Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
15 Απρ 2021
Απόψεις

Ο τουρίστας πρέπει να φεύγει ικανοποιημένος από τη Ζάκυνθο..

 

Του “paratiriti”

Όταν λέμε ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει φέτος η πρώτη τουριστική χώρα της Ευρώπης, το εννοούμε.

Και όταν οι Ζακυνθινοί λένε ότι ο τουρίστας πρέπει να χαίρεται που επισκέπτεται το νησί τους , το εννοούν.

Όταν  βάζουμε κάτι στόχο θα πρέπει να το υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Βασικό είναι η καλή προσφορά στο όλο πακέτο.

To Caretta Beach είναι από τις πιό σωστά οργανωμένες μονάδες στη Ζάκυνθο.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ακόμη και άν χάσει , θέλει ο τουρίστας να φύγει χαρούμενος

Από τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, το φαγητό. Όμως δεν φτάνει αυτό. Γιατί οι άνθρωποι που κλείνουν τα μεγάλα πακέτα ξέρουν πολύ καλά να κάνουν τη δουλειά τους αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα είναι τι γίνεται ανάμεσα σε όλα αυτά. Οι τουρίστες εκτός από τη θάλασσα , την καλή ελληνική κουζίνα και τα σέρβις του ξενοδοχείου θέλουν και κάτι άλλο. Θέλουν «χάπενιγκς» , θέλουν καλή διασκέδαση. Να γεμίσουν το χρόνο τους ευχάριστα.

Θα σας φέρουμε ένα παράδειγμα πως λειτουργεί στη Ζάκυνθο , αυτό το κάτι άλλο. Υπάρχουν γραφεία που αναλαμβάνουν όχι μόνο τα αξιοθέατα αλλά και πολλά άλλα χάπενιγκς.

Η Luxury Island Events είναι μια τουριστική ταξιδιωτική εταιρεία  που αναλαμβάνει και διοργανώνει  πάρτυ, φεστιβάλ, συναυλίες αλλά και τουριστικές εκδρομές.

Ποιο είναι το νόημα ; Πολύ απλό. Σε συνεργασία με μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα «στήνουν» εκδηλώσεις που αποκλειστικό σκό έχουν να ευχαριστήσουν τους τουρίστες. Να περάσουν με δύο λόγια ευχάριστα.  Απευθύνεται δηλαδή σε ανθρώπους  που τους αρέσουν τα ταξίδια και η  διασκέδαση.

Τι είναι αυτό το γραφείο;  Ρωτήσαμε τι καριβώς προσφέρει. Ο άνθρωπος κλειδί της επιχείρησης είναι μια πανέξυπνη γυναίκα από την Αυστραλία, η  Denise Kapsaski.  Μας εξήγησε ότι για να είναι κάτι καλό, θέλει επαγγελματισμό και σωστή οργάνωση. Θέλει σεβασμό στον πελάτη. Να λοιπόν τι κάνει στην Luxury Island Events . Προσφέρει  υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται από οργανωμένο και αξιόπιστο προσωπικό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες στη διασκέδαση και στα ταξίδια.

Η εταιρεία της  δεν απευθύνεται μόνο σε ταξιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες.  Διοργανώνει πάρτι στην παραλία , εκδηλώσεις, πάρτη σε πλοία, δημόσιες και ιδιωτικές εκδηλώσεις σε πλοία, εκδηλώσεις σε νυχτερινά κέντρα, παραδοσιακές βραδιές ,ζωντανή μουσική σε εστιατόρια αλλά και εκδρομές στο νησί της Ζακύνθου. Κάποιοι πελάτες των ξενοδοχείων θέλουν και κάτι ακόμη. Όπως να έχουν μια εμπειρία από  αλεξίπτωτο πλαγιάς. Πάντα φυσικά με τον κατάλληλο εκπαιδευτή όλα μπορεί να τα προγραμματίσει το παραπάνω γραφείο. Ακόμη και πτήση με  αιωρόπτερα, η θαλάσσιο σκι  και πολλά άλλα.

Σ αυτό το κλάμπ μαζεύονται όλοι. Ξέρετε γιατί; Γιατί εκτός από τη σωστή διασκέδαση τα ποτά του είναι “καθαρά”. Πολύ σημαντικό να ξέρει κάποιος οτι θα διασκεδάσει και δεν τον πονάει το κεφάλι του της επόμενη ημέρα.

Η υπεύθυνη του γραφείου μας είπε ότι  αν οι τουρίστες θέλουν να διασκεδάσουν με καθαρά ελληνική μουσική μπορεί να φέρει από την Αθήνα όλο το συγκρότημα ενός γνωστού τραγουδιστή και να το συνδυάσει με  festival  η και συναυλίες.  Συνεργάζεται ακόμη με  γνωστούς Έλληνες και Ξένους DJ,με σύγχρονα χορευτικά θεάματα με τους καλύτερους χορευτές. Διοργανώνει ακόμη και γάμους στην Ελλάδα.

Όταν πριν από χρόνια ο τότε υπουργός τουρισμού έλεγε ότι η Ελλάδα για να κερδίσει το σύστημα πρέπει να γίνει πρότυπο στον τουρισμού κάτι ήξερε.

 

 

Related posts