Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαΐ 2022
Media

Ντροπή: Κανένα κακούργημα για την εθνική τραγωδία στο Μάτι- Οι 100 νεκροί ήταν πλημμέλημα!

Η έκδοση 10ετούς ομολόγου μετά από εννέα χρόνια και το ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία από τους διεθνείς επενδυτές, η διακομματική συμφωνία για την αντιμετώπιση του σοβαρού δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας, οι ποινικές διώξεις στους υπεύθυνους της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, η παράταση για τη δήλωση περιουσιών στο Κτηματολόγιο, οι ρυθμίσεις για οφειλές στους δήμους, καθώς και οι αιτήσεις για το επίδομα τέκνων κυριαρχούν στους σημερινούς κεντρικούς τίτλους των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται στην πρώτη σελίδα είναι η υπόθεση σχετικά με την άφιξη στη χώρα μας κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας, οι εξελίξεις σε Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝ.ΑΛΛ.,             οι διεκδικήσεις αναδρομικών στο Δημόσιο, τα ακίνητα που μπαίνουν στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ, η σχολική βία και εκφοβισμός, καθώς και η αντιμετώπιση του AIDS με βλαστοκύτταρα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 100 δόσεις για χρέη στους δήμους – Οριστικά προς ψήφιση το νομοσχέδιο. Αναλυτικά τι περιλαμβάνει – Σε ποιες περιπτώσεις θα γίνει «κούρεμα» 100% στις προσαυξήσεις- Έως τέλος του έτους οι δηλώσεις για απαλλαγή από τα τέλη στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

EΘΝΟΣ: Παρατάσεις για να μη χαθούν περιουσίες – Κτηματολόγιο – Δέκα απαντήσεις σε ερωτήματα που «καίνε».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αιτήσεις για επίδομα τέκνων – Υποχρεωτική η υποβολή του ηλεκτρονικού Εντύπου Α21 από αύριο έως τις 26 Μαρτίου.Ομόλογο: Στις αγορές με δεκαετές ομόλογο και επιτόκιο 3,9%.

Η ΑΥΓΗ: Επιστροφή στην κανονικότητα – Έκδοση δεκαετούς ομολόγου μετά από εννέα χρόνια – Πλήρως επιτυχημένο το εγχείρημα με υπερκάλυψη κατά 4,72% φορές και απόδοση 3,90%. Η φθηνότερη έκδοση δεκαετούς ομολόγου μετά το 2006 – Ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία από τους διεθνείς επενδυτές – Αλ. Τσίπρας: Καθοριστικό σημάδι ότι γυρίζουμε σελίδα και βγαίνουμε από την περίοδο κρίσης. Σηματοδοτεί ελπίδα και προοπτική.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : Άνεμος εμπιστοσύνης στην οικονομία –Μεγάλη ανταπόκριση  των επενδυτών  για το 10ετές – Το ελληνικό ομόλογο αγόρασαν  ασφαλιστικά Ταμεία από Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και ΗΠΑ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Χάος, απόλυτη ανευθυνότητα, κατάρρευση κάθε συστήματος» -Πως η εισαγγελική έρευνα για το Μάτι καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβερνητική υποκρισία τα δήθεν μέτρα στήριξης των νέων ζευγαριών – Συζήτηση στη Βουλή για το δημογραφικό – Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ, με κριτήριο τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, διατυπώνει συγκεκριμένες προτάσεις για τα σύγχρονα δικαιώματα της γυναίκας στην εργασία, στην κοινωνική στήριξη της μητρότητας, της μονογονεϊκής οικογένειας.

ΤΑ ΝΕΑ: Οι 100 νεκροί ήταν πλημμέλημα! Κανένα κακούργημα για την εθνική τραγωδία στο Μάτι –Ντροπή.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ – Δημογραφική βόμβα απειλή για το μέλλον- Διακομματική συμφωνία στις διαπιστώσεις για το δημογραφικό, που επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους για τη μείωση του πληθυσμού της χώρας στις παραγωγικές ηλικίες και αποτελεί εθνικό πρόβλημα, ενώ συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το Ασφαλιστικό σύστημα και το ΕΣΥ.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Θετική υποδοχή στο 10ετές – Στο 3,90% η απόδοση – Τα 12 δισ. ευρώ άγγιξαν οι προσφορές, 2,5 δισ. ευρώ θα αντλήσει ο ΟΔΔΗΧ – Στη «Ν» πέντε αναλυτές «ακτινογραφούν» την έκδοση – Κοντά στο ναδίρ 13 ετών η απόδοση

 

 

Related posts