Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Οι επενδύσεις του Τσίπρα κράτησαν μια μέρα

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 - 09:15

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στη χώρα μας, οι αντιδράσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης,  καθώς και η πολιτική αντιπαράθεση που προκλήθηκε, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι  διαβουλεύσεις για την αξιολόγηση με τους εκπροσώπους των θεσμών,  η έκθεση της Lisbon Counsil για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα,  η αύξηση κατά 2 δις € τον Ιούλιο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, οι κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων για χρέη,  η έκθεση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου για την πορεία της οικονομίας, οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και η ομιλία της Φ. Γεννηματά στη ΔΕΘ, η απόφαση του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες, οι καταστροφές και τα θύματα, από τον  τυφώνα  «Ίρμα» στη Φλόριντα, οι προκλητικές δηλώσεις Ράμα, τα κενά στα σχολεία, η υπόθεση με τις εργασίες των φοιτητών του πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και η ρύπανση από το ναυάγιο στη Σαλαμίνα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εκβιάζουν οι elνταβατζήδες – Οι… καουμπόηδες χρυσοθήρες νομίζουν ότι ισχύουν ακόμη οι νόμοι της Άγριας Δύσης– Οι Καναδοί της Eldorado Gold  ξαφνικά ανακοίνωσαν ότι σταματούν την επένδυση στη Χαλκιδική, επειδή η κυβέρνηση τους πολεμά, όμως στις 21 Σεπτεμβρίου ούτως ή άλλως  έληγε η άδειά τους – Το ίδιο κόλπο έκαναν σε Βραζιλία και Τουρκία – Η αμαρτωλή ιστορία των μεταλλείων που αγόρασε ο Μπόμπολας αντί 11.000.000€ και πούλησε… 2 δις €

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου : Κοινωνικό μέρισμα στις… 32 του μηνός – Αμφίβολος ο στόχος για αύξηση 1,8% του ΑΕΠ φέτος – Το Δημοσιονομικό Συμβούλιο «απενεργοποιεί» την εξαγγελία Τσίπρα στη ΔΕΘ για κάποιο βοήθημα στους αδύναμους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Στα… τσακίδια  το Grinvest του Τσίπρα – Η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές και ο Καρανίκας τους υβρίζει – Το φιλοεπενδυτικό προσωπείο του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ κατέρρευσε σε λιγότερο από 24 ώρες

Η ΑΥΓΗ : Επενδύσεις, Ναι – Εκβιασμοί, όχι – Με «πάγωμα» επενδύσεων απειλεί για Τρίτη φορά την τελευταία διετία η Eldorado Gold  – Ευθυγράμμιση ΝΔ και πάντων των κεντροαριστερών με τις αποικιακού χαρακτήρα αξιώσεις.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Εκβιασμός με πολιτικές πλάτες – Η Eldorado Gold απειλεί, ο Κ. Μητσοτάκης συντρέχει – Αλήθειες και ψέματα για τη «χρυσή» επένδυση.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Το αφήγημα Τσίπρα ναυαγεί στις Σκουριές – Στον απόηχο της ΔΕΘ η Eldorado ανακοίνωσε αναστολή των επενδύσεών της.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Νέα προνόμια στο κεφάλαιο «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» στο λαό – Κυβέρνηση – Με την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο Π/Θ διαφήμισε την κυβέρνηση ως τον καλύτερο «ντίλερ» των επιχειρηματικών ομίλων και των επενδυτών.

Τα ΝΕΑ : Οι επενδύσεις κράτησαν μια μέρα – Πολιτική θύελλα στην Αθήνα, ενόχληση στις Βρυξέλλες – Απειλούνται 2.400  θέσεις εργασίας στη Χαλκιδική. Αποζημίωση 10 δις θα διεκδικήσει η Eldorado Gold από την κυβέρνηση.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  Σκουριές στο επενδυτικό αφήγημα – Αναστολή επενδύσεων η απάντηση της Eldorado Gold στην άρνηση της κυβέρνησης να ανάψει «πράσινο» στα έργα – Τη ΝΔ κατηγορεί η κυβέρνηση για την αρνητική εξέλιξη – Δυσφορία στις Βρυξέλλες.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: