Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 21 Ιουν 2018
 
 

Νοικοκυριά σε απόγνωση- Κόβουν τρόφιμα και καύσιμα για να πληρώσουν τους φόρους

Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 - 09:16

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η συνεχιζόμενη πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με αφορμή τη μη συμμετοχή της χώρας μας στη σύνοδο της Εσθονίας, αλλά και οι οξυμένοι τόνοι, από τη Νέα Δημοκρατία,  για το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή»,  κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης ενόψει ΔΕΘ και επίσκεψης Μακρόν στην Αθήνα, οι θέσεις και οι κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας, οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, η επίσπευση της ανακοίνωσης των βάσεων για ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι αναμενόμενες εξαγγελίες για νέο σύστημα εισαγωγής, η αύξηση των μεταναστευτικών ροών, οι αποφάσεις για την εγκατάσταση  POS, το νομοσχέδιο για την προστασία των εργαζομένων, η μη εφαρμογή των μέτρων για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων, τα μέτρα  της ΕΛΑΣ για την επιτήρηση των μουσουλμανικών τόπων λατρείας στη χώρα μας, οι  αναμενόμενες κληρώσεις του υπ. Οικονομικών για όσους κόβουν αποδείξεις, καθώς το πρόβλημα με τα τεκμήρια για όσους λαμβάνουν επιδόματα του ΟΓΑ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Λοταρία! – Πώς θα πάρουν 1.000 τυχεροί από 1.000€ – Τον Σεπτέμβριο αρχίζουν οι κληρώσεις του υπ. Οικονομικών! Θα γίνονται κάθε μήνα – Οι τράπεζες θα στέλνουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές κάθε φορολογούμενου και έτσι θα προκύπτουν οι «λαχνοί».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου : Τζαμιά μίσους στην Αττική!– Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας τρεις (από τους ογδόντα που έχουν  χαρτογραφηθεί) τόπους μουσουλμανικής λατρείας με ακραία κηρύγματα ιμάμηδων – Και άσκηση αντιμετώπισης ισλαμικής επίθεσης σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Τεκμήρια – κόφτες στα επιδόματα του ΟΓΑ – Χιλιάδες απορριπτικές αποφάσεις για ανασφάλιστους με πενιχρά εισοδήματα – Ο νόμος που ψηφίσθηκε το 2016  δεν προβλέπει το μη υπολογισμό των τεκμηρίων διαβίωσης για τη χορήγηση 360 ευρώ μηνιαίως.

Εφορία – Κατασχέσεις: Ρύθμιση ή κατασχέσεις οι «επιλογές» των οφειλετών της Εφορίας

Η ΑΥΓΗ : Μπούμερανγκ η μαύρη προπαγάνδα – Τρικυμία στη ΝΔ από την εξίσωση Κομμουνισμού – Ναζισμού – Απομόνωση Μητσοτάκη από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις. Διαχώρισε τη θέση του και το ΠΑΣΟΚ – Απολογία Κικίλια για το πολιτικό ποιόν του αρχηγού του: «Ο Μητσοτάκης είναι σύγχρονος πολιτικός και βαθιά δημοκράτης»! – Και φαιδρή επίθεση ΝΔ στην «Αυγή» για το χθεσινό πρωτοσέλιδο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρωτοσέλιδο: «Ανταρσία» της δεξιάς πτέρυγας στο ΠΑΣΟΚ  – Η υποβόσκουσα κόντρα στο εσωτερικό του κόμματος βγήκε και πάλι στην επιφάνεια – Στη γραμμή της ΝΔ κορυφαία στελέχη του για τν ταύτιση κομμουνισμού – ναζισμού.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Στα χαρτιά τα μέτρα για το λαθρεμπόριο καύσιμων – Ψηφίστηκαν το 2012, αλλά δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί στην πράξη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Προπομπός αντιλαϊκής κλιμάκωσης η ένταση του αντικομμουνισμού – Αστικά κόμματα-Κεφάλαιο- Ε.Ε.

Τα ΝΕΑ  : Αλίμονο στους νέους – Ψηφοθηρικά παιχνίδια διαρκείας με τις Πανελλαδικές που θεωρητικώς καταργούνται, εκ νέου στη ΔΕΘ, μέχρι να επανέλθουν.

Οικογένειες – Περικοπές: Κόβουν τρόφιμα και καύσιμα για να πληρώσουν τους φόρους – Νοικοκυριά σε απόγνωση.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Πυρετός για την 3η αξιολόγηση- Ο Π/Θ άρχισε ήδη τις επαφές με κυβερνητικά στελέχη- Ποια είναι τα δυσκολότερα μέτωπα.

 

 

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: