Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Δεκ 2019
Blender

Ο παλιός είναι σίγουρα αλλιώς! (ΒΙΝΤΕΟ)

*Από την Εύα Σκαπετουλιά.

Ήρθε η στιγμή να κάνουμε μια μικρή περιήγηση στον κόσμο της μουσικής, με τραγούδια γνωστά που όμως, δεν ανήκουν οι εκτελέσεις τους στον πρωταρχικό ερμηνευτή αλλά είναι διασκευές που ίσως αγαπήθηκαν περισσότερο ή θα αγαπηθούν απ’ όσους θα τις ακούσουν για πρώτη φορά. Οκτώ (8) τραγούδια, 8 διαφορετικά συναισθήματα, 8 διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις που ίσως έρθουν στον μυαλό σου, σαν ακούσεις το κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Είστε έτοιμοι; Φύγαμε!

Οι «Chromatics» μας τραγουδούν «Girls just wanna have fun» και πράγματι ο ρυθμός σε παραπέμπει  σε καλοκαίρι , σε βραδινές εξόδους με  ποτά και φίλες/φίλους . Γιατί οι γυναίκες θέλουν να περνούν και ξέγνοιαστα! Ακούτε αγόρια εσείς εκεί έξω;

Μπορεί το κέφι να πέφτει σ’ αυτό το σημείο όμως, σίγουρα όλοι όσοι το γνωρίζουμε αυτό το τραγούδι έχουμε  ταξιδέψει με  τη σκέψη μας σε έναν άλλον κόσμο, καλύτερο απ αυτό, και η ένταση δυναμώνει και ολοένα και βυθίζεσαι παρέα με τη φωνή του και τους στίχους.

Σαφώς και ήρθε καλοκαίρι και ορισμένοι προτιμούν την μοναξιά του προηγούμενου τραγουδιού αλλά ο έρωτας κυλάει στις φλέβες όλων και είναι αναπόφευκτο συναίσθημα. Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα, μια μπύρα στο χέρι και το βλέμμα στο απέραντο. Με τη μορφή του/της να σχηματίζεται στον ουρανού: « However far away, I will always love you!», λέει το τραγούδι, μη το ψιθυρίζεις άλλο πια, φώναξε το!

Kαι από τον έρωτα μπορούμε να περάσουμε στον χωρισμό με το επόμενο τραγούδι, ναι! Έχουμε κάτι από κυκλοθυμία! Αλλά όπως έλεγαν και οι παππούδες μας: «Όλα μέσα στη  ζωή είναι!». Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για να ερωτεύεσαι αλλά και για να ολοκληρώνεις σχέσεις που πλέον μόνο τοξικές μπορεί να είναι για σένα.

Εάν κάποιος/α ήθελε να συνδέσει το προηγούμενο αγαπημένο τραγούδι , μ’ αυτό που έρχεται. Θα έλεγε πως το κορίτσι που του έφυγε ήταν σίγουρα «Supergirl!» και  δε θα κλάψει!

Μπορεί το επόμενο τραγούδι να μην έχει καλή ιστορία πίσω από τους στίχους του και την σύνθεση του αλλά σ’ αυτή την εκτέλεση πολλοί νέοι και παλιοί θα το αγαπήσουν.

Οι άνθρωποι με απωθημένα κάποτε, κάποιος μου είπε, είναι  άνθρωποι επικίνδυνοι. Εγώ θα σας πω πως ότι απωθημένο κι αν έχεις όταν το ονειρεύεσαι, και  ξυπνάς αισιόδοξος/η. Μπορείς εξίσου και να το ζήσεις στην πραγματικότητα!

Είναι ένας καλλιτέχνης πολυσυζητημένος τα τελευταία χρόνια, άφησε το δικό του στίγμα στη μουσική. Πολλοί θέλησαν και θέλουν να του μοιάσουν, όμως είμαστε μοναδικοί σ αυτόν τον κόσμο. To τραγούδι του Michael λοιπόν «Thriller» , σε μια σύνθεση  που ακόμα και ο Jackson θα χαιρόταν να ακούσει και να τραγουδήσει τους στίχους του από πάνω.

Και κάπου εδώ κάνουμε φινάλε, και να θυμάστε πως και να αρχίσει να βρέχει τώρα το καλοκαίρι, ανοίξτε μια ομπρέλα και αρχίστε να χορεύετε στον ρυθμό της βροχής! Μη σταματάτε να βρίσκετε την χαμένη αισιοδοξία σας ό,τι κι αν συμβαίνει! Χαμογελάστε και τα μάτια μην τα κατεβάσετε ποτέ!


 

 

 

Related posts