Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2021
SLIDER

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ …Θετική περίοδος, με δυνατότητες εξέλιξης

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας θα έχει μία πολύ ευεργετική επίδραση σε όλους σχεδόν τους τομείς, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση την προσωπική σας ζωή. Απομακρυνθείτε από τα λάθη του παρελθόντος, που εμποδίζουν την εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απουσία του πλανήτη Ουρανού από το δικό σας ζώδιο, θα σταματήσει για ένα διάστημα να αναστατώνει την ζωή σας. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις αναθερμαίνονται και καινούρια  άτομα μπαίνουν στην ζωή σας. Οικονομικές απολαβές με επιτυχημένες συμφωνίες από τις 22/11.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας, θα σας ανακουφίσει από έγνοιες του παρελθόντος και θα αναθερμάνει σχέσεις που είχαν πληγεί το πρόσφατο παρελθόν. Διασφαλίζονται τα επαγγελματικά σας, μέσα από ισορροπίες, που θα είναι πολύ εύκολο να κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτό το μήνα, θα σας δημιουργήσουν, νέες προοπτικές για να ανοίξετε καινούρια κεφάλαια σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου, θα βρεθείτε μπροστά σε μία ανατρεπτική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Με πολύ αισιόδοξα μηνύματα ξεκινά ο Νοέμβριος για σας. Από τις 9/11, ο ευεργετικός πλανήτης Δίας σας δίνει την πεποίθηση ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστες μετακινήσεις, που μπορεί να έχουν πολλαπλά οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με διάθεση για νέες δραστηριότητες και ανανέωση, ξεκινά ο μήνας αυτός, για σας τους προσηλωμένους στους στόχους σας Παρθένους. Ο Δίας από τις 9/11, θα αλλάξει προς το καλύτερο, ότι αφορά την οικογένεια και τους χώρους που ζείτε και εργάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, κυρίως για όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, θα υπάρξουν ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια η τάση για αλλαγές είναι ένα γεγονός που θα έχει διάρκεια έως τον Μάρτιο του 2019.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο μήνας θα σας απαλλάξει από πολλές ανασφάλειες, κυρίως σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Από τα μέσα του μήνα, τα σημάδια βελτίωσης θα είναι έντονα, εφόσον και ο πλανήτης Ουρανός, επιστρέφει στον Κριό και αφήνει τις σχέσεις σας με τους άλλους να ηρεμίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ύστερα από 12 χρόνια, η παρουσία του Δία στο δικό σας ζώδιο, θα σας προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης. Ένα πολλά υποσχόμενο νέο ξεκίνημα, θα σας χαρακτηρίζει κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η μόνη παραφωνία στην θετική αυτή περίοδο είναι, τα οικονομικά άγχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη από τις 9/11, θα σας χαρίσει σταδιακά ψυχική γαλήνη και τον τρόπο να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Βέβαια μέχρι τα μέσα του μήνα, η σχέση σας με τα χρήματα, θα έχουν μία αψυχολόγητη συμπεριφορά που θα πρέπει να την προσέξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο μήνας, θα αποδειχθεί ορόσημο για τις κοινωνικές σας σχέσεις, τις φιλίες και τους ανθρώπους που θα έχουν μία πολύ ευνοϊκή επιρροή σε σας. Δεχτείτε στην ζωή σας τις προκλήσεις και απαλλαχτείτε από καταστάσεις που σας ήθελαν συρρικνωμένους και μίζερους.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις 9/11 και για 12 μήνες, ο Δίας θα παραμείνει στο [ζενίθ] του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και όχι μόνο.  Αλλά για να δείτε το μέλλον σας απαλλαγμένο από [γκρίζα] σημεία, θα πρέπει να απομακρύνετε τα ακατάλληλα άτομα από κοντά σας.

 

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts