Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Δεκ 2019
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 11 έως 17 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Σε τροχιά αλλαγών θα βρεθούν για άλλη μία εβδομάδα στο σύνολο τους, όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Μία εβδομάδα αρκετά επικοινωνιακή, με πολλές ανατροπές και νέες γνωριμίες. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε σε μεγάλο βαθμό με οικογενειακά θέματα, αλλά και με κλείσιμο παλιών οικονομικών λογαριασμών. Η εβδομάδα θα τελειώσει με έναν καταιγισμό γεγονότων, που μάλλον δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ:  Αυτή η εβδομάδα, θα έχει πληθώρα γεγονότων και θα βρεθείτε μπροστά σε νέες  οικονομικές πηγές. Οι συνθήκες βέβαια στην αρχή, δεν θα είναι και οι καλύτερες, αλλά σταδιακά θα έχετε τον χρόνο να συγκεντρωθείτε σε ότι σας είναι χρήσιμο. Αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να μην πελαγώσετε με πράγματα που συναντάτε για πρώτη φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή η εβδομάδα θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για σας, λόγο της Νέας Σελήνης στο δικό σας ζώδιο. Τα καινούρια ξεκινήματα λοιπόν δεν θα λείψουν και θα έχετε την δυνατότητα να [εκμεταλλευτείτε] καταστάσεις που θα σας ανανεώσουν. Το Σαββατοκύριακο, θα είναι αρκετά ιδιόρρυθμο και χρειάζεται από την πλευρά σας προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή η εβδομάδα θα είναι μία περίοδος προσπαθειών και αμφιβολιών. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη, θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες, που ίσως και να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά. Η μετακίνηση του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα δημιουργήσει ένα χάσμα στην επικοινωνία με τα δικά σας άτομα και με ανθρώπους που έρχεστε σε καθημερινή επαφή.

ΛΕΩΝ: Πολλά πράγματα σας έχουν κάνει να ανησυχείτε για την πορεία τους, αλλά εσείς κρατάτε μία στάση αυτογνωσίας και σταθερότητας. Φροντίζετε να έχετε καλή επαφή με τους γύρω σας, ακόμη και αν αυτό είναι δύσκολο, όταν οι άλλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας επιβάλλονται και να σας μειώνουν. Η εβδομάδα τελειώνει με ξαφνικά γεγονότα που σας αποδιοργανώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η περίοδος αυτή θα αποβεί πολύ σημαντική για την επαγγελματική σας πορεία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει καινούριες ιδέες και πολύ διάθεση για να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, ή να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στην καριέρα σας.  Η εβδομάδα θα τελειώσει με μία τάση αλλαγών σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που θα έχει μικρή διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ: Η παρουσία της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και θα έχετε καλά νέα σε ότι αφορά πνευματικές ασχολίες. Μπορεί να βοηθηθείτε επαγγελματικά από άτομα κύρους και να έχετε μία σημαντική επιτυχία, που μάλλον δεν την είχατε φανταστεί. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε κάποιες περίεργες συμπεριφορές που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η περίοδος αυτή, θα είναι ρυθμιστική σε θέματα που σας απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στις 13/6, στο ζώδιο των Διδύμων, θα φροντίσει για τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου διασφαλίζει στο να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα που βρίσκεται σε αναμονή. Το Σαββατοκύριακο δεν βοηθά καθόλου την επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντική εβδομάδα αυτή για σας, όπου η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, θα εντείνει το ενδιαφέρον σας, για την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν συζητήσεις με τον σύντροφό σας, όπου θα τοποθετήσετε την σχέση σας σε μία διαφορετική βάση, με εντελώς νέα διάθεση και αφετηρίες. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις αυτών των ημερών θα είναι σημαντικές, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα.  Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 13/6, θα καθορίσει κάθε νέα σας επαγγελματική επιδίωξη. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας υποστηρίξουν και θα βρείτε κοντά τους την συμπαράσταση που ζητάτε. Η εβδομάδα τελειώνει με μία προσωρινή απομάκρυνση από πολύβουα μέρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευχάριστη εβδομάδα, αλλά δεν θα πρέπει να κάνετε πολύ σημαντικές κινήσεις, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 13/6, θα σας δώσει νέα διάθεση, ώστε να προχωρήσετε σε ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο, η να ξεκινήσετε μία σχέση. Βέβαια τα συναισθήματα δεν θα έχουν διάρκεια και βάθος, γι αυτό μην βασιστείτε σε μεγάλα λόγια.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι μέρες αυτές θα έχουν μία δόση ανεμελιάς και θα πρέπει να προσέξετε ότι καινούριο ξεκίνημα πρόκειται να κάνετε. Μία νέα συμφωνία θα σας αναγκάσει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, αλλά θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της ανατροπής. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα βγάλει προς τα έξω την ανέμελη πλευρά σας, όπου θα πρέπει να την τιθασεύσετε αν θέλετε να μην προσθέσετε προβλήματα στον εαυτό σας.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts