Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Μαΐ 2024
SLIDER

Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική Full [Life] Balance & Protect

Μπορεί οι συνθήκες της ζωής μας να είναι δύσκολες σήμερα, όμως πόσοι από εμάς δεν έχουμε φανταστεί το μέλλον μας, ως μία εποχή ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης; Πόσοι από εμάς δεν θα θέλαμε να απολαύσουμε κάποτε τους καρπούς των στόχων που θέσαμε, για να εξασφαλίσουμε εμάς αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους; Πόσοι από εμάς δεν αναρωτιόμαστε πώς θα δημιουργήσουμε ένα κεφάλαιο για τα μελλοντικά μας σχέδια, όπως η εξασφάλιση της ποιότητας ζωής που επιθυμούμε να έχουμε κατά τη συνταξιοδότηση ή η αποκατάσταση και το μέλλον των παιδιών μας; Συχνά κάνουμε σκέψεις και εκφράζουμε ανησυχίες: «Θέλω να δημιουργήσω ένα κεφάλαιο επενδύοντας μέρος των χρημάτων μου. Δεν θέλω να διαχειριστώ μόνος μου τα χρήματα της αποταμίευσής μου, θέλω επαγγελματική διαχείριση από ειδικούς».

Οι απαντήσεις βρίσκονται στο νέο ασφαλιστικό –επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Life] Balance & Protect, το οποίο μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας σύμμαχος, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να στοχεύσουμε σε ένα μέλλον με ισορροπία και προστασία.

Το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, Full [Life] Balance & Protect, χάρη σε μια σειρά από σύγχρονα χαρακτηριστικά, επιτρέπει σε όλους εσάς να σχεδιάσετε με ασφάλεια και σιγουριά τα επόμενα βήματά σας. Σας προσφέρει ευελιξία επιλογής ανάμεσα σε δύο διαφορετικές επιλογές επένδυσης (Balance ή Protect).

Η επενδυτική επιλογή Full [Life] Balance συνδέεται με Επενδυτικά Κεφάλαια τύπου “Lifecycle-Κύκλου Ζωής”. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του. Η επιλογή της επένδυσης από 10 έως 20 έτη, είναι ελεύθερη από εσάς ανάλογα με τους μελλοντικούς σας στόχους. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από τον έμπειρο, διεθνούς εμβέλειας διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management και επομένως δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από την πλευρά σας.

Η επενδυτική επιλογή Full [Life] Protect, συνδέεται με το Αμοιβαίο Κεφάλαιο “ BNP Paribas Ethniki Insurance 80% Protected Multi-Asset Fund”. Το Αμοιβαίο αυτό Κεφάλαιο, με τη στρατηγική επένδυσης που ακολουθεί, στοχεύει στην επίτευξη προστασίας 80% της υψηλότερης καθαρής αξίας ενεργητικού που επιτυγχάνεται από την έναρξη της επένδυσης. Με αυτό τον τρόπο η επένδυσή σας συμμετέχει στις ανοδικές κινήσεις της αγοράς, ενώ προστατεύεται κατά 80% στις καθοδικές. Ταυτόχρονα, η διαχείριση των χρημάτων σας διενεργείται από ένα διεθνή, φερέγγυο και αξιόπιστο διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management. Η διάρκεια του προγράμματος είναι με ελάχιστο τα 15 έτη και μέγιστο τα 30 έτη.

Επιπλέον, το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα Full [Life] Balance & Protect προσφέρει σημαντικά οφέλη και δυνατότητες όπως:

 • Συστηματική αποταμίευση με μακροχρόνιο ορίζοντα στοχεύοντας στη δημιουργία σημαντικού κεφαλαίου.
 • Bonus στη λήξη του προγράμματος, που είναι ανάλογο της διάρκειάς του.
 • Επιλογή λήψης του ποσού στη λήξη είτε  ως εφάπαξ είτε  με μηνιαίες καταβολές.
 • Ενίσχυση της επένδυσης με έκτακτες καταβολές.
 • Μερική ή ολική εξαγορά του κεφαλαίου, εφόσον παρουσιαστεί ανάγκη.
 • Δημιουργία παιδικού προγράμματος, καθώς το πρόγραμμα έχει ελάχιστη ηλικία εισόδου 30 ημερών.
 • Προσθήκη ασφαλιστικών καλύψεων που ταιριάζουν περισσότερο στον τρόπο ζωής του ασφαλισμένου, ώστε να καλύπτονται και οι επενδυτικές και οι ασφαλιστικές του ανάγκες, όπως:
 • Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής, με το κεφάλαιο ασφάλισης που εσείς θα επιλέξετε
 • Διαρκή Ολική Ανικανότητα
 • Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών
 • Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος ή απώλεια ζωής από ατύχημα
 • Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου σε περίπτωση ολικής ανικανότητας

Επειδή όλοι έχουμε στόχους και όνειρα για το μέλλον, θα πρέπει να φροντίζουμε να τα εξασφαλίζουμε με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, επιλέγοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. Μπορείτε να ξεκινήστε από σήμερα με ασφάλεια και προστασία να διαμορφώνετε το κεφάλαιο που επιθυμείτε να έχετε στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, για το δικό σας ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα Full [Life] Balance & Protect μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατάλληλο πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή το www.ethniki-asfalistiki.gr

Σημαντική Επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στο ανωτέρω επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε ασφάλιση. Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει Εγγυημένη Απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Related posts