Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Σεπ 2018
Απόψεις

Ο Δίας στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού

Από την  Αλεξάνδρα Καρτά, αστρολόγο-διαισθητική σύμβουλο

Σημαντική η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό όπου πραγματοποιείται, στις 10/10.  Σταδιακά θα αλλάξουν πάρα πολλά στον προσωπικό και τον κοινωνικό τομέα μέχρι τον Νοέμβριο του 2018, όπου και θα τελειώσει την επίσκεψή του ο πλανήτης της προσφοράς και της τύχης, στο διφορούμενο και μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού. Πολλά, μέσα σε αυτά που θα διαφοροποιηθούν είναι, η διάθεση μας και ο τρόπος που θα βλέπουμε τα πράγματα γύρο μας. Η αντοχή και η διαίσθηση θα πάρει μία καλύτερη θέση στην καθημερινότητα μας, βάζοντας τους φόβους μας στην άκρη, εστιάζοντας σε ότι σημαντικό υπάρχει μέσα μας. Κάποιοι θα ευνοηθούν οικονομικά, αρκεί να πράξουν με δικαιοσύνη τις μέρες που η τύχη θα τους κτυπήσει την πόρτα.  Τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα της αυτοϊασης  σε κάθε περίπτωση και η αχαλίνωτη ανάγκη μας να επιβιώσουμε μετά από δυσκολίες που η ζωή μας έστειλε για κάποιους λόγους.Με πολύ λυτό τρόπο, αλλά ουσιαστικό σας αναφέρω τα δώρα που θα έχετε να εισπράξετε από τον Δία, ανάλογα στο ζώδιο που ανήκετε.

ΚΡΙΟΣ: Τώρα ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να κάνετε τις πιο ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή σας. Αυτή η περίοδος δεν θα είναι για σας ένα απλό πέρασμα στον χρόνο. Θα έχετε να αναγεννήσετε από τα βάθη της ψυχής σας σημαντικά [όπλα], που θα σας χρειαστούν στην [νέα σας αρχή], όποια και να είναι αυτή.

ΤΑΥΡΟΣ : Οι προσωπικές σας σχέσεις αποκτούν περισσότερη ουσία και ένταση. Τα χαλαρά και τα λίγα δεν θα βρίσκονται πλέον δίπλα σας, αρκεί να μην καταλάβετε το μήνυμα από τον Δία λάθος και την ποιότητα την εννοήσετε σαν ποσότητα. Φροντίστε λοιπόν να [ακούσετε] με ευλάβεια τι θα σας πει το σύμπαν και να πράξετε ανάλογα.

ΔIΔΥΜΟΙ: Επαγγελματικοί στόχοι θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Θα περάσετε σε μία πολύ εύπορη περίοδο όπου οι φόβοι σας δεν θα έχουν θέση στην καθημερινότητα σας. Φροντίστε βέβαια να βάλετε γερές βάσεις σε ότι κάνετε, γιατί αν θα φύγει ο χρόνος αυτός χωρίς στόχους, θα παραμείνει μία απλή ανάμνηση.

ΚΑΡΚIΝΟΣ : Φροντίστε μέχρι το τέλος του 2018 να επωφεληθείτε τα καλά που θα σας προσφέρει ο Δίας. Βέβαια η επιρροή του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ουρανού θα σας μειώνουν κατά κάποιο τρόπο την εύνοια, αλλά κάποια πράγματα θα σας δοθούν, ακόμη και με την αντίθετη γνώμη άλλων πλανητών. Η προσωπική σας ζωή θέλει φροντίδα και αυτό θα σας δοθεί αλλά με διαλλείματα.

ΛEΩΝ:  Στην οικογένεια σας θα εστιάσει ο πλανήτης της τύχης. Αυτό το χρόνο θα πρέπει να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας να φύγουν μακριά οι έριδες από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να αλλάξετε τόπο διαμονής, ή να σκεφτείτε να τελειώσετε κάτι, που το σύμπαν θα σας βοηθήσει να είναι η τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘEΝΟΣ :Σε όποια ηλικία και να βρίσκεστε, θα αποκτήσετε μεγάλη λαχτάρα για μάθηση και θα αναζητήσετε την εσωτερική σας γαλήνη. Αυτή η χρονιά θα είναι μία πολύ σημαντική περίοδος αυτοέκφρασης , θα βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει και θα νοιώσετε δύναμη σε πνευματικό επίπεδο. Τα ταξίδια θα είναι πολύ συχνά, γεμάτα νέες εμπειρίες.

ΖΥΓΌΣ: Ο Δίας θα σας προσφέρει οικονομική φροντίδα, αλλά και συναισθηματική κάλυψη. Αυτή την χρονική περίοδο που ο Πλανήτης της τύχης θα βρίσκεται στον τομέα των υλικών σας αποκτημάτων, θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μία οικονομική πηγή που θα είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία σας. Αν μέχρι τώρα αναζητούσατε κάποια εργασία, οι προοπτικές είναι πάρα πολύ καλές μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

ΣΚΟΡΠIOΣ: Θα πρέπει να καλωσορίσετε τον Δία στο ζώδιο σας, γιατί σίγουρα θα αφήσει μία καλή ανάμνηση σε κάποιον τομέα. Είναι η περίοδος που επιλεχτήκατε από το σύμπαν να πάρετε μία βαθιά ανάσα χαράς, εκεί όπου εσείς έχετε μεγαλύτερη ανάγκη. Η προσωπική σας ζωή ξαναγεννιέται και ίσως να πρέπει να δείτε πολλά θέματα σας μέσα από άλλο πρίσμα, ώστε να βρείτε τα δικά σας πατήματα.

ΤΟΞΌΤΗΣ: Ο Δίας περνώντας στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, θα σας χαρίσει εσωτερική δύναμη που θα σας βγάλει από πολλά δεινά του παρελθόντος. Σε όποια ηλικία και να ανήκετε, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην εσωτερικότητα σας και να βοηθηθείτε από την διαίσθηση σας που δεν θα σας προδώσει.

ΑΙΓOΚΕΡΩΣ:  Η προσωπική σας ζωή θα ευνοηθεί εν μέρει από την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα κάνετε όνειρα, που πολλά από αυτά έως το τέλος του 2018 θα υλοποιηθούν και θα αποκτήσουν βαθιές ρίζες για το μέλλον σας. Το κοινωνικό σας περιβάλλον θα ανανεωθεί και θα βοηθηθείτε από σημαντικά πρόσωπα που θα σας εμπιστευτούν.

ΥΔΡΟΧOΟΣ: Η χρονική περίοδος που τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, ακόμη και αν αυτό δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό. Έτσι οι αποφάσεις σας σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα θα είναι πιθανότατα πολύ σημαντικές για την εικόνα σας προς τα έξω. Αν πρέπει να παντρευτείτε ή στην αντίθετη περίπτωση να χωρίσετε μετά από έναν αποτυχημένο γάμο, ο Δίας θα βοηθήσει και στις δύο περιπτώσεις υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Δίας θα είναι πολύ συμβατός και τυχερός με σας. Θα σας φροντίσει και θα σας μάθει να σέβεστε τον εαυτό σας, κάτι που τα τελευταία χρόνια το είχατε ξεχάσει. Βρείτε την δύναμη να απαλλαγείτε από ότι άρρωστο και δύσκολο, τώρα που έχετε έναν χρυσό σύμμαχο κοντά σας. Ίσως να ταξιδέψετε, ή να αλλάξετε πεποιθήσεις σε κάτι.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts