Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2021
SLIDER

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 10-16  Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Συναισθηματικές αναθεωρήσεις και αστάθμητοι παράγοντες, το σκηνικό των ημερών.

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα, θα σας γεμίσει ενέργεια, που κάποιες στιγμές θα πρέπει να την διαχειριστείτε σωστά, ώστε να μην γίνει αυτοκαταστροφική. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, στις προσωπικές σας σχέσεις και στο τέλος της εβδομάδας προσέξτε τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται πλέον απέναντι σας, βάζοντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις σε μία [επιλεκτική] διόρθωση λαθών, ώστε να υπάρχει ασφάλεια στην ζωή σας. Οι σχέσεις βέβαια θα ισορροπούν, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έως και την Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν μπερδέματα σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Μπορεί να προκύψουν αναστατώσεις που θα αφορούν σπουδές και ίσως την κοινωνική σας θέση, όπου θα αμφισβητηθεί το εύρος της προσφοράς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλαγές και διαφυγή από κάτι που πραγματικά δεν σας αντιπροσωπεύει, θα γίνει αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις και τα φλερτ, θα μπουν στην ζωή σας, αλλά καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι σε κάθε νέα γνωριμία. Ο χρόνος θα δουλέψει για σας δίκαια.

ΛΕΩΝ: Μια εβδομάδα γεμάτη από διεκδικήσεις και ανταγωνισμούς. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφο σας, αλλά προστατέψτε την συναισθηματική σας ζωή, με το να αποφύγετε να κοντράρεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποια πράγματα δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρα στην προσωπική σας ζωή και αυτό θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τα λόγια ή τις πράξεις των άλλων. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε έντονα με εργασιακά θέματα, αλλά βάλτε ένα μέτρο.

ΖΥΓΟΣ: Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα βρίσκεται για πολύ καιρό στον τομέα των οικονομικών σας, βάζοντας σε προτεραιότητα την οικονομική σας κατάσταση. Βέβαια αυτές τις μέρες να αποφύγετε αγορές ή επενδύσεις που κρύβουν κινδύνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα στρέψει τα φώτα απάνω σας, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Βέβαια δεν θα πρέπει να είστε απρόσεκτοι στις συναισθηματικές επιλογές σας και αν αυτό γίνει, μην περιμένετε ότι ο δρόμος των σχέσεων αυτών θα είναι μακρύς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία εβδομάδα σχετικά δύσκολη για σας, κυρίως για τις προσωπικές σας σχέσεις. Εγκλωβισμένη η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα αρχίσει να σας προβληματίζει για μία σχέση. Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας, θα δείτε τα πράγματα, από μία πιο αισιόδοξη πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τις μέρες αυτές θα προβληματιστείτε αρκετά για οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Κάποιες συμπεριφορές από τρίτα πρόσωπα, θα σας αναστατώσουν και καλό είναι να μην δώσετε συνέχεια. Μην αφήσετε την αυξημένη κτητικότατα σας, να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει μαχητικούς και απόλυτους στις απόψεις σας. Αυτή σας η συμπεριφορά, θα προκαλέσει όπως είναι φυσικό, προβλήματα στην οικογένεια, αλλά και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χαλαρώστε και σχεδιάστε μελλοντικούς σας στόχους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, μετά από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά θα πρέπει να διακρίνετε την ευκαιρία, από τις [παγίδες]. Τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε το παραπάνω, αυτή την περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts