Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Νοέ 2020
Αστρολογία

Οι ετήσιες προβλέψεις 2019 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Με τις προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου Αλεξάνδρας Καρτά, ξεκινάμε με σίγουρα βήματα το 2019

Α Μέρος

 

ΚΡΙΟΣ : Διεκδικήσεις και πρόοδος

ΓΕΝΙΚΑ

Έτος σταθμός για τους περισσότερους από σας θα αποδειχθεί το 2019. Ο πλανήτης του απρόβλεπτου και των αλλαγών, Ουρανός, θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας οριστικά τον Μάρτιο, όπου και θα βρεθείτε σε πιο προστατευμένες καταστάσεις και γεγονότα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σας, σας υποχρεώνουν να αναθεωρήσετε πολλά από εκείνα που θεωρούσατε δεδομένα, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Το 2019, είναι η χρονιά που ολοκληρώνει μία πορεία εμπειριών και ανοίγει μία νέα και αρκετά γόνιμη.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η προσωπική σας ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν αφαιρέσουμε τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, που προβλέπονται μήνες γενικότερης έντασης. Οι δεσμευμένοι, θα έχουν την δυνατότητα να απαλλαγούν από λάθος καταστάσεις και να προχωρήσουν σε γερές πλέον καταστάσεις και ανθρώπους. Σίγουρα θα υπάρξουν υγιή ξεκαθαρίσματα στον έρωτα και τις σχέσεις σας με τους άλλους γενικότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι αργή, αλλά σταθερή. Ίσως να υπάρξουν αναγκαστικές μετακινήσεις ή αναχωρήσεις από εργασιακούς χώρους σε νέους, με βελτιωμένες συνθήκες. Βέβαια τα οικονομικά σας θα πρέπει να τα προσέξετε, λόγο ότι η παρουσία του πλανήτη Ουρανού στον τομέα αυτόν θα σας προκαλέσει ανατροπές, αν δεν είστε αρκετά προνοητικοί. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα έχετε μία πολύ θετική χρονική στιγμή, ώστε να ευνοηθείτε επαγγελματικά και οικονομικά, με ότι και να αποφασίσετε.

ΥΓΕΙΑ

Μην ταλαιπωρείτε άσκοπα τον εαυτό σας, προσέξτε την υγεία σας, ιδίως τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζουν σχεδόν …τα πάντα

ΓΕΝΙΚΑ

Μετά από μία δυσκολονόητη και επαναστατική χρονιά 2018 όπου ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να ζήσετε για τα επόμενα 7 περίπου έτη, στους ρυθμούς των αλλαγών και των νέων κατευθύνσεων. Η παρουσία του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο σας, θα είναι η αιτία όλων αυτών των ανανεωτικών γεγονότων, όπου σκοπό έχουν να διαμορφώσουν μία νέα πραγματικότητα και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, σαν πρόκληση για την προσωπική σας ανάπτυξη. Η χρονιά αυτή, θα αποδειχθεί η περίοδος των αλλαγών, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, βάζοντας το παρελθόν οριστικά στο χρονοντούλαπο και απελευθερώνοντας κομμάτια του εαυτού σας που ήταν άγνωστα σε εσάς και το περιβάλλον σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του ωροσκοπίου σας, όπου θα ανανεωθείτε μέσα από τις νέες συνθήκες που θα προκύψουν. Ουσιαστικά θα δραπετεύσετε από το παρελθόν και θα βρεθείτε κοντά με νέα πρόσωπα, ανανεωμένες καταστάσεις και νέες συνθήκες ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μία ανταγωνιστική διάθεση, κυρίως τον Φεβρουάριο, Μάρτιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, όπου και θα αποδώσετε τα μέγιστα. Σαν σύνολο η χρονιά σε αυτό τον τομέα, θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείτε γρήγορα την στιγμή που θα σας δοθούν. Όσο για τα οικονομικά σας, οι περίοδοι των εκλείψεων του Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου, θα είναι ευαίσθητες, στο να κινηθείτε ριψοκίνδυνα.

ΥΓΕΙΑ

Ίσως να πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους, όταν οι καταστάσεις γύρω σας σας πιέζουν υπερβολικά. Προσοχή στην οδήγηση και σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσετε μία ανατροπή και ατύχημα λόγο βιασύνης. Ίσως να ασχοληθείτε με την υγεία σας, μέσα από νέες ιατρικές μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δυναμώνουν οι σχέσεις

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Δίας θα παραμείνει σχεδόν όλο το 2019 απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενισχύοντας κάθε νέα ή παλιά συνεργασία και προσωπική σχέση. Την περίοδο αυτή θα σας δοθούν επανειλημμένα ευκαιρίες, όπου θα πρέπει να τις εκτιμήσετε σωστά, εις όφελος σας. Θα έχετε επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν κακές επιλογές σας με άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Είστε σε μία πολύ καλή χρονική περίοδο, όπου θα μπορέσετε να ανοιχτείτε κοινωνικά και να σκεφτείτε την συναισθηματική σας ζωή περισσότερο δομημένη και σταθερή. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τις [θολές] περιόδους όπου ο Δίας θα έχει δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα, [Ιανουάριο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο]. Τους μήνες αυτούς θα έχετε κακή κρίση, βάζοντας σε δοκιμασία την δημόσια εικόνα σας, μέσα από κακές συναισθηματικές καταστάσεις, όπως επίσης και την ψυχική σας ηρεμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική χρονικά περίοδο, όπου θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, όπως επίσης θα έχετε την δυνατότητα να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Ο πλανήτης Ουρανός, θα βοηθήσει αισθητά σε αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας τις νέες επιλογές ένα δυνατό ατού για το 2019. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να προσέξετε τις περιόδους των εκλείψεων, καθώς θα αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΥΓΕΙΑ

Με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, στον τομέα της υγείας σας, θα έχετε την ανάγκη να αδειάσετε από βάρη του παρελθόντος. Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, θα επιβαρύνουν το καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Αντιμέτωποι με το πεπρωμένο

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Κρόνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζει για δεύτερη χρονιά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Με την συμμετοχή επίσης του Πλούτωνα, τα γεγονότα που θα συμβαίνουν, θα αποκαλύψουν την λάθος ή σωστή πορεία που είχατε μέχρι τώρα στις συναισθηματικές σας επιλογές. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου, θα εντείνουν κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να ισορροπήσετε μέσα από το παρελθόν, που θα σας δώσει την ωριμότητα να προχωρήσετε στο μέλλον.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Είναι η χρονιά σταθμός για την προσωπική σας ζωή. Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και οι τρις εκλείψεις τις χρονιάς, [Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου], που αφορούν άμεσα εσάς και τις προσωπικές σας επιλογές, έχουν σαν αποτέλεσμα να σας [διδάξουν] και να αλλάξουν τις μέχρι τώρα σκέψεις σας, πάνω σε αυτό τον σημαντικό τομέα. Αυτό το διάστημα θα έχετε την αίσθηση ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να βρίσκεστε ενώπιον κάποιων καταστάσεων που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οπωσδήποτε, για να εξελιχτείτε και να μπορέσετε να προχωρήσετε στον επόμενο σημαντικό κύκλο για σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο επαγγελματικός τομέας έχει να σας δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε σωστά και να έχετε προνοητικότητα, σε κάθε κίνηση σας που θα χαρακτηρίζεται από ένα σημαντικό για σας διάστημα. Οι εργασιακές συνθήκες θα είναι αρκετά βελτιωμένες, εν σχέση με την επικρατούσα κατάσταση, λόγο του Δία, που θα βελτιώνει σταδιακά τις επαγγελματικές σας επιλογές. Όσο για τα οικονομικά σας, θα αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα χωρίς προϋποθέσεις και μην αφήσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος αυτή την περίοδο, να θεριεύουν.

ΥΓΕΙΑ

Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, όπου μπορεί να σας στοιχίσουν μία μακρά περίοδο αποχής από το καθημερινό και δημιουργικό σας πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ:Καινούρια δεδομένα

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά σας βρίσκει σε μία δημιουργική αναμονή, όπου η επιθυμία να προχωρήσετε σε καινούρια δεδομένα θα είναι πολύ έντονη, σε όλη την διάρκεια του 2019. Μετά από ένα δύσκολο Καλοκαίρι του 2018, δεν μπορούν οι συνθήκες να αλλάξουν σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά είστε πλέον υποψιασμένοι ότι τα πράγματα δεν θα είναι πάντα ιδανικά. Ο Δίας βέβαια από τον Τοξότη, θα απαλύνει τις φοβίες σας και θα ενδυναμώνει σε κάθε σας νέα επιλογή, την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Έχετε αρχίσει να νοιώθετε την ευνοϊκή προστασία του Δία, που θα παραμείνει έως τις 2/12/2019, στο ζώδιο του Τοξότη. Μετά από κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις, οι περισσότεροι από σας, ξέρετε πλέον τι θέλετε. Βέβαια δεν θα πρέπει να αγνοήσετε, εσείς κυρίως των πρώτων ημερών, την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, όπου θα σας υπενθυμίζει την ρευστότητα κάποιων πραγμάτων και την αναρχία σε προσωπικό επίπεδο. Οι σχέσεις μικρής διάρκειας, μπορεί να σας τονίσουν για ένα διάστημα την αυτοπεποίθηση, αλλά η άλλη πλευρά του νομίσματος δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη για σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο τομέας της εργασίας, θα είναι πολύ δημιουργικός, αλλά όχι πάντα εύκολος. Το ενδεχόμενο να αλλάξετε εργασία, ή να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, είναι ένα σενάριο που είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί. Δεν θα πρέπει να φοβηθείτε αυτές τις ανακατατάξεις, γιατί τα επόμενα 7 έτη θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να βιώνετε με αυτές. Όσο για τα οικονομικά σας, θα υπάρξει αργή αλλά σταθερή βελτίωση, βρίσκοντας πολύ καλές και βιώσιμες συνθήκες στις παλιές οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ

Μην αμελείτε την υγεία σας και μην θεωρείτε ότι όλα μπορείτε να τα αντέξετε. Προσέξτε τις περιόδους των εκλείψεων, αλλά και την περίοδο των γενεθλίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταθερές προοπτικές

ΓΕΝΙΚΑ

Βρίσκεστε σε μία από τις πιο καλές περιόδους της ζωής σας, όπου μέσα από την πείρα, θα στηρίξετε την κάθε σας νέα απόφαση. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζουν ένα προστατευτικό ισοσκελές τρίγωνο, που η εύνοια θα είναι για σας μία καθημερινή πλέον υπόθεση. Αν και θα υπάρξουν μέσα στην χρονιά κάποιες μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας, οι εξελίξεις θα διαψεύδουν τις ανησυχίες σας. Η Νέα Εποχή που έχει ήδη αρχίσει, έχει σκοπό να αποκαταστήσει, να ενισχύσει και να σας ολοκληρώσει σε κάθε τομέα. Δεν σας ταιριάζουν πλέον οι ανασφάλειες και το να στηρίζεστε σε πρόσωπα και καταστάσεις, θα αποδειχθεί παρωδία, που υπήρξε μία περίοδο μόνο στο μυαλό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Είναι η χρονιά που θα σας φέρει και πάλι στο προσκήνιο το παρελθόν, αλλά μόνο για να καταλάβετε ότι οι αποφάσεις σας ήταν απόλυτα σωστές εκείνη την περίοδο. Ο Ποσειδώνας απέναντι από το ζώδιο σας, δημιουργεί ασάφειες κυρίως για εσάς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, οπότε και μία δέσμευση είναι απαγορευτική, αν δεν φύγει και ο Ιούνιος. Μετά τα γενέθλιά σας, οι συνθήκες θα έχουν οριοθετήσει αυτό που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και θα μπορέσετε να αναπτύξετε κυρίως μετά την Άνοιξη. Ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει πολύ καλές προοπτικές και θα πρέπει σταδιακά να ξεχωρίσετε εκείνες που σας ταιριάζουν, παραμένοντας σε ότι θα σας προσφέρει περισσότερο σταθερότητα και κέρδος. Τα οικονομικά σας, ιδίως μέχρι τις 5 Μαρτίου, θα έχουν κάποιες απώλειες, λόγο κακής διαχείρισης δικής σας, ή άλλων προσώπων που συμβάλλουν στην οικονομική σας υπόσταση.

ΥΓΕΙΑ

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι η ξεκούραση και η ψυχαγωγία, όπου τα τελευταία χρόνια είχατε στερηθεί. Μην βαρύνετε την ψυχολογία σας, λόγο κάποιων κακών συμπεριφορών από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts