Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Νοέ 2020
SLIDER

Οι πλανητικές επιρροές του Σαββατοκύριακου 29 και 30 Δεκεμβρίου

Από την Αλεξάνδρα Καρτά : Αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, σε μία κάπως άβολη θέση λόγο των επιρροών που δέχεται από τους άλλους πλανήτες. Είναι ένα διήμερο όπου θα υπάρχει μία δυσκολία στις σχέσεις και οι συνθήκες που θα επικρατούν, δεν θα αφήσουν τα γεγονότα να κυλήσουν αρμονικά.

ΚΡΙΟΣ

Και πάλι θα σας απασχολήσουν τα συναισθηματικά σας θέματα, με ίσως μία πιο έντονη αντιπαράθεση με την σχέση σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι, να μην αφήσετε πικρή γεύση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πριν φύγει το 2018.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή του απολογισμού, που μάλιστα θα είναι πολύ σημαντική διαδικασία, λόγο των πολλών αλλαγών που συμβαίνουν γύρω σας. Αφήστε πίσω ότι σας έχει [σκορπίσει] συναισθηματικά και απολαύστε την καινούρια σας ζωή που έρχεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας, ακόμη και ανθρώπους που σας δημιουργούσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη σας. Το 2018 πλησιάζει στο τέλος του και εσείς οφείλετε στον εαυτό σας ένα σπουδαίο δώρο που δεν θα ξεχάσετε … ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και τώρα θα έρθουν τα πάνω κάτω σε καταστάσεις που αφήνατε να σας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια. Η προσωπική σας ζωή, η επαγγελματική σας καταξίωση και η οικογένεια, ζουν σε ρυθμούς κάποιων Ρίχτερ.

ΛΕΩΝ

Πατάτε σε δύο διαφορετικά σημεία και περιμένετε να έρθουν καινούριες καταστάσεις στην ζωή σας. Αυτό το διήμερο θα είναι δύσκολο να κάνετε σημαντικά πράγματα και αυτό σας αγχώνει λίγο παραπάνω, αλλά σκεφτείτε ότι οι αλλαγές δεν αργούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως και να έρθουν οι καταστάσεις, εσείς θα έχετε μία πολύ καλή άποψη για πολλά πράγματα και κυρίως θα μπορείτε με ευκολία να αντιμετωπίσετε τις τυχών αναποδιές. Λίγα παραπάνω έξοδα, θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ένα αντιπροσωπευτικό διήμερο της χρονιάς που φεύγει. Θα παρουσιαστούν λοιπόν καταστάσεις και πρόσωπα, όπου θα σας υπενθυμίζουν αυτά που σας ωρίμασαν μέσα στο 2018. Θα αντιμετωπίσετε σε μικρογραφία τις προκλήσεις που πρέπει να [δαμάσετε] την νέα χρονιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα [μοναχικό] διήμερο, που ακόμη και αν βρεθείτε με πολλά άτομα, εσείς θα συνεχίσετε να νιώθετε [έλλειψη] και μοναξιά. Δαμάστε αυτό το συναίσθημα και αξιοποιήστε τις σκέψεις σας, ώστε να βρεθείτε απαλλαγμένοι από πολύπλοκα συναισθήματα το 2019.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να πρέπει να φροντίσετε την ηρεμία γύρω σας και ακόμη να πρέπει να φύγετε μακρυά από καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει κατά καιρούς. Το 2019 είναι μία ανάσα κοντά και το δώρο που πρόκειται να σας κάνει είναι η προέκταση σας σε νέες πολλά υποσχόμενες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ παραπάνω κούραση σας βρίσκει το τελευταίο Σαββατοκύριακο αυτής της χρονιάς. Θα έχετε να κάνετε πάρα πολλά για σας την οικογένεια σας και την εργασία σας. Ή νέα χρονιά θα έρθει σε λίγο και εσείς θέλετε να βάλετε τάξη παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε το τελευταίο Σαββατοκύριακο αυτής της χρονιάς και ίσως να μην έχετε και τις πιο καλές αναμνήσεις για αυτή την περίοδο που σας εγκαταλείπει. Αυτό το διήμερο ανανεώστε τον χώρο σας και την ψυχή σας, ώστε να δεχτείτε νέες συνθήκες ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην περιμένετε αυτό το διήμερο να συμβεί κάτι συγκλονιστικό και διαφορετικό. Ίσως μάλιστα να πρέπει να προσγειωθείτε λίγο περισσότερο, γιατί οι συνθήκες σας [φωνάζουν], αλλά εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε αυτό που [ξεκάθαρα] συμβαίνει. 

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts