Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
01 Μαρ 2021
Media

Οι μισοί Έλληνες σε καθεστώς κατασχέσεων  για οφειλές στο Δημόσιο

Η  αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο,  οι κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς από την Εφορία,  καθώς και οι εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο και τα σενάρια ανασχηματισμού, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι εξελίξεις από την καταστροφική πυρκαγιά στα Κύθηρα, οι καταγγελίες των κατοίκων για την διαχείριση των πτητικών μέσων και οι αποκαλύψεις της ΝΔ, οι διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς, το ζήτημα του εκκλησιασμού των μαθητών και της πρωινής προσευχής, η μείωση της ανεργίας, οι κινήσεις για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού από τον Ιβάν Σαββίδη, οι προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, οι αντιδράσεις των Δημοσίων υπαλλήλων στην αξιολόγηση, οι επερχόμενες νέες επιβαρύνσεις στους αυτοαπασχολούμενους από τον Σεπτέμβριο, οι  δηλώσεις Μουζάλα για  επιστροφή μικρού αριθμού προσφύγων από τη Γερμανία, η διαδικασία αποκρατικοποίησης της ΔΕΣΦΑ, η προκήρυξη του διαγωνισμού για έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη, οι αναμενόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ,  καθώς και η σύλληψη Αλβανών κακοποιών που μετάφεραν όπλα στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Καλώς ήρθαν τα… πετροδόλαρα – Η κυβέρνηση προωθεί τις έρευνες για πετρέλαιο σε Κρήτη – Ιόνιο, επιχειρώντας να αλλάξει την ατζέντα – Προκηρύχθηκαν χθες δύο διεθνείς διαγωνισμοί για υδρογονάνθρακες. Αμερικανικές και γαλλικές εταιρείες, έτοιμες να υποβάλουν προσφορές .

Κατασχέσεις: «Βουνό» τα χρέη! Αυξάνονται κάθε μήνα οι οφειλές στην Εφορία κατά 900.000 ευρώ

Εκκλησιασμός: ΣτΕ: Οι ρυθμίσεις του Γαβρόγλου καταργούν την εκκλησιασμό και την πρωινή προσευχή στ σχολεία

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου : Βόμβα ΝΔ για τα πυροσβεστικά ελικόπτερα – Μισθώθηκαν μόνο για 60 μέρες (και όχι για 120 όπως συνήθως) με το ίδιο τίμημα – Η καταστροφή των Κυθήρων – Κραυγές διαμαρτυρίας για τη διαχείριση των πτητικών μέσων – «Μας άφησαν στο έλεος του Θεού» λένε οι κάτοικοι .

Κατασχέσεις: Ίλιγγος 95 δις € από τα ληξιπρόθεσμα! Οι «μισοί Έλληνες» σε καθεστώς κατασχέσεων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Αυξήσεις στη ΔΕΗ ή νέα φορο-επιβάρυνση – Πινγκ πονγκ ΔΕΗ – ΡΑΕ – Κυβέρνησης με διαιτητή την τρόικα για τα 360 εκατ. € των «ΥΚΩ» .

Η ΑΥΓΗ : Σταθερή υποχώρηση της ανεργίας – 263.145 νέες θέσεις εργασίας στο επτάμηνο 2017 – Έφη Αχτσιόγλου: «Με σταθερά βήματα συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη μείωση της ανεργίας» .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Αντιρρησίες αξιολόγησης – Επτά στους δέκα έστειλαν τα δελτία τους στα σωματεία μπλοκάροντας έτσι τη διαδικασία του υπουργείου – Λήγει σήμερα η προθεσμία για τους Δημοσίους υπαλλήλους.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : 900 κατασχέσεις την ημέρα για χρέη – Στα 5,47 δις ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές  προς το Δημόσιο το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Κύθηρα: Τα λάθη που έκαψαν τα Κύθηρα – Στάχτη 25.000 στρέμματα

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Κυβέρνηση – Προετοιμάζει τον επόμενο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης – Η πολιτική στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων με κάθε τρόπο, που μεταφράζεται σε μέτρα δίχως τέλος για το λαό, δεν πάει διακοπές…

ΤΑ ΝΕΑ  : Της αναλήψεως από την Εφορία – Ρεκόρ κατασχέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς για οφειλές στο Δημόσιο – Ξεπέρασαν τις 951.000 έως τον Ιούνιο

Κύριο άρθρο: «Πρώτη φορά» –  «Δεν είναι πλούσιοι όσοι αποφεύγουν να καταβάλλουν τους φόρους τους, αλλά η ρημαγμένη μεσαία τάξη και τα ακόμη φτωχότερα στρώματα»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : 5,47 δις νέα ληξιπρόθεσμα – Α’ εξάμηνο: Έκρηξη των «κόκκινων» οφειλών των ιδιωτών προς το κράτος, που πλέον ξεπέρασαν τα 95 δις ευρώ – 757 εκατ. ευρώ οι νέες υποχρεώσεις του Δημοσίου – Στα 5,13 δις ευρώ το σύνολο.

 

 

Related posts