Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Σεπ 2022
SLIDER

Οι προβλέψεις για το εορταστικό τριήμερο του Πάσχα

Χρόνια σας πολλά …καλό Πάσχα !!!

Οι προβλέψεις για το εορταστικό τριήμερο του Πάσχα (27,28 και 29 Μαΐου) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αν και αυτό το τριήμερο έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, θα έρθετε σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο και θα βγάλετε προς τα έξω το κοινωνικότατο πρόσωπο σας. Το Μ Σάββατο να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε αγορές και μετακινήσεις, ενώ από την Κυριακή του Πάσχα, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε οικονομικά θέματα και καλό είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας δημιουργήσουν αργότερα άγχος. Την Κυριακή του Πάσχα, θα μπορέσετε να κάνετε μικρές και ευχάριστες μετακινήσεις, που θα σας δώσουν χαρά μέσα από την ουσία των συναισθημάτων, των αγαπημένων σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Μ Σάββατο, ίσως και να νιώσετε περισσότερο πίεση και άγχος να τα προλάβετε όλα και να είστε συνεπείς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε λίγο στην άκρη τις πολλές υποχρεώσεις και νιώστε τις μέρες αυτές μία πιο ουσιαστική αλλαγή μέσα σας. Ασχοληθείτε με πιο σημαντικά πράγματα που τα έχετε αφήσει στην άκρη και είναι εκείνα που σας δίνουν χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές σας χάλασαν λίγο την ψυχολογία, αλλά κλείστε πλέον αυτό το κεφάλαιο και αναζητήστε ανθρώπους που σας κάνουν χαρούμενους. Αν είστε τυχεροί και έχετε ουσιαστικά αγαπημένα πρόσωπα δίπλα σας, μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει την εικόνα που έχετε χτίσει και σας γαληνεύει.

ΛΕΩΝ

Κάποιες δυσκολίες ίσως να σας επηρεάσουν αρκετά, αλλά μην αφήσετε να σας καταβάλει η οποιαδήποτε παραφωνία, τις άγιες αυτές μέρες. Την Κυριακή, θα έχετε πολλά να πείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως να ελαφρύνετε την δύσκολη ψυχολογία σας, με ένα περιστατικό που θα συμβεί την Δευτέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Μ Σάββατο θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε μία υπόθεση που αφορά την οικογένεια, ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Από την Κυριακή, θα ανανεώσετε την ψυχολογία σας, κοντά στην οικογένεια σας. Την Δευτέρα η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και θα έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το εορταστικό τριήμερο, θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε πολλά θέματα που εκκρεμούν σε σειρά. Ίσως να υπάρξει μία μικρή αδιαθεσία, ή κακή διάθεση το Μ Σάββατο, αλλά από την Κυριακή θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν καλή διάθεση με τα πρόσωπα που θα γιορτάσουν μαζί σας το Πάσχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ προσοχή θα πρέπει να κάνετε τις μετακινήσεις και τις αγορές σας το Μ Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα έχετε μία πολύ ευχάριστη μέρα, με πολλές εκπλήξεις. Αν και δεν είστε στην πιο καλή περίοδο στην συναισθηματική σας ζωή, την Δευτέρα θα έχετε μία πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη γνωριμία, ή θα ξαναβρεθείτε με αγαπημένο σας πρόσωπο, που είχατε απομακρυνθεί μετά από μία παρεξήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το εορταστικό τριήμερο θέλει στο ξεκίνημα του κάποια προσοχή. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να έχετε περισσότερο ένταση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, θα βρείτε τον τρόπο να εξομαλύνετε κάποιες εντάσεις και σταδιακά θα νιώσετε πιο καλά κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δυσαρμονική όψη του Άρη με Ποσειδώνα το Μ. Σάββατο, θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους με τις μετακινήσεις σας και γενικά με τους ανθρώπους που θα έρχεστε σε επαφή. Την Κυριακή θα βρείτε και πάλι την αισιοδοξία σας και θα ανανεωθείτε μέσα από όμορφες στιγμές που θα ζήσετε με την οικογένεια σας. Την Δευτέρα θα δεχτείτε μία συναισθηματική προσέγγιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τριήμερο θα ξεκινήσει με μία περίεργη ατμόσφαιρα πάνω σε οικονομικά θέματα και διεκδικήσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να κάνετε μία λάθος αγορά ή να δώσετε κάποια χρήματα σε πρόσωπο που θα σας καταχραστεί. Ευτυχώς από την Κυριακή οι συνθήκες αλλάζουν και θα έχετε ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο Πάσχα να γιορτάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με μία περίεργα βαριά ατμόσφαιρα ξεκινά το εορταστικό τριήμερο του Πάσχα. Βέβαια μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και φροντίστε να είστε πάντα σε εγρήγορση και με καθαρή κρίση. Την Κυριακή θα έχετε μία όμορφη μέρα, ενώ την Δευτέρα θα περάσει στο δικό σας ζώδιο η Σελήνη, αναπτύσσοντας τα συναισθήματα σας στον μέγιστο βαθμό.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts