Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 19 Αυγ 2018
 
 

Νέα εισβολή σε συμβολαιογραφικό γραφείο στα Εξάρχεια!

Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 - 16:41

-a Μέγεθος κειμένου +A

Νέα επίθεση  σε συμβολαιογραφικό γραφείο στα Εξάρχεια από μέλη του Ρουβίκωνα κατά των πλειστηριασμών έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1)!

Μια ομάδα ατόμων εισέβαλε σε σε συμβολαιογραφικό γραφείο που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 19 στα Εξάρχεια.Αρχικά πέτξαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ρουβίκωνας για πλειστηριασμούς: Ή εμείς ή αυτοί!

Ο Ρουβίκωνας, με κείμενο στο indymedia είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση την προσεχή Δευτέρα (22.01.2018) στα Εξάρχεια, κατά των πλειστηριασμών.

Το κείμενο του Ρουβίκωνα

Ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών έχει κάνει πολύ δρόμο αλλά στην ουσία του μέχρι τώρα κατάφερνε μόνο να αναβάλλει τους πλειστηριασμούς, κατά κανόνα  μόνο για λίγους μήνες. Η τρόικα και οι τράπεζες ωστόσο διψάνε για αίμα. Από την 1η Μάη, το δημόσιο θα βγάζει κατά το δοκούν σπίτια στο σφυρί για χρέη άνω των 500 ευρώ, ενώ οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει το πλιάτσικο εδώ και μήνες. Η λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους οργανωμένους και μαζικούς αγώνες των από τα κάτω. Για αυτό καλούμε όσους έχουν χάσει το σπίτι τους ή κινδυνεύουν να το χάσουν από πλειστηριασμό, να οργανώσουμε μαζί την πολύμορφη και δυναμική αντίσταση μας ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 18:30 (ΑΥΣΤΗΡΑ) ΣΤΟ Κ*ΒΟΞ ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ)

Επικοινωνία: rouvikonas@espiv.net

ntosntogiefski@gmail.com

ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΊΣΩ

ΑΝΑΡΧΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΡΟΥΒΊΚΩΝΑΣΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: