Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Δεκ 2017
 
 

Νέα Πέραμος: Περιορισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδό

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 - 18:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιορίζεται από σήμερα (23/11), μέχρι και τις 23/12, για λόγους οδικής ασφάλειας, η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχαν. έργων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ανώνυμης συνδετήριας οδού του νοτίου παραδρόμου της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου με την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στο τμήμα της από τη συμβολή της αερογέφυρας Νέας Περάμου με το νότιο παράδρομο της ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου έως τη συμβολή της με τη χ/θ 34,000 της ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου, συμπεριλαμβανομένων όλων των καθέτων σε αυτήν ανωνύμων οδών.

Από αυτόν τον περιορισμό εξαιρούνται, σύμφωνα με την αστυνομία, τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, αυτά των κρατικών υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθέντων ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα ΙΧΕ αυτοκίνητα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων από Αθήνα προς Κόρινθο και αντιστρόφως, θα πραγματοποιείται μέσω της ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και μέσω του νοτίου παραδρόμου της ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου, ενώ προς τη Νέα Πέραμο, θα πραγματοποιείται από το λοιπό οδικό δίκτυο.

Ο κυκλοφοριακός περιορισμός μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: