Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Σεπ 2020
SLIDER

Ο τελευταίος μήνας του 2019  είναι γεμάτος από δώρα και υποσχέσεις

Από  την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Θα απογειωθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα λάβετε οικονομικές ενισχύσεις, ακόμη και από πηγές που δεν περιμένατε. Κάποιο σχέδιο σας εκπληρώνεται και η Πανσέληνος στις 12/12, σας δίνει πολλά ατού να εκφραστείτε και να κερδίσετε μέσα από τη επικοινωνία. Νέες γνωριμίες θα σας στηρίξουν, ενώ η έκλειψη Ηλίου στις 26/12, σας ευεργετεί σε κάθε περίπτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία νέα εποχή ξεκινά για σας, με την μετακίνηση του Δία, στο συμβατό ζώδιο με εσάς, τον Αιγόκερω. Μία πολύ τυχερή περίοδος από 12/12 έως 18/12, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της υπεροχής και της καλής πορείας σε κάθε σας απόφαση. Η έκλειψη Ηλίου στις 26/12, ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική σας αναγνώριση. Τα συναισθήματα σας θα έχουν τους πιο κατάλληλους αποδέκτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 12/12, στο δικό σας ζώδιο, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, για να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή. Βέβαια το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου σας δημιουργεί κούραση και ίσως να πρέπει να κάνετε πιο ελαφρύ το επαγγελματικό σας πρόγραμμα. Ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα ευνοήσει τις νέες γνωριμίες, αλλά και τις καλές συμφωνίες. Ο μήνας τελειώνει με μία πολύ καλή οικονομική ενίσχυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2019 θα τελειώσει πολύ καλά, για σας τους ταλαιπωρημένους Καρκίνους, εφόσον η μετακίνηση του Δία απέναντι από το δικό σας ζώδιο, υπόσχεται καλύτερες μέρες σε προσωπικό επίπεδο. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μεγαλύτερη τύχη εφόσον το θεαματικό τρίγωνο Δία – Ουρανού, θα φροντίσει την συναισθηματική σας ανάταση.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω, προορίζει μία νέα εποχή για σας, που τα επαγγελματικά σας θα έχουν άνοδο, μέσα από ξαφνικές αλλαγές. Η Πανσέληνος στις 12/12, φέρνει συναισθηματική ανάταση, ενώ προς το τέλος του μήνα, η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δίνει προσωπική επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πολύ καλά νέα για σας ξεκινούν για σας από τον Δεκέμβριο 2019, εφόσον ο Δίας στον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ουρανό, πλανήτη της ξαφνικής μεταβολής. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα απολαύσουν το εορταστικό κλίμα με πολλές επιτυχίες σε κάθε τομέα. Η έκλειψη Ηλίου στις 26/12, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας βρίσκει σε μία από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς που φεύγει.

ΖΥΓΟΣ

Τα Χριστούγεννα του 2019, θα είναι γεμάτα από οικογενειακά καλέσματα και ευχάριστα νέα από αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος στις 12/12, σας κάνει αισιόδοξους και έτοιμους για μικρές ή πιο μεγάλες μετακινήσεις. Γενικά η οικογένεια, θα βρεθεί στο επίκεντρο των εορταστικών γεγονότων, κάτι πολύ θετικό για σας, εφόσον δεν θα περάσετε τις γιορτές με ησυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας πολύ θετικός για σας τους Σκορπιούς, όπου ο Δίας στον Αιγόκερω, σας ανοίγει νέους δρόμους και πολλές δραστηριότητες. Ο Άρης όλο τον μήνα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο ανήσυχους και μάχιμους σε πολλά θέματα, ενώ κάποια συναισθηματική ένταση από τις 12 – 13/12, είναι πολύ πιθανή. Η έκλειψη Ηλίου, σας βρίσκει έτοιμους για νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας πλέον αποχωρίζεται το δικό σας ζώδιο, βάζοντας τίτλους τέλους σε κάποιες επεκτατικές σας επιδιώξεις. Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στις 12/12, θα έχει μία ιδιαίτερα έντονη εμπλοκή με την συναισθηματική σας ζωή και ίσως να πρέπει να δείτε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα, χωρίς να τα κουκουλώνετε. Η έκλειψη Ηλίου στις 26/12, σας κάνει αρκετά φλύαρους στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας περνά αυτόν τον μήνα στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας δώσει μία σημαντική ανάσα αισιοδοξίας και θα σας ετοιμάσει για καινούρια ξεκινήματα. Το τρίγωνο που θα συμμετέχει ο Δίας με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, θα ευνοήσει τους γεννημένους στις 23 -24/12, βάζοντας μία ανέλπιστη τύχη στην ζωή τους. Στις 26/12, θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο σας, κάνοντας την ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας περνά στον δωδέκατο τομέα σας, κάτι που θα σας δημιουργήσει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ίσως μέχρι τις 19/12 να δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά από τις 20/12, η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Η έκλειψη Ηλίου στις 26/12, θα σας φέρει τύχη σε θέματα υγείας και θα αναζητήσετε αλήθειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας τον τελευταίο μήνα του χρόνου περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, γεγονός ιδιαίτερα θετικό για σας. Έτσι σταδιακά θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον, κάτι που πολύ πιθανόν να υλοποιηθεί μέσα στην Νέα Χρονιά. Η έκλειψη Ηλίου στις 26/12, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την κοινωνική σας ζωή περισσότερο, βάζοντας νέα θεμέλια σε φιλικές σχέσεις.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts