Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 20 Ιουν 2018
 
 

Νέα περιβαλλοντολογική πολιτική λανσάρει η RYANAIR

Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 - 09:31

-a Μέγεθος κειμένου +A

Τη νέα Περιβαλλοντολογική της Πολιτική και τους φιλόδοξους στόχους ως προς το περιβάλλον ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Ryanair. Δεσμεύεται ότι σύντομα θα βοηθήσει στην  κλιματική αλλαγή και να μειώσει τόσο τις εκπομπές   CO2  όσο και  την ηχορύπανση.

Λαμβάνει ηγετική θέση ως η πιο “πράσινη” και καθαρότερη αεροπορική εταιρίας της Ευρώπης, δεσμεύεται  με πρωτοποριακούς περιβαλλοντολογικούς στόχους, επενδύει δισεκατομμύρια στα πιο νέα και αποδοτικά καύσιμα. δεσμεύεται στο να εξαλείψει όλα τα μη ανακυκλώσιμα πλαστικά μέσα σε 5 χρόνια και επιτρέπει στους επιβάτες να βελτιώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:  «Ως η πιο “πράσινη” αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Περιβαλλοντολογική μας Πολιτική, τα αποτελέσματα αυτής και τους μελλοντικούς μας στόχους. Ο νεότερος στόλος στην Ευρώπη, η υψηλή πληρότητα των πτήσεων και τα πλέον αποδοτικά καύσιμα, μας επιτρέπουν να μειώνουμε συνεχώς της εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.  Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα κάνοντας δωρεά κατά την ολοκλήρωση της κράτησης τους. Τέλος, έχουμε δεσμευθεί στην εξάλειψη του πλαστικού στις πτήσεις μας, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια».

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: