Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25/9 έως 1/10 από την Αλεξάνδρα  Καρτά

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 - 09:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

*** Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

 

Η περίοδος αυτή δίνει μπερδεμένα και όχι σαφή νοήματα σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά ευνοεί τους τολμηρούς.

ΚΡΙΟΣ:  Είναι η περίοδος της δράσης και κυρίως των προσωπικών ξεκαθαρισμάτων. Αν πρέπει να κάνετε κάποια επαγγελματικά βήματα, ξεκινήστε αφού έρθει για τα καλά ο Οκτώβρης. Οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο σαφείς και εύκολες για να διεκδικήσετε κάτι που σας εκφράζει  ακόμη και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεστε σε μία περίοδο αρκετά περίεργη σε θέματα προσωπικά και όχι μόνο. Βέβαια μην επαναλαμβάνετε τα ίδια [λάθη], νομίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει με το να βρίσκεστε γύρω από τις ίδιες αποφάσεις και πρόσωπα.  Στις 30/9, υπάρχει το ενδεχόμενο να πιστέψετε σε μία επικίνδυνη υπόσχεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάτι επιτέλους θα πάει πολύ καλά στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα βοηθήσουν σε αυτό φιλικά σας άτομα, που σας έχουν εμπιστοσύνη και σας θεωρούν σημαντικούς σε κάποια πράγματα. Οι μέρες αυτές θα έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό σε ότι αφορά τις επικοινωνίες σας με τους άλλους, μιας και θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο, που αντλείτε δύναμη από πολύ απλά γεγονότα που σας συμβαίνουν. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα γεγονότα που θα σας ανανεώσουν κοινωνικά, αλλά και θα σας μπερδέψουν σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Συνεχίζετε να προσπαθείτε για κάποιους πολύ προσωπικούς σας λόγους, την καλύτερη οικονομική πορεία. Όλα ακόμη είναι ανώριμα να σας δώσουν τους καρπούς που θα θέλατε, αλλά η προσπάθεια σας δεν θα πάει χαμένη. Το επόμενο διάστημα θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε, βάζοντας το πήχη πολύ ψηλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΑυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για σας. Θα υπάρξουν εναλλαγές στα γεγονότα, από πολύ ευχάριστα, σε καταστάσεις που θα σας πιέζουν υπερβολικά. Μέσα σε αυτό όλο τον καταιγισμό εξελίξεων, θα βρείτε μία φόρμουλα να αναδείξετε τις δυνατότητες σας και τα ταλέντα σας.

ΖΥΓΟΣΗ προσωπική σας ζωή έχει τελικά γίνει μία σαδομαζοχιστική κατάσταση. Εκεί που θέλετε κάτι, μετά δεν το μπορείτε άλλο και το αντίθετο. Δεν σας γεμίζουν πλέον οι άνθρωποι από το παρελθόν, γιατί βρήκατε να αιωρείται κοντά τους ένα ψέμα, που αυτό δεν θα τους το συγχωρέσετε ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΔυνατές καταστάσεις και ιδέες που μοιράζεστε με τους άλλους, η θα σας ανεβάσουν ψηλά, ή θα σας ρίξουν σε μεγαλύτερα προβλήματα. Γι αυτό μην σκέφτεστε με κακή πρόθεση, αλλά να φροντίσετε να είστε δίκαιοι πρώτα με τον εαυτό σας και μετά να διεκδικείτε με ηρεμία ψυχής αυτό που σας αναλογεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Επαγγελματικά θέματα είναι εν εξελίξει αυτή την εβδομάδα. Όλα θα ειπωθούν και όλα είναι πιθανά να γίνουν τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη. Θα αναλάβετε πολλές πρωτοβουλίες και θα θελήσετε να πάρετε παραπάνω γνώσεις για την επαγγελματική σας καταξίωση. Οικονομική άνοδος την πρώτη μέρα του Οκτώβρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτές τις μέρες θα πάρετε αρκετές αποφάσεις για την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Αν πρέπει να αποφασίσετε στο τέλος του μήνα για κάποια συναισθηματική σας υπόθεση, να προσέξετε πολύ.  Ένα ταξίδι ή μία δικαστική απόφαση, έχει αρχίσει και βρίσκεται σε μία πολύ θετική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Θα πρέπει να αποφασίσετε τις μέρες αυτές για κάποια θέματα που αποτελούν οικονομική ενίσχυση για την ζωή σας. Μία δυνατή έμπνευση θα σας βγάλει από πολλά προβλήματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν και είστε από τους πλέον ταλαιπωρημένους του ζωδιακού, αυτές οι μέρες έχουν μία κρυφή δύναμη που πρέπει να ανακαλύψετε και να την χρησιμοποιήσετε έγκυρα. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξουν γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο και κάποια οικονομική ενίσχυση.

 

Στη βασική φωτογραφία : Το δέντρο της ζωής : Έργο της Αλεξάνδρας Καρτά

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

***

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: