Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Ιούλ 2021
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 2/10-8/10 από την Αλεξάνδρα Καρτά

** Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Την περίοδο αυτή οι σχέσεις περνούν κρίση και η λύτρωση έρχεται μέσα από απόλυτες αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία εβδομάδα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα από την ζωή σας, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Σε αυτό θα βοηθήσει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 5/10, όπου θα σταματήσουν οι αναβολές και τα μισόλογα. Θα έχετε πολλές συζητήσεις με τον-την σύντροφο και θα νοιώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να κάνετε πίσω σε ότι θεωρείτε δεδομένο και σαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για σας για πολλούς λόγους. Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι τα συναισθήματα σας έχουν την αξία τους και οι άλλοι πρέπει να το καταλάβουν. Η Πανσέληνος θα σας βγάλει κάποια απωθημένα και πίκρες που δεν θα μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε μόνοι σας. Καλό είναι στο τέλος της εβδομάδας να μην προκαλέσετε στον εαυτό σας συναισθηματικό πόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι πάλι δεν κάνετε καλά και αυτό θα το καταλάβετε δυστυχώς με τις αντιδράσεις των άλλων προς εσάς. Ίσως να ζητάτε παραπάνω από αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι και να γίνεστε κακότροποι και άδικοι. Η Πανσέληνος στις 5/10, θα ξεκαθαρίσει τις φιλικές σας σχέσεις και θα σας δείξει ότι η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο στοιχείο σε μία ουσιαστική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να πρέπει να δείτε κάποια επαγγελματικά θέματα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Το ίδιο ισχύει και στις οικογενειακές σας σχέσεις, που έχετε απομακρυνθεί λόγο πρακτικών θεμάτων, ή επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Βρείτε την χρυσή τομή σε κάθε θέμα που σας απασχολεί και καλό είναι να γλυκάνετε λίγο τις καταστάσεις, παρά να δημιουργήσετε εντάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ

Αν πρέπει αυτή την περίοδο να κάνετε μία επανάσταση, τότε οι συνθήκες βοηθούν τους τολμηρούς. Μην το παρακάνετε όμως, θεωρώντας τον εαυτό σας πάνω από το κάθε τι, γιατί τότε μάλλον θα μαζέψετε τα συντρίμμια σας. Η Πανσέληνος είναι βοηθητική εν μέρη σε κάποιες αποφάσεις σας, αλλά θα πρέπει να έχετε και τεκμηριωμένες απόψεις σε ότι θέλετε να κερδίσετε εξ ολοκλήρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε να κάνετε πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους και δύσκολα θα ξεφύγετε από την εργασιομανία, που σας διακρίνει αυτή την περίοδο. Ρίξτε λίγο τους τόνους, γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε ίσως και κάποια προβλήματα στην υγεία σας που θα προκύψουν περισσότερο από ψυχοσωματικές μεταπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα δεν θα είναι και οι πιο εύκολες μέρες για σας, αλλά θα πάρετε σαφέστατα μηνύματα από τους άλλους. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε το επόμενο διάστημα να οριοθετήσετε τις αποφάσεις σας, γιατί πλέον θα ξέρετε αρκετά για ότι σας αφορά. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας και το δύσκολο τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης, θα σας παρουσιάσουν ότι ακριβώς θα χρειαστείτε για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά θέματα που εκκρεμούσαν από το Καλοκαίρι και ίσως όλο αυτό να μην μπορέσετε να το διαχειριστείτε σωστά.  Η Πανσέληνος στις 5/10, σας επηρεάζει σε θέματα υγείας και σας δημιουργεί ψυχικές αναστατώσεις. Ίσως να πρέπει να δείτε με πιο ηρεμία και με την βοήθεια κάποιου ειδικού τα θέματα σας, ώστε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο τέλος της εβδομάδας, οι σχέσεις περνούν κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε μία πραγματικά διφορούμενη περίοδο, που θα πρέπει να εντοπίσετε τα καλά που έχει να σας προσφέρει, αλλά και να αποφύγετε τις παγίδες. Η Πανσέληνος στις 5/10, θα σας ανταμείψει συναισθηματικά για την επιλογή συντρόφου, ή ακόμη για τις επιλογές που έχετε κάνει σε θέματα καθαρά συναισθηματικά. Αν πρέπει να αλλάξετε επαγγελματική στέγη, η εβδομάδα  αυτή δεν είναι η πιο κατάλληλη σε ότι αφορά τα οικονομικά σας συμφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τις εμμονές που σας κάνουν αργόστροφους σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν είστε πάντα σωστοί σε όλα και θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω όταν νιώθετε ότι οι άλλοι εξάντλησαν την υπομονή τους μαζί σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε αρκετά προετοιμασμένοι, για ένα γεγονός που θα σας επηρεάσει στην συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πάρα πολλά εκείνα που θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Αν και το πλανητικό σκηνικό δείχνει αμέτοχο για σας, η πραγματικότητα θα είναι τελείως διαφορετική . Θα βρεθείτε ανάμεσα σε έντονες αντιπαραθέσεις άλλων, που όμως θα έχουν να κάνουν με τα δικά σας συμφέροντα. Όπως επίσης θα βρεθείτε εκτεθειμένοι οικονομικά, γιατί σε κάποιον που είχατε κατά το παρελθόν δήξει εμπιστοσύνη, θα φροντίσει γι αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε να ολοκληρώσετε κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορεί πλέον να πάρει αναβολή. Αν υπάρχουν  νομικές εκκρεμότητες, θα πρέπει να κάνετε κάποια απαραίτητη αναδρομή στα γεγονότα και από εκεί θα αντλήσετε τα στοιχεία που τυχόν θα σας βοηθήσουν. Η εβδομάδα αυτή θα τελειώσει με μία γλυκόπικρη γεύση, που θα σας δώσει ένα σημαντικό μήνυμα για το μέλλον.

Στη βασική φωτογραφία : Το δέντρο της ζωής : Έργο της Αλεξάνδρας Καρτά

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

***

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts