώστε να αποφύγετε άδικα προβλήματα από δικά σας άτομα.

ΛΕΩΝ: Αυτή η εβδομάδα θα έχει σημαντικά γεγονότα πάνω στην προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες θα σας κάνουν να μην μένετε πλέον αδρανείς σε ότι συμβαίνει και σε ότι νιώθετε. Ο λόγος σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και καλό είναι μην συμφωνήσετε τις μέρες αυτές, για οτιδήποτε επιθυμείτε να έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΠΑΡΘEΝΟΣ: Αν και είστε πολύ ακριβείς με το καθημερινό σας πρόγραμμα, η εβδομάδα αυτή θα σας παραπέμψει σε μία αναρχία που θα σας βγάλει τελείως από τις συνήθειες σας. Η εργασία και το οικογενειακό σας περιβάλλον, δεν θα σας αφήσουν κανένα περιθώριο να σκεφτείτε με την λογική που σας διακρίνει.

ΖΥΓOΣ: Θα πρέπει να δείτε μόνο τα θετικά αυτής της περιόδου, γιατί αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί. Η έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, θα ευνοήσει κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια η περίοδος χαρακτηρίζεται από έλλειψη σταθερότητας και αυτό θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη.

ΣΚΟΡΠΙOΣ: Τις μέρες αυτές θα έχετε αρκετή πίεση που θα προέρχεται κυρίως από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι υποχρεώσεις πολλές και τα θέματα που θα εξελίσσονται θα σας μπερδεύουν  την σκέψη. Κυρίως εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να αφήσετε πίστωση χρόνου στον εαυτό σας, για να μην βγάλετε  λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις.

ΤΟΞOΤΗΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι ευνοϊκή για σας. Πολύ πιθανόν να σας στηρίξουν άτομα από το περιβάλλον σας και ίσως να έχετε μία επιτυχία σε πνευματικές εργασίες. Οι μετακινήσεις δεν ά λείψουν και ο έρωτας θα σας δώσει χαλαρή διάθεση. Το Σαββατοκύριακο όμως θέλει αρκετή προσοχή, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

ΑΙΓOΚΕΡΩΣ: Οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά απαιτητικές σε οικονομικά θέματα, που τις περισσότερες φορές προέρχονται από δικές σας κακές εκτιμήσεις. Αν σκέφτεστε να κάνετε νέα οικονομικά ξεκινήματα, αυτή η περίοδος είναι τελείως ακατάλληλη. Φροντίστε επίσης να [μαζέψετε] οικογενειακά θέματα που σας εκθέτουν και σας προβληματίζουν αρκετά.

ΥΔΡΟΧOΟΣ: Θα βρεθείτε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των γεγονότων, μιας και η έκλειψη Ηλίου θα γίνει στο δικό σας ζώδιο. Στις 15/2 λοιπόν θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές που σκεφτόσασταν εδώ και πολύ καιρό. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, βάζοντας πλέον την ρουτίνα στην άκρη.

ΙΧΘYΕΣ: Η εβδομάδα αυτή σίγουρα θέλει να κάνει τα πάντα για να μην την ξεχάσετε. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε [κακοδιάθετοι] και προβληματισμένοι με διάφορα θέματα.  Σε αυτή την αψυχολόγητη φάση που θα βρεθείτε, θα ακολουθεί και το σώμα που δεν θα κάνει έκπτωση στην κακή σας διάθεση. Μην κάνετε λοιπόν σημαντικά πράγματα στις 15/2, όπως επίσης και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts