Σε δηλώσεις του ο γερμανός Υπ. Οικονομικών Β. Σόιμπλε, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αναμένει πως η Βρετανία θα ενταχθεί εν τέλει στο ευρώ, και μάλιστα πολύ νωρίτερα απ’ όσο νομίζουν πολλοί Βρετανοί.
Στη συνέντευξή του ο Σόιμπλε ανέφερε επίσης πώς η κρίση χρέους της ευρωζώνης επιβεβαίωσε την πεποίθησή του πως οι Γερμανοί παραμένουν δεσμευμένοι σε μια ισχυρή Ευρώπη. «Θέλουν μια ισχυρή Ευρώπη και μια σταθερή Ευρώπη», τόνισε.
Ο γερμανός υπουργός έκανε τα σχόλια αυτά αφού το συνέδριο των κυβερνώντων Χριστιανοδημοκρατών αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα ότι πρέπει να υποστηριχθούν κινήσεις για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για να ενισχυθεί η πολιτική ολοκλήρωση στη 17μελή ευρωζώνη.
Related posts
Επίθεση Ισλαμιστών στην Κένυα με 27 νεκρούς
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Mad VMA 2022: Η απάντηση του DJ Βαλεντίνο στο φιάσκο με την «αόρατη κονσόλα»
Τα φετινά βραβεία Mad δεν τα στιγμάτισε μόνο ο άγριος καβγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik αλλά και η…