Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Νέες διακρίσεις για τα ελαστικά της Michelin

Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 - 09:40

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν τα προϊόντα της Michelin, για τις επιδόσεις τους που αντέχουν στο χρόνο,  μετά από δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν με αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, οι υψηλές επιδόσεις που προσφέρουν, σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, το MICHELIN Pilot Sport 4 και το MICHELIN Primacy 3, αναγνωρίστηκαν με τις ανώτατες διακρίσεις σε τεστ που πραγματοποίησαν οι κορυφαίες γερμανικές εκδόσεις AutoMotorundSport (AMS) και AutoZeitung καθώς και η γερμανική λέσχη αυτοκινήτου ADAC.

Το MICHELIN PILOT SPORT 4 πρώτο στις δοκιμές του AutoMotorundSport (AMS) και της AutoZeitung

«Αδιαμφισβήτητο νικητή» χαρακτήρισε το MICHELIN Pilot Sport 4 το γερμανικό περιοδικό AutoMotorundSport (AMS). Μετά από σχετικές δοκιμές με αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού, το ελαστικό της Michelin επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση του , καθώς ήταν το μοναδικό που χαρακτηρίστηκε ως «highly recommended (συστήνεται ιδιαίτερα)». Κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις, τόσο σε βρεγμένο (φρενάρισμα, κράτημα, πλευρική πρόσφυση) όσο και σε στεγνό (φρενάρισμα, κράτημα, ελιγμοί) οδόστρωμα.

Και το AutoZeitung επιβεβαίωσε την ηγετική θέση του MICHELIN Pilot Sport 4, χαρακτηρίζοντάς το «Best in Test (το καλύτερο στις δοκιμές)». Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό: «Στο βρεγμένο οδόστρωμα, το ελαστικό της Michelin είναι πραγματικά κορυφή! Πολύ υψηλό επίπεδο πρόσφυσης, εξαιρετικά άμεσο κράτημα…απόλυτα ασφαλές!»Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: