Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
07 Φεβ 2023
SLIDER

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων  αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα (11/2  ) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης. Η Σελήνη θα φιλοξενηθεί από σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά πριν γίνει αυτό, θα έρθει σε σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό, όπου θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα και τάση ατυχημάτων.

ΚΡΙΟΣ

Να προσέχετε σήμερα το παρασκήνιο, που μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Μετά το μεσημέρι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, όπου και θα είναι πιο κατάλληλες οι συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με καλές προοπτικές ξεκινά η μέρα σας, εφόσον θα έχετε τον τρόπο να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερο θάρρος. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία απομάκρυνση από ένα δικό σας άτομο, θα λειτουργήσει πολύ καλά για το επόμενο διάστημα. Μυν αφήνετε ανθρώπους και καταστάσεις να σας χαλάνε την ηρεμία. Ο Ερμής αλλάζοντας ζώδιο, θα σας δώσει περισσότερο συναίσθημα, σε προσωπικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε μία συναισθηματική προσέγγιση ατόμου, που μέχρι χθες θεωρούσατε ότι ανήκει μόνο στο φιλικό σας περιβάλλον. Η επικοινωνία επίσης, θα είναι η πιο σωστή κατεύθυνση, που μπορείτε να πάρετε, για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μία επαγγελματική καλή προοπτική να σκεφτείτε και πολύ πιθανόν να συμβεί την στιγμή που δεν θα το περιμένετε. Όσο για τα προσωπικά σας, αφήστε τα γεγονότα να σας δείξουν, τις αλλαγές που θα συμβούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πολύ ευφράδεια του λόγου και τεκμηριωμένες απόψεις ξεκινά αυτή η εβδομάδα για σας. Είστε το επίκεντρο των καταστάσεων και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο, που θα σας ξεχωρίσει από τους πολλούς.

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε περισσότερο διαλλακτικοί, θα αποφύγετε καταστάσεις που δεν θα σας βγουν σε καλό. Μην επιτρέψετε στους άλλους, να σας φέρουν σε άβολη θέση και χάσετε το δίκιο σας, ενεργώντας σπασμωδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που το σίγουρο είναι ότι θα ευνοηθείτε πολύ από αυτές, στην συνέχεια. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα φέρει πιο κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά, ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να πάρετε μία προαγωγή, ή μια καλή πορεία σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ακούσετε την γνώμη ατόμων που δεν υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ σας, για ένα προσωπικό σας θέμα. Από το μεσημέρι και μετά οι συνθήκες αλλάζουν και βρίσκετε την ισορροπία που θέλετε σε ότι σας απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα παρουσιαστούν νέες καταστάσεις, όπου θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με πολύ θάρρος και αυτοπεποίθηση. Εξ άλλου οι προκλήσεις στην ζωή σας, θα έρθουν για να μείνουν, … μην τις φοβάστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία συναισθηματική προσέγγιση για όλα. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά και για τα προσωπικά σας θέματα, θα έχετε όμως καλή μνήμη για να λογαριάσετε σωστά τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων.

 Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts