Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Ιαν 2025
Media

Ο κόσμος καίγεται και η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση στήνουν καβγά στα αποκαΐδια

Οι εξελίξεις στα «μέτωπα» των καταστροφικών πυρκαγιών στην  Ανατολική Αττική, την Αμαλιάδα και τη Ζάκυνθο, η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης με επίκεντρο της πυρκαγιές και την κινητοποίηση της κρατικής μηχανής,   καθώς και οι καταγγελίες Κοντονή για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης,   κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι δηλώσεις  Παυλόπουλου και Ιερώνυμου για την Ορθοδοξία, η αναμενόμενη αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, η υστέρηση που παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού και η αύξηση του πλεονάσματος, οι εξελίξεις στον ΟΑΣΘ, καθώς οι επόμενες κινήσεις  στο ζήτημα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Πολιτικοί εμπρηστές – Ο κόσμος καίγεται και… κυβέρνηση αντιπολίτευση στήνουν καβγά στα αποκαΐδια – Κατώτεροι των περιστάσεων: Ο εξαφανισμένος Τσίπρας, η κριτική από τις ξαπλώστρες (μέσω twitter)  Κυριάκου και Φώφης, οι ηλιοκαμένοι υπουργοί που ξύπνησαν αργά, ο… οργισμένος Κικίλιας που έκανε ρομαντικές βόλτες στην Πάτμο, η υποκρισία του δημάρχου Ψινάκη που διασκέδαζε στη Μύκονο, και το σόου των βουλευτών της ΝΔ – Ολονύχτιο θρίλερ σε Αττική, Ηλεία, Ζάκυνθο! Ρίχτηκε και ο στρατός στη μάχη – Καταγγελίες Κοντονή για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Στο έλεος των ανέμων και των «ανέμελων» – Ήρωες στις φλόγες χωρίς στοιχειώδη μέσα – Ασυντόνιστη η κρατική μηχανή, ανεπαρκής η κυβέρνηση, άφαντος ο πρωθυπουργός – Οργισμένοι οι κάτοικοι στις πυρόπληκτες περιοχές από την ολιγωρία των αρχών – Επί τρεις ημέρες καίγεται η Ανατολική Αττική, σε κίνδυνο χωριά στην Αμαλιάδα, μεγάλες οι καταστροφές στη Ζάκυνθο – Από τα 18 αεροσκάφη τύπου «Καναντέρ» μόλις 6 ήταν διαθέσιμα, μετά την κατακραυγή ζητήσαμε βοήθεια από την Ευρώπη – Πάνω από 300 πυροσβέστες μετατέθηκαν παραμονές της αντιπυρικής περιόδου σε αεροδρόμια και άλλες υπηρεσίας  – Ο «Ε.Τ.» είχε προειδοποιήσει από τις 30 Ιουνίου για τις σοβαρές  ελλείψεις.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Εφιάλτης – Οι μάχες στα πύρινα μέτωπα και η σπέκουλα στις στάχτες .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Στο κυνήγι του «μαύρου χρυσού» – Τα στρατηγεία τους στην Ελλάδα στήνουν πετρελαϊκοί κολοσσοί – Οι χάρτες των νέων γεωτρήσεων – ΝΑ Μεσόγειος: Αναβαθμίζεται η θέση της χώρας στην έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων