Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Ιαν 2023
Media

Οι γέφυρες του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ

Η αντιπαράθεση στο χώρο της Κεντροαριστεράς με αφορμή τις κινήσεις για τη σύσταση προοδευτικού πόλου,  με προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ,  οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛΛ, οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα νεότερα σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι  οι θέσεις των θεσμών αλλά και των τραπεζών για το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας, οι  προθεσμίες για την είσπραξη του επιδόματος ενοικίου,  η διαδικασία για να  διορθωθούν τα λάθη που έγιναν με τα αναδρομικά, η μεγάλη τουρκική στρατιωτική άσκηση, τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κρήτη, οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του «Σχεδίου Πυθία»,  τα προβλήματα από τη διαδικασία ανάρτησης των δασικών χαρτών, οι θέσεις των Εργατικών στη Βρετανία για το Brexit, καθώς και η συνάντηση  Γκουαϊδό με Πενς στην Κολομβία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Πως θα σκότωναν τον Καραμανλή – Το βρόμικο «Σχέδιο Πυθία» φτάνει στα δικαστήρια και βγαίνει στο φως – Στις 19 Απριλίου η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον πράκτορα της CIA William Basil – Η σύνδεση με τη σκοτεινή «αυτοκτονία» του Τσαλικίδη – Η απόπειρα δολοφονίας δεν ήταν παραμύθι, με τη βούλα της Δικαιοσύνης.

ΕΘΝΟΣ: Το στεγαστικό επίδομα με 6 κλικ – Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Αναλυτικός οδηγός για τα ποσά, τους δικαιούχους και τα κριτήρια –  Τον Απρίλιο η πρώτη δόση με τα αναδρομικά τριών μηνών – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Αιτήσεις για επίδομα ενοικίου- Πότε θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή- Τι πρέπει να κάνουν τα νοικοκυριά.

Η ΑΥΓΗ : Πρόσκληση για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων – Πρωτοβουλία για ισχυρό προοδευτικό πόλο – Διακήρυξη της «Γέφυρας» για μια προοδευτική διακυβέρνηση. Περισσότερες από 100 προσωπικότητες της ευρύτερης Κεντροαριστεράς υπογράφουν το κείμενο – Αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛΛ: Ο αντι- ΣΥΡΙΖΑ «ανένδοτος» της Φ. Γεννηματά, το «όχι» του Κ. Λαλιώτη, οι αποστάσεις του Γ. Παπανδρέου.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ μια «γέφυρα» δρόμος – Ανοιχτό προσκλητήριο στον ΣΥΡΙΖΑ για σύγκλιση και ενότητα Αριστεράς – Κεντροαριστεράς – Κάλεσμα στο ΠΑΣΟΚ να αναθεωρήσει την τακτική της άρνησης του διαλόγου και της δεξιάς στροφής – Αναλυτικό ρεπορτάζ και όλα τα ονόματα των υπογραφόντων

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Ο Απρίλιος των επιδομάτων – Οι δικαιούχοι θα εισπράξουν αναδρομικά τριών μηνών για το ενοίκιο.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Πρωτοφανείς αθλιότητες εργοδοσίας – εργατοπατέρων με κυβερνητικές πλάτες – Συνέδριο της ΟΙΥΕ με αντιπροσώπους-μαϊμού και ένοπλους μπράβους!

Τα ΝΕΑ : Capital controls στα ακίνητα – Δασικοί χάρτες – Τα προβλήματα που προκαλεί η εφαρμογή στους ιδιοκτήτες – 20 ερωτήσεις – απαντήσεις για τις παγίδες στις μεταβιβάσεις – Πώς συνδέονται με το Κτηματολόγιο – Σε ποιες περιοχές ξεκινούν οι αναρτήσεις από την 1η Μαρτίου – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε  για να εξασφαλίσετε την περιουσία σας .

Κεντροαριστερά: Ετοιμόρροπες γέφυρες με το καλημέρα στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Χάος με τις εκλογές – Σκοπιμότητες και ανικανότητα απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα – Οι εκκρεμότητες και οι σκόπιμες ασάφειες από την κυβέρνηση, για μικροκομματικούς λόγους, έχουν προκαλέσει το απόλυτο μπάχαλο για τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, με κίνδυνο για τη γνήσια και ανόθευτη έκφραση της λαϊκής βούλησης. Η αντιπολίτευση καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει αμέσως τα επικίνδυνα παιχνίδια και να οργανώσει τίμιες εκλογές .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Τριπλό «στοίχημα» για τα κόκκινα χρέη – Η εξίσωση των δημοσιονομικών επιπτώσεων από τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

 

Related posts