Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
15 Αυγ 2022
SLIDER

Οι πλανητικές επιρροές  του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Δεκεμβρίου

Από την Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο

Η Σελήνη εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, αφού πρώτα κάνει μία πολύ θετική όψη με τον πλανήτη Ουρανό, ανεβάζοντας στα ύψη κάποιες αυθόρμητες ενέργειες και τάση αλλαγών, που εν τέλει ευνοούν. Η είσοδος της Σελήνης το Σάββατο μετά το μεσημέρι στο ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργεί μία πολύ ήρεμη και σοβαρή θέση των πραγμάτων, οι συνθήκες κατασταλάζουν και το περιβάλλον παραπέμπει πιο εύκολα στην Χειμερινή περίοδο, μέσα μας και γύρο στο περιβάλλον μας.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με αυθορμητισμό και παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι που στην πορεία θα μαζέψετε και ίσως να είναι περισσότερο ευνοϊκό για σας, ή πιο [δωρική] στάση στα γεγονότα. Η Σελήνη εξ άλλου στο Ζενίθ του Ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει να δείτε με μεγαλύτερη ένταση, κάποιες επαγγελματικές σας βλέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την θετική πλανητική όψη του Ουρανού και της Σελήνης, οι αυθόρμητες συμπεριφορές ίσως να σας ευνοήσουν και να σας δημιουργήσουν την αίσθηση ότι καινούρια πράγματα ξεκινούν στον συναισθηματικό και εργασιακό τομέα. Πρόσωπα από το παρελθόν θα έρθουν κοντά σας και την Κυριακή θα ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα πολύ θετικό διήμερο για σας, ιδίως αν έχετε να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα σας χαροποιήσουν. Μην σταματήσετε να σκέφτεστε δημιουργικά, για σας και την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες ευνοούν ακόμη και όταν η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Αιγόκερο, όπου θα έχετε επιτυχημένες οικονομικές απολαβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια επαγγελματικά καλά νέα θα έρθουν ξεκινώντας αυτό το διήμερο. Μπορεί να να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές, όμως ο τρόπος που θα αποφασίσετε να περάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι εποικοδομητικό και με καλές προοπτικές. Αφιερώστε χρόνο για τα πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο.

ΛΕΩΝ

Ξεκινώντας το Σαββατοκύριακο θα έχετε μία πολύ καλή διάθεση για να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούριο και αρκετά ξεχωριστό. Μπορεί να αλλάξετε κάτι στην εμφάνιση σας και αυτό να σας κάνει να ανανεώσετε θετικά την διάθεση σας. Επαγγελματικές θετικές προοπτικές, κυρίως την Κυριακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία πολύ καλή αίσθηση κάποιων πραγμάτων και οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν υπερβολικά. Ξεκινήστε να ανανεώνετε τον χώρο σας και φροντίστε να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Η Σελήνη στον Αιγόκερω στηρίζει τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Σελήνης με τον πλανήτη Ουρανό, σας ανεβάζει την αισιόδοξη πλευρά σας, βάζοντας έστω και για λίγο μία υπερβολή στα όνειρά και στις επιδιώξεις σας. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές, που θα αναρωτηθείτε για τις επιλογές σας και για τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε από εδώ και πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα ξεκινήσει κάπως παράξενα, βάζοντας σε προτεραιότητα κάποιες οικονομικές σας επιθυμίες, αγνοώντας αν υπάρχει κίνδυνος σε αυτό που σχεδιάζετε. Την Κυριακή θα αλλάξουν πολλά πράγματα, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, σταθεροποιώντας μία σας επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ξεκίνημα αυτού του διήμερου, θα σας ανανεώσει εσωτερικά, κάνοντας ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό. Θα έχετε την τάση να αλλάξετε κάποια θέματα που σας δημιουργούσαν παλιά βάρη. Η Κυριακή θα σας ευνοήσει σε οικονομικά ζητήματα και θα σας δείξει μία σωστή λύση σε ένα παλιό σας πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε πολλά να σκεφτείτε και ίσως να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσετε την εμφάνιση σας και να απαλλαγείτε από πολλά πράγματα που σας είναι περιττά στην ζωή σας. Το Σάββατο μετά το μεσημέρι, θα έχετε την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ένα ξέσπασμα αισιοδοξίας ξεκινά αυτό το διήμερο, βάζοντας τις γκρίζες μέρες στην άκρη. Η Σελήνη θα είναι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διήμερου στο ζώδιο του Αιγόκερου, βάζοντας τις σκέψεις σας σε μία πολύ καλή σειρά. Επαγγελματικές προτάσεις θα σας δώσουν  σταθερότητα και καλές προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Από το πουθενά, θα υπάρξουν κάποιες πολύ ευνοϊκές συνθήκες σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Μην επαναπαύεστε βέβαια στις καλές προοπτικές που υπάρχουν τώρα, γιατί πολύ πιθανόν να έχουν μικρή διάρκεια. Φιλικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν σε ένα σημαντικό σας σχέδιο.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts