Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Νέα διαδικασία για την έκδοση της ηλεκτρονική κάρτας από την ερχόμενη Δευτέρα

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 - 20:24

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να αποφευχθούν καταστάσεις συμφόρησης στα εκδοτικά ταμεία, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενημέρωσε για έναν εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο το επιβατικό κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί τη νέα προσωποποιημένη κάρτα απεριορίστων διαδρομών από την επόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα για να αντικαταστήσουν τις παλιές χάρτινες κάρτες τους με τις καινούργιες.

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, είναι η εξής:

Οι κάτοχοι των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών κανονικής τιμής θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται σε όλα τα εκδοτήρια των γραμμών 1, 2 & 3 της ΣΤΑΣΥ προσκομίζοντας έναν ανοικτό φάκελο, στον οποίο θα εμπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

– Μια πρόσφατη φωτογραφία τύπου ταυτότητας ή διαβατηρίου

– Φωτοτυπία εγγράφου από το οποίο θα πιστοποιείται ο ΑΜΚΑ

– Φωτοτυπία του στελέχους μαζί με το μηνιαίο κουπόνι μηνός Οκτωβρίου 2017 ή προηγούμενου μήνα εντός του έτους 2017.

– Εκτύπωση της Αίτησης – QR CODE που εκδίδεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ (www.athenacard.gr).

Εξωτερικά του φακέλου θα αναγράφεται από τον πολίτη το ονοματεπώνυμο και η επιθυμητή διεύθυνση ταχυδρόμησης της προσωποποιημένης κάρτας (οδός, αριθμός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας).

Οι έτοιμες κάρτες θα αποστέλλονται στην αναγραφόμενη διεύθυνση μέσω ταχυδρομείου και στη συνέχεια, οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν φόρτιση των επιθυμητών προϊόντων κομίστρου σε όλα τα Αυτόματα Μηχανήματα Επαναφόρτισης Καρτών που υπάρχουν σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1, 2, 3 καθώς και σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες των θέσεων θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ (www.athenacard.gr).Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: