Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Ιούν 2020
SLIDER

Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από συναισθηματικούς δρόμους

Οι ημερήσιες  πλανητικές επιρροές για σήμερα Πέμπτη (18/7)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Πολλά θα διορθωθούν σήμερα, αρκεί να δείτε και τις ανάγκες των άλλων. Ήρθε η στιγμή να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που για κάποιους λόγους απομακρυνθήκατε. Η οικογένεια θα αρχίσει να σας απασχολεί περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό σας, που αυτό το διάστημα είναι πολύ έντονος. Ένα δικό σας πρόσωπο θα εμπιστευτεί σε σας τα οποιαδήποτε προβλήματα του και εσείς θα νιώσετε συναισθηματικό δέσιμο για εκείνο, μετά από αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα είναι ακόμη κάπως θολά με τις καταστάσεις γύρω σας. Ίσως να πρέπει να χαλαρώσετε και να αφήσετε για λίγο τα σημαντικά στην άκρη, αν θέλετε να περάσετε αυτές τις μέρες όμορφα. Ένα οικονομικό θέμα σας κάνει ανήσυχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία σχετική ηρεμία, μετά από όλες αυτές τις καταστάσεις που περνάτε το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη θα δεχτεί μία ευεργετική όψη από τον Ποσειδώνα, όπου και θα σας φέρει γαλήνη και ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε την μέρα αυτή να καταναλωθεί μόνο στην εργασία σας και σε πρακτικά θέματα, γιατί θα υπάρξει κάποια όμορφη ανατροπή στα προσωπικά σας, όπου και θα πρέπει να της δώσετε την απαιτούμενη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βελτιωθούν οι συνθήκες που υπάρχουν σε πολλούς τομείς. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι πολλά πρόσωπα γύρο σας είναι έτοιμα να μοιραστούν μαζί σας, τον χρόνο τους και πολλά όμορφα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα, μετά από τις καταστάσεις που έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσετε να σας καθοδηγούν οι φόβοι σας και ακολουθήστε αυτό που σας ορίζει η καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει μία πολύ σημαντική εξέλιξη σε ένα προσωπικό σας θέμα. Θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας και θα συμφιλιωθείτε με άτομο που είχατε απομακρυνθεί λόγο καταστάσεων. Τα συναισθήματα σας θα είναι πλούσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται πάρα πολύ οι καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και ανανεώνονται τα συναισθήματα σας. Ένα οικονομικό θέμα που σας είχε ταλαιπωρήσει, σιγά σιγά βρίσκει την λύση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν είστε στην καλύτερη περίοδο της ζωής σας, θα έχετε σήμερα την δυνατότητα να κάνετε μία όμορφη απόδραση και να κερδίσετε την ψυχική σας ηρεμία. Η Θάλασσα μπορεί να είναι πολύ ευεργετική για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει σήμερα μία πολύ θετική ανατροπή σε κάθε τομέα. Ίσως να χρειαστεί να σκευαστείτε και πάλι εκείνα που σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να βρείτε τι πραγματικά σας ενώνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η προσωπική σας ζωή έχει την τιμητική της Μπορεί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με το πρόσωπο που για σας είναι πολύ σημαντικό. Ότι και να κάνετε αυτό το εικοσιτετράωρο, μάλλον θα φαίνονται όλα μαγικά.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts