Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 19 Ιαν 2018
 
 

Νέα  «Cyber Week» προσφορά από την Ryanair αλλά ….

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 - 09:43

-a Μέγεθος κειμένου +A

Robin Kiely

‘Ενα 8ήμερο φανταστικών εκπτώσεων μέσω του  Ryanair.com και του Ryanair app ανακοίνωσε χθες (21 Νοεμβρίου) η Ryanair. Λάνσαρε τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Προσφέρει 250,000 θέσεις από 9.99€ σε περισσότερα από 400 δρομολόγια, για ταξίδια τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Βέβαια από την ώρα που το ανακοίνωσε έδωσε προθεσμία σε όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τα μεσάνυκτα χθες.  Ο λόγος που δεν το δημοσιεύσαμε χθες ήταν συγκεκριμένος. Ας άφηναν προθεσμία σε όσους θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν πρώτα την προσφορά, δεύτερον την ημερομηνία, τρίτον την χώρα και τέταρτον να βρουν οι άνθρωποι φθηνά ξενοδοχεία .

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “  Η θερμοκρασία έπεσε, για αυτό και εμείς ρίχνουμε τους ναύλους μας για την ‘Cyber Week’, την μεγαλύτερη εβδομάδα εκπτώσεών μας. Έχουμε 8 μοναδικές προσφορές στο Ryanair.com και στο app προσφέροντας τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε αεροπορικούς ναύλους.
Σήμερα λανσάρουμε το Cyber Week με θέσεις από 9.99€ σε περισσότερα από 400 δρομολόγια, για ταξίδια τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, για κρατήσεις μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Μπείτε λοιπόν σήμερα στο Ryanair.com για μοναδικές ευκαιρίες- μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερες προσφορές αυτήν την εβδομάδα.”

Με το μαχαίρι στο λαιμό αγαπητέ κύριε Robin Kiely  δεν είναι σωστές οι προσφορές.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: