Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Ιούν 2021
SLIDER

Ο Μάρτιος φεύγει με έντονη αίσθηση ότι οι αλλαγές είναι πολύ κοντά

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή ( 30 -31/3) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου, υπάρχουν έντονες πλανητικές επιρροές. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες και ο Άρης στους Διδύμους, αλλάζουν τα συναισθήματα, ενώ ο Ερμής επανήλθε σε ορθή πορεία και μας απαλλάσσει από την επικοινωνιακή αναστάτωση και όχι μόνο.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά πράγματα έχουν αρχίσει να σας γίνονται πιο κατανοητά, ακόμη και θέματα που δυσκολευόσασταν να τα δεχτείτε κατά το παρελθόν. Ο Άρης περνώντας στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και δραστήριους με πνευματικά θέματα και ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μπορεί να γνωρίσετε πρόσωπα, που θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, για λίγο χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του πλανήτη Άρη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία ανυπόμονη στάση για πολλά πράγματα που μέχρι χθες αφήνατε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτο. Φροντίστε να μην γίνετε απρόσεκτοι σε θέματα που θέλουν ήρεμη διαχείριση και σωστούς χειρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και ίσως να πρέπει να ανανεώσετε μία συμφωνία ή να βρείτε λύσεις για ένα νομικό θέμα. Τις μέρες αυτές θα έχετε την επιθυμία να αλλάξετε σελίδα και να υποδεχθείτε την Άνοιξη με νέα ψυχολογία.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα η προσοχή σας είναι στραμμένη στα οικονομικά σας συμφέροντα, αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Μάρτιος τελειώνει με κάποιες επιθυμίες σας ακόμη ανεκπλήρωτες, αλλά με πολύ ενέργεια και θάρρος για νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος ήταν αρκετά κουραστικός για σας και σας δοκίμασε κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Τώρα καλείστε να ανανεωθείτε και να βάλετε σε τάξη την ζωή σας, ενώ μία νέα εργασιακή ευκαιρία παρουσιάζεται την κατάλληλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Αν και βρίσκεστε σε μία περίοδο αλλαγών και καρμικών γεγονότων, ο Μάρτιος τελειώνει με μία θετική Σελήνη για σας, όπου σας κάνει πιο δημιουργικούς και ευέλικτους. Όσο για την νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας αλλάξει τον τρόπο δράσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα διήμερο γεμάτο αλλαγές και πολλές υποχρεώσεις, θα αποδειχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Έτσι θα πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε να πάρετε δυνάμεις και κυρίως να εντοπίσετε τα λάθη που έχετε κάνει, ώστε να απαλλαγείτε το συντομότερο από αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε πως θα διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ο Άρης με την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι μία έντονη ενέργεια, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με σωστό τρόπο, στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή όπου θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας. Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας κάνει περισσότερο επιρρεπείς σε κρυώματα και αδιαθεσίες. Ρίξτε λίγο τους τόνους και φροντίστε τα πρόσωπα που αγαπάτε και μαζί με αυτά και τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε την δυνατότητα αυτές τις μέρες να γίνετε πιο κοινωνικοί και να απαλλαγείτε από άτομα που σας πιέζουν ψυχολογικά. Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων, ανανεώνει την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη πλέον στο δικό σας ζώδιο, έχει αρχίσει να σας δίνει προσωπικές ευκαιρίες. Από την άλλη η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που θα προτιμούσατε να μην έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο. 

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts