Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

O 9ος τυχερός! Συνεχίζονται οι  κληρώσεις για τα scooter 125cc

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 - 22:17

-a Μέγεθος κειμένου +A

Με την ένατη κατά σειρά κλήρωση της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο κύριος Νίκος Γερακιανάκης, κάτοχος αυτοκινήτου ο τεχνικός έλεγχος του οποίου διενεργήθηκε στο κατάστημα Mr.KTEO των Αγίων Αναργύρων μέσα στο Σεπτέμβριο.

Θα ακολουθήσουν τρεις ακόμα κληρώσεις, μία για κάθε μήνα του 2017 που απομένει και αν θέλετε και εσείς να κερδίσετε ένα πανέμορφο scooter Gemini Eivissa 125 το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τεχνικό έλεγχο σε κάποιο από τα καταστήματα του Mr.KTEO σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Γιατί η εταιρεία γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας της και δωρίζει ισάριθμα scooter, ένα κάθε μήνα και για όλους τους μήνες του 2017!

H μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 και αφορά σε τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχημάτων (αυτοκίνητα, δίκυκλα, φορτηγά, αγοραία, taxi κλπ). Εσείς απλά κλείστε το ραντεβού σας και χωρίς καμμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση θα μπείτε στη διαδικασία των μηνιαίων κληρώσεων. Μπορείτε είτε να καλέσετε στο 10300 είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrkteo.grΜοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: