Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
12 Δεκ 2019
SLIDER

Ο Ήλιος σήμερα περνά το ζώδιο των Ιχθύων

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα ( 19/2) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Ο Ήλιος σήμερα περνά το ζώδιο των Ιχθύων, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, αφυπνίζει τα κρυμμένα συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, φέρνει αρκετή πίεση σε επαγγελματικά θέματα. Εκτός από τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, θα έχετε μία εσωτερική ανησυχία για καθημερινά ζητήματα, αλλά και κάποιες ανησυχίες που αφορούν την πορεία της υγείας σας. Σκοπός αυτής της Πανσελήνου είναι, να ενεργοποιήσει κάποιες καλά κρυμμένες σας σκέψεις, που αποζητούν την ολοκλήρωση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, είναι για σας ιδιαίτερα ευνοϊκή. Προωθούνται έρωτες, σχέδια, φιλίες και επειδή συμμετέχει σε αυτό το φαινόμενο ο πλανήτης Ουρανός, να περιμένετε ξαφνική και θεαματική αλλαγή στην ζωή σας, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο αυτή, θα μπείτε σε μία διαδικασία να προσαρμόσετε την προσωπική σας ζωή, ανάλογα με τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Έτσι θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων, ώστε να συμμερισθούν και να φροντίσουν τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Μπορεί επίσης να σκεφτείτε μία μετακίνηση, ώστε να κερδίσετε μία σημαντική επαγγελματική αναγνώριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα, στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, είναι αρκετά ευνοϊκή για σας. Συνδυάζει απόλυτα τις ψυχικές σας διαθέσεις και τον τρόπο που επικοινωνείτε αυτή την περίοδο με άλλα πρόσωπα. Μπορεί να συμμετέχετε σε μία πνευματική εργασία, να ταξιδέψετε για εργασιακούς λόγους, ακόμη και να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο πολύ στενό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, εστιάζει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα που ζητούν τις λύσεις τους. Μπορεί να μην είστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την οικονομική σας κατάσταση αυτή την περίοδο, θα έχετε ώμος κάποιες ξαφνικές ιδέες, που θα φανούν πάρα πολύ χρήσιμες, για το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε ισχυρά διλήμματα και έχετε προβληματιστεί με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε σε ένα συναισθηματικό σας θέμα. Ο προβληματισμός αυτός δεν είναι τυχαίος, εφόσον στην ζωή σας υπάρχουν άνθρωποι που σας διεκδικούν.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος, πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε και έχετε να κάνετε με μία αρκετά ευαίσθητη περίοδο της ζωής σας. Για κάποιους λόγους μπορεί να έχετε μία μεγάλη ανησυχία για θέματα της υγείας σας, αλλά και της εργασίας σας. Το άγχος δεν θα αποδειχθεί ο καλύτερος σας σύμβουλος, γι αυτό το λόγο αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα που κατά καιρούς προσπαθείτε να καλύψετε, για να μην σας ενοχλούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευνοϊκή για σας Πανσέληνος, θα φωτίσει την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις σας με τους άλλους, την συμμετοχή σας σε μία ομάδα και το πλησίασμα ανθρώπων, που σας δένουν συναισθηματικοί δεσμοί. Έχετε καταλάβει ότι θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους, για να μπορέσετε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας και να γλυκάνετε τις σχέσεις, που βρίσκονταν σε τεντωμένο σκοινί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι πρέπει να βρίσκεστε για ένα μεγάλο διάστημα σε μία πόλωση. Μπορεί να πρέπει να αποφασίσετε μετάξι δύο πραγμάτων, που όμως αυτή σας η απόφαση θα σας βάλει σε μία ένταση, που θέλετε να αποφύγετε. Αυτή την περίοδο θα νιώσετε έντονα, ότι κάποια δικά σας πρόσωπα δεν σας καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, είναι για σας ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον και η συμμετοχή του πλανήτη Ουρανού, μπορεί να φέρει μία απρόσμενη εξέλιξη στην ζωή σας, ακόμη και έναν έρωτα που θα σας ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ήρθε η στιγμή να βάλετε στην ζωή σας το ασυνήθιστο και το ξένο, εκείνο που μέχρι χθες θεωρούσατε απλησίαστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα σας φέρει αλλαγές σε οικονομικά θέματα. Το απρόοπτο καραδοκεί και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να καταλάβετε πότε θα έρθει μία ευκαιρία και πότε θα πρέπει να διαχειριστείτε με πρακτικό νου, αυτά που παρουσιάζονται. Η προσωπική σας ζωή, θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή Πανσέληνος, σας αφορά άμεσα, εφόσον πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο, την Παρθένο. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την προσωπική σας ζωή και να βάλετε σε μία κατεύθυνση τις συναισθηματικές σας επιλογές, κάτι που θα πρέπει να μην το φοβηθείτε. Κάποιοι από σας μπορεί να έχουν μία δικαστική διαμάχη, που θα έχει ένα απρόσμενα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts