Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
12 Δεκ 2018
Αεροπορικά νέα

Ο κ. Θάνος Πασχάλης, νέος διευθύνων σύμβουλος στην Ellinair


Από την 1η Σεπτεμβρίου ο Θάνος Πασχάλης θα αναλάβει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην αεροπορική εταιρία Ellinair.
Ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδης,μετά την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας δήλωσε:
«Η στρατηγική επέκτασης και μεγέθυνσης της Ellinair, δεν μπορεί, παρά να βασίζεται σε ανθρώπους. Στο πλαίσιο αυτό, η ένταξη του κ. Θάνου Πασχάλη, στο δυναμικό της εταιρίας μας, είναι μια πολύτιμη προσθήκη, που θα δώσει νέα ώθηση, στις προσπάθειές μας, προς όφελος της επιχείρησης, των εργαζόμενων, του ελληνικού Τουρισμού και της Ελλάδας».
Ο κ. Πασχάλης, είναι ένα εξαιρετικά έμπειρο στέλεχος της αεροπορικής βιομηχανίας, έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε κορυφαίες θέσεις του κλάδου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Ellinair κ. Θάνος Πασχάλης, δήλωσε: «Ευχαριστώ την Ellinair και προσωπικά τον κ. Μπόρις Μουζενίδη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τιμά η επιλογή που αποτελεί πρόκληση για εμένα, σε έναν όμιλο πρωτοπόρο, στον ελληνικό Τουρισμό και όχι μόνο».
Ο κ. Θάνος Πασχάλης έχει πτυχίο αεροναυπηγικής και μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Cranfield του Ηνωμένου Βασιλείου, στον τομέα των αερομεταφορών. Μετά από μια σύντομη περίοδο στην Ολυμπιακή Αεροπορία, ο κ. Πασχάλης εργάστηκε στο British Aerospace Commercial Aircraft, στο Hatfield του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου με την ίδρυση των πρώτων ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών, εργάστηκε στις εταιρείες South East European Airlines και Apollo Airlines, ενώ μετά επέστρεψε στην Αγγλία στην Monarch Aircraft Engineering. Το 1999 επέστρεψε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στην ίδρυση της Aegean Airlines, όπου ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Δέκα χρόνια αργότερα μετακινήθηκε στη νέα OLYMPIC AIR, αρχικά ως Chief Operating Officer (COO) και στη συνέχεια ως διευθύνων σύμβουλος (CEO). Το 2013 ασχολήθηκε με την χρηματοδοτική μίσθωση αεροσκαφών, ως ιδρυτικός εταίρος στην Elix Aviation Capital.Ο κ. Πασχάλης είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της FEANI European Engineer , ενώ συμμετείχε σε πλήθος δραστηριότητες της IATA.
Ποιος είναι ο Όμιλος Μουζενίδη
Ο Όμιλος Μουζενίδη (https://group.mouzenidis.com/gr) ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1995, συμπληρώνοντας πλέον 23 χρόνια στον τομέα του τουρισμού.
H αεροπορική εταιρεία Ellinair (https://el.ellinair.com), του ομίλου Μουζενίδη ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων, όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις. Εφέτος επιχειρεί με 10 αεροπλάνα, με προοπτική πρόσθεσης στον στόλο, ακόμη 2, από την επόμενη χρονιά.
Με την Ellinair ο όμιλος Μουζενίδη, προσφέρει καλύτερη, εύκολα ελεγχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, άμεση μεταφορά από σημείο σε σημείο, στους επιθυμητούς χρόνους.
Η Ellinair απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό, υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης, με:
– Παρουσία σε όλα τα GDS’S, συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά
– Παροχή 3% προμήθειας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες επί της αξίας του εισιτηρίου
– Ειδικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις
– Δωρεάν αποσκευή για τον επιβάτη μέχρι και τα 20 kg
– + 10 kg δωρεάν για φοιτητές και στρατευμένους
– + 8 kg δωρεάν χειραποσκευή
– Δωρεάν ρόφημα & snack
– Internet Booking engine για κρατήσεις από το διαδίκτυο
– Συνεργασία με την HAHN AIR και Interlining agreement με περισσότερους από 250 αερομεταφορείς
– Διαθέσιμο Web Check-in και Mobile check-in, 48 ώρες πριν την πτήση
– Low Fare Calendar
– Πρόγραμμα πιστότητας επιβατών (Frequent Flyer Program), που θα τεθεί σύντομα σε ισχύ
– Υπηρεσίες B2B στα γραφεία ταξιδίων, εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος

Related posts