Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Νοέ 2020
SLIDER

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 1-7  Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Ο μήνας ξεκινά υποτονικά και όλα δηλώνουν μία αργή εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, δεν συμβαδίζει απόλυτα με το δικό σας ταμπεραμέντο. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, μπορεί να γίνουν από λάθος δικές σας εκτιμήσεις. Οι συζητήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη, δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα, ενώ το τέλος αυτής της περιόδου σας αφήνει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αρκετά περίεργη εβδομάδα ξεκινά για σας, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές στην συναισθηματική σας ζωή και ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια παλιά σας απόφαση. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ζεσταθούν εύκολα οικογενειακές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ο μήνας θα ξεκινήσει με δείγματα που δεν θα σας ενθαρρύνουν, εσείς θα φροντίσετε να μην χαθεί η διάθεση σας. Ο Ερμής σε [ασυνεννοησία] με τον Πλούτωνα, θα βαρύνει το κλίμα την Τρίτη και την Τετάρτη, όπου θα έχετε δύσκολη επικοινωνία με τους άλλους. Στο τέλος της εβδομάδας, πολλά θέματα τακτοποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μία εβδομάδα, όπου θα κυριαρχήσει η αναστάτωση, σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Η πίεση από αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να σας κάνει να βρίσκεστε συνέχεια σε άμυνα, ενώ οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, δεν θα σας αφήνουν αδιάφορους.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα είναι μία ανατρεπτική περίοδος, όπου θα πρέπει να αποφασίσετε μέσα από [νέες] καταστάσεις, την περαιτέρω επαγγελματική συμπεριφορά σας. Επίσης θα πρέπει να κάνετε πολλές ευέλικτες συζητήσεις για να καταφέρετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχετε και τις πιο εύκολες μέρες αυτή την περίοδο, εφόσον κάποια εμπόδια δεν σας αφήνουν να κάνετε τις κινήσεις που πιθανόν να θέλατε. Θα έχετε την τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας, μολονότι κάποιοι σας [ξεσηκώνουν] να κάνετε το εντελώς αντίθετο. Μέχρι την Πέμπτη, μην κάνετε καμία σοβαρή οικονομική συναλλαγή.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Οκτωβρίου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές, που ευτυχώς θα μπορέσετε μετά την Τετάρτη να διαχειριστείτε εύκολα. Για τους υπόλοιπους, οι μέρες αυτές θα έχουν μία διάθεση πισωγυρισμάτων σε γεγονότα και πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι για σας μία περίοδος ενδοσκόπησης και απολογισμού. Οι ζοφερές σκέψεις δεν θα λείπουν έως την Τετάρτη, όπου μπορεί ένα γεγονός να σας προβληματίσει και να σας δημιουργήσει στρες. Βέβαια θα υπάρξουν και ευχάριστες ανατροπές, που θα έχουν να κάνουν κυρίως με την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά με κάποια οικονομικά θέματα που σας αποπροσανατολίζουν. Ίσως να μην έχει γίνει η πιο κατάλληλη διαχείριση σε αυτόν τον τομέα και αυτό θα γίνει έντονο μέχρι και την Πέμπτη. Στο τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να [ανοιχτείτε] στον επαγγελματικό τομέα, που η ευελιξία θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά δυσκολονόητος για σας, αφήνοντας κάποια παράθυρα ανοικτά σε καταστάσεις που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε. Ένα επαγγελματικό θέμα σας βάζει σε προβληματισμούς και σκέψεις. Μην εκτεθείτε με συζητήσεις που κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν εναντίων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Οκτώβρης ήρθε με αρκετές σκέψεις και συζητήσεις, που μάλλον περισσότερο θα σας μπλέξουν παρά θα σας απαλλάξουν από έγνοιες. Από την Πέμπτη, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μην αφήνετε την φαντασία σας να μπλοκάρει την πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός ο μήνας ξεκινά με κάποια θέματα που αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή. Μέχρι την Πέμπτη, θα έχετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά το επόμενο διάστημα. Όσο για το κλείσιμο αυτής της εβδομάδας, αρκεστείτε να κάνετε σκέψεις για το μέλλον σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts