Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 21 Ιουλ 2018
 
 

Το νέο μήνυμα του πρωθυπουργού: Δύο έτη θυσίες και… βλέπουμε

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 - 09:16

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην ΔΕΘ, όπου ανέπτυξε το σχέδιό του για την επόμενη μέρα, οι αντιδράσεις των κομμάτων της  αντιπολίτευσης, η έναρξη των διαβουλεύσεων με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών για την τρίτη αξιολόγηση,  καθώς και το πέρασμα του καταστροφικού κυκλώνα «Ίρμα» από τη Φλόριντα,  κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι τα σχέδια του Κυρ. Μητσοτάκη για την εμφάνισή του στην ΔΕΘ, οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και η έρευνα της Prorata  για την  «Εφ. Συν», οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων, η εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του Στ. Ψυχάρη για το δάνειο των 57 εκατ. € στον ΔΟΛ,  καθώς και η κατάσταση του ελληνισμού  της Χειμάρρας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Δύο έτη θυσίες και… βλέπουμε – Ο Τσίπρας προσγείωσε όσους ήλπιζαν σε ελαφρύνσεις και φιλολαϊκά μέτρα – Η ερώτηση της «Δημοκρατίας» για τα δάνεια των κομμάτων, η οργή του πρωθυπουργού, το «τελεσίγραφο» στον Στουρνάρα να συμμορφωθεί και τα θερμά λόγια για τον «κεντροδεξιό πατριώτη Καμμένο  – Όλα όσα έγιναν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Το… «Μπαμπά μην τρέχεις» του Ν. Παππά – Οι επιδείξεις από τους καταδρομείς στον Πύργο του ΟΤΕ! – Η αίτηση του Αλέξη  για να γίνει δωρητής μυελού των οστών.

Υπόθεση  Ψυχάρη: Στο εδώλιο στέλνει τον Στ. Ψυχάρη η εισαγγελέας  για δάνειο 57.000.000 € του ΔΟΛ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανατροπές από 1.1.2018 στο ασφαλιστικό του Δημοσίου – Οι αλλαγές σε όρια ηλικίας, εισφορές και συντάξεις για χιλιάδες υπαλλήλους – Αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης για όσους έχουν 35ετία, ποιοι μπορούν να βγουν πριν από τα 60.

Αλ. Τσίπρας – ΔΕΘ: Ψέματα πέρυσι, ψεύτικος φέτος – Ο πρωθυπουργός φόρεσε το προσωπείο του υπέρμαχου των επενδύσεων τις οποίες μπλοκάρει η κυβέρνησή του

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Αλ. Τσίπρας: «Θα πετύχουμε εκεί που απέτυχαν οι άλλοι» – «Η κυβέρνηση αποδίδει, αν και παίζει σε αντίπαλη έδρα» – «Θα τρέξουμε γρήγορα για την τρίτη αξιολόγηση, μέρισμα το Νοέμβριο» – «Έχουμε κάνει περισσότερα από κάθε άλλον για φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον» – «Τις θέσεις του ΣΕΒ για τα εργασιακά δεν τις συναντώ στους ανθρώπους της παραγωγής».

Σαρωνικός – Ναυάγιο: Συναγερμός για ρύπανση

Τα ΝΕΑ : Εμπόριο ελπίδας – Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα στη ΔΕΘ – Ο πρωθυπουργός ανακάλυψε τις επενδύσεις, ξέχασε τις δεσμεύσεις του για τον ΕΝΦΙΑ και προανήγγειλε παροχές κάποια στιγμή στο μέλλον.

Κύριο άρθρο: «Μεταμορφώσεις» – «Ο Πρωθυπουργός επιδιώκει να αποκομίσει οφέλη από τα επιτεύγματα της Μεταπολίτευσης  και θα μπορούσε να γίνει ακόμη και διαπρύσιος κήρυκας του σημιτικού εκσυγχρονισμού»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Τρεις υποσχέσεις – Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για ταχύτητα στις κινήσεις της κυβέρνησης – Αλ. Τσίπρας στην 82 ΔΕΘ: Έμφαση στις επενδύσεις – Γρήγορη αξιολόγηση – Φορο-ελαφρύνσεις – Αλ. Τσίπρας: Μπορούμε και χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο – Θα δοθούν κεφάλαια από το Ταμείο Μικροπιστώσεων – Σε προτεραιότητα η πάταξη της γραφειοκρατίας – Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 – Άψογη και έντιμη η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ – Έντονες αντιδράσεις από τα πολιτικά κόμματα.

Τρίτη αξιολόγηση: Φόβοι για «εκπλήξεις» από τους θεσμούς – Αστάθμητος παράγοντας για το ΥΠΟΙΚ τυχόν νέα ζητήματα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.

 

 

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: