Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Αυγ 2021
Απόψεις

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ… Κεραυνός σε παγιωμένες καταστάσεις …

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Από τα πιο σημαντικά γεγονότα αυτής της χρονιάς, είναι η μετακίνηση του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο της πτώσης του τον Ταύρο, όπου το πάντρεμα τους δεν θα είναι και το πιο ιδανικό. Ο επαναστάτης και ανατρεπτικός Ουρανός, φαίνεται πως τα επόμενα 7 χρόνια, θα αλλάξει την ζωή μας ριζικά. Στις 16 Μαΐου ο καινοτόμος πλανήτης Ουρανός θα αφήσει το ζώδιο του Κριού και θα εισέλθει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη 2018. Κατόπιν θα ξαναβρεθεί στο ζώδιο του Ταύρου από τον Μάρτιο του 2019 έως τα τέλη του Απριλίου του 2026. Ας δούμε ποιά λοιπόν θα είναι η επιρροή του, σε κάθε ζώδιο την επόμενη επταετία.

ΚΡΙΟΣ

Ο πλανήτης Ουρανός θα σας δημιουργήσει αστάθμητους παράγοντες στα οικονομικά σας και στην συναισθηματική σας ζωή. Θα αλλάξετε αρκετά τον τρόπο της σκέψης σας, σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Και επειδή τίποτα δεν θα είναι δεδομένο, φιλοσοφήστε την ζωή σας προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εγκατάσταση του Ουρανού στο ζώδιο σας, φέρνει εκρηκτικά γεγονότα που θα καθορίσουν την ζωή σας ενώ θα ανατρέψουν ότι θεωρούσατε δεδομένο. Σταδιακά θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και θα σας χαρακτηρίζει μια επαναστατικότητα στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε αυτή την θέση θα επηρεαστεί αρκετά ο ψυχισμό σας, η υγεία σας, τα επαγγελματικά σας, αλλά και οι παρασκηνιακές προς εσάς καταστάσεις. Θα αμφισβητήσετε ότι μέχρι τώρα είχατε σαν [τακτοποιημένο] στο μυαλό σας, θα βρεθείτε με διαφορετικές συνθήκες ζωής, αλλά το κυριότερο, με καινούρια άτομα να σας πλαισιώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αυτή την θέση που θα βρίσκεται ο Ουρανός, για τα επόμενα 7 χρόνια, θα υπάρχει μία εσωτερική αλλαγή, πλησιάζοντας περισσότερο μία αλτρουιστική και δοτική στάση απέναντι στην μέχρι τώρα πορεία σας. Θα ανατρέξετε σε καινούριες απόψεις για την ζωή και θα υπερασπιστείτε τα δικαιώματα ενός συνόλου, που μπορεί να μεταφράζεται σε ιδέες, ομάδες, κράτος.

ΛΕΩΝ

Ο πλανήτης Ουρανός στον τομέα των επαγγελματικών και κοινωνικών σας φιλοδοξιών, φέρνει ανατροπές και μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα από ότι είχατε συνηθίσει έως τώρα. Η στάση σας προς την κοινωνική αποδοχή, θα γίνει σταδιακά ανεξάρτητη με τους κανόνες που μέχρι τώρα σας επέβαλαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, θα σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, ακόμη και αν ασχολείστε με πολύ απλά και καθημερινά πράγματα. Οι μακρινοί τόποι και οι φιλοσοφική τάση για την ζωή, θα σας κάνει να [κτίσετε] την προσωπικότητα σας με πολύ ιδιαίτερα στοιχεία που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ουρανού από τον Ταύρο, θα σας επηρεάσει αρκετά τα συναισθήματα σας και θα επέμβει μεταμορφωτικά σε ότι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις. Επίσης θα σας υποχρεώσει να [τακτοποιήσετε] ότι αφορά την κινητή και ακίνητη περιουσία σας. Ο θάνατος [φυσικός ή μεταφορικός] θα σας απασχολήσει έντονα, μέσα από καταστάσεις που δεν θα μπορείτε να αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα θέση του Ουρανού, θα σας επηρεάσει πολύ έντονα στις προσωπικές σας σχέσεις και όχι μόνο. Μπορεί να νοιώσετε έντονα συναισθήματα μετά από την αποχώρηση δικού σας προσώπου, ενώ νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας, ξαφνικά και επιτακτικά. Θα σας γοητεύει το μυστήριο και θα συναντήσετε το απροσδόκητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός στην νέα του θέση, θα σας δώσει καινοτομίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν αλλαγές που δεν είχατε κατά νου να κάνετε, όπως επίσης θα συμβούν γεγονότα που θα σας [αναγκάσουν] να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Η υγεία σας θα σας απασχολήσει και σίγουρα θα εκτιμήσετε περισσότερο το πολύτιμο αυτό αγαθό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς μέσα από την προσωπική σας ζωή, τους έρωτες και τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Οι σχέσεις που θα συνάψετε, δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με αυτές που ξέρατε ως χθες, γιατί η Ουράνια επιρροή θα φέρει στα συναισθήματα κάτι καινοτόμο. Όσον αφορά τους απογόνους σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αναπάντεχα  γεγονότα, που θα σας [σοκάρουν], θετικά ή αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές που μπορεί να συμβούν σε σας με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, είναι θέματα που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και την ακίνητη περιουσία σας. Γεγονότα που μπορεί να διαδραματιστούν, θα σας κάνουν να αλλάξετε κατοικία, πόλη, ακόμη και κράτος, ανατροπές οι οποίες θα αλλάξουν τις συνθήκες με τις οποίες είχατε μάθει να ζείτε έως τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

 

Ο Ουρανός θα σας ανανεώσει μέσα σε αυτή την επταετία που θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου. Οι πνευματικοί δρόμοι θα είναι εκείνοι που θα χαρακτηρίζουν την πορεία σας αυτή την περίοδο. Οι νέες ιδέες, οι σπουδές, τα ταξίδια και η έντονη διαίσθηση, θα έρθουν να κάνουν την μεταμόρφωση σας πολύ ενδιαφέρουσα.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts